טוב, אז גם אני פה

3shsh3

New member
טוב, אז גם אני פה

טוב אז כניראה שזה מתבקש, גם אני חדשה פה, כאילו לא ממש, אני קוראת פה כבר איזה שבוע..פורום מעולה. קשה לי להסביר את האהבה שלי ללהקה.. כי זה יותר מהערצה.. אני מרגישה ממש קשורה אליהם ואל השירים שלהם.. הם חלק מימני ומחיי. טוב די אני אפסיק פה, אני בטוחה שיש פה הרבה בנות שאני לא צריכה להסביר להן כי הן מרגישות כמוני. אהה כן, קוראים לי שירן, אני בת 19 (חודש הבא) ומפ"ת. נ.ב באמת שחיפשתי, אבל אני לא מוצאת את התמונה של פאריס וג'ארד.. אז אם למישהי יש מושג איפה זה נמצא בפורום, אני אשמח לדעת. תודה!

LoveYourHate

New member
ברוכה הבאה יקירה ../images/Emo23.gif

ואו כמה חדשים אני אופקיטה
אני פה לענות על כל שאלה
וכן אנחנו כולנו מבינות את האהבה שלך ללהקה כולנו לוקחות חלק בזה
ותמונה של ג'ראד ופאריס צריכה להיות עמוד קודם אם לא שני עמודים אחורה מקווה שעזרתי אם לא אני אשים קישור ישיר

etmiys

New member
ברוכה הבאה!!

רוני, בת 19 מעין עירו- חור באזור חדרה..

ברוכה הבאה לפורום עחי שולת בעולם.

דנה, חולון. מקווה שתהני משהותך פה. <:

darklighter

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

תדפדפי פה בפורום ואם לא תמצאי תחפשי בגוגל jared leto kiss paris hilton ותמצאי אפילו יותר מתמונות גם סירטונים ומאמרים וכאלה [אני אישית הייתי מעדיפה שלא לראות אבל זו בחירה שלךXD] ותסתכלי גם בקישורים של הפורום, אני עוד לא כל כך מכירה אותם טוב אבל יש שם בטוח קישורים לכל מיני אתרים של הלהקה ומעריצים וכאלה שבטוח יש גם שם...

3shsh3

New member
עוד משהו קטן..

דבר ראשון, תודה לכל הבנות פה על קבלת הפנים.. דבר שני, שמעתי על דבר כזה שניקרא "אשלון" וזה קשור ל-30.. מישהי יכולה להסביר לי מזה? או לתת קישור? וגם להסביר את הקשר של השיר אשלון של 30 לאתר הזה.. מקווה שהסברתי את עצמי טוב.. :)

Keren W

New member
ברוכה הבאהה33>

השתלבות נעימה D: אני קרן בת 16 מגדרה

למעלה