טוב, אז גם אני הסתפרתי. קצר. נראה לי שזה מה שהוריד אותי סופית למשקל תחילת ההריון
L lulyK New member 30/4/04 #1 טוב, אז גם אני הסתפרתי. קצר. נראה לי שזה מה שהוריד אותי סופית למשקל תחילת ההריון
L lulyK New member 30/4/04 #5 באמת? כי אני זוכרת את התמונ מהסדר כאילו היתה אתמול. את עם אסוף שם? תמונה שלי - רק אם השיער יסתדר גם מחר....(היום רק אני פה. אחד רואה פיינל פור אצל חברים, ואחד לא מפעיל מצלמה)
באמת? כי אני זוכרת את התמונ מהסדר כאילו היתה אתמול. את עם אסוף שם? תמונה שלי - רק אם השיער יסתדר גם מחר....(היום רק אני פה. אחד רואה פיינל פור אצל חברים, ואחד לא מפעיל מצלמה)
ע עמית@ New member 30/4/04 #11 סיפרתי את עצמי. מול המראה, מזל שהשיער שלי מתולתל, אז יצא ממש מוצלח. הנה (והילדה מוסתרת, זו אל באמת תמונה של ילדים ) איך הסתפרת?
סיפרתי את עצמי. מול המראה, מזל שהשיער שלי מתולתל, אז יצא ממש מוצלח. הנה (והילדה מוסתרת, זו אל באמת תמונה של ילדים ) איך הסתפרת?
מ מעיןבר New member 30/4/04 #15 תמונה מדהימה של בחורה מדהימה עם תספורת יפה ושוב - האיסור על תמונות ילדים הוא האיסור על שוויץ. אין פה צנזורה נוקשה של "אוי אוי אוי יש בטעות ילד בתמונה"
תמונה מדהימה של בחורה מדהימה עם תספורת יפה ושוב - האיסור על תמונות ילדים הוא האיסור על שוויץ. אין פה צנזורה נוקשה של "אוי אוי אוי יש בטעות ילד בתמונה"
ת תמי29 New member 30/4/04 #32 עמית את מזכירה לי את ביתי בת ה7 מתולתלת כמוך (רק בבלונדיני) שתלתל סורר הפריע לה בעינים. הלכה וכיסחה את כל השיער בחזית התוצאה שלך יותר יפה.....
עמית את מזכירה לי את ביתי בת ה7 מתולתלת כמוך (רק בבלונדיני) שתלתל סורר הפריע לה בעינים. הלכה וכיסחה את כל השיער בחזית התוצאה שלך יותר יפה.....
ע עמית@ New member 30/4/04 #35 ../images/Emo6.gif אופייני לי, באמוציונליות ללכת ולעשות משהו עכשיו, בזה הרגע.. (האמת, זה בערך מה שקרה )
../images/Emo6.gif אופייני לי, באמוציונליות ללכת ולעשות משהו עכשיו, בזה הרגע.. (האמת, זה בערך מה שקרה )