טוב,אז גם עונה 13 מאחורי
למי שלא ראה

n o g a m o o n

New member
טוב,אז גם עונה 13 מאחורי ../images/Emo58.gif למי שלא ראה

באמת עונה מדהימה. הפעם לא "גיליתי" מראש מי יזכה ( כמו שקרה לי בטעות בעונות קודמות ).
כל כך נהניתי מהדרך שבה יול שיחק, ולדעתי הגיע לו בהחלט לזכות. אוזי מקסים ושלט באתגרים אך הוא לא שיחק חברתית. ג'ונתן "היהודי הנודד" היה מעצבן לאללה, חבל שלא העיפו אותו קודם. הקול שלו כוהדיבור שלו כלכך עיצבנו אותי שכל פעם שהוא דיבר הרצתי קדימה. הכל היה קצת הפוך ולא הבנתי למה הם החליטו לעשות שלישיה סופית ולא צמד כמו תמיד, בקי נראתה ממש לא במקום שם. ואתגר האש חחחח כמה צחקתי. הכל עוד טרי אצלי ואתם כבר שכחתם בטח הכל. היו קטעים ביחוד אלו ששודרו בפרק המיוחד של קטעים של שודרו בתוכנית שנראו לי הזויים קצת, כמו אדם וקנדיס עומדים מחובקים ברוח. לא ידעתי על מי לרחם עליהם או על הצלמים שעומדים שם ומצלמים אותם. מה שבטוח בכל עונות הישרדות, ולא משנה אייך הם מחלקים את השבטים יש להם כמה דמויות סטריאוטיפיות. כמו פרבטי המפתה הסקסית, אדם וג'י פי האתלטים,ג'ונתן וקאו בוי הקולניים ומעצבנים ועוד. הייתה עונה מצויינת עכשיו מחכה ש-14 תגיע אלי ואז אוכל סוף סוף לישר קו עם העונה הנוכחית. בתקוה שזה לא יקרה אחרי שתיגמר

Confide In Adam

New member
אל תצפי להרבה מעונה 14..

העונה הכי גרועה לדעתי.. עונה 13 לעומת זאת בהחלט בטופ 3 שלי!

Confide In Adam

New member
את עונה 9 דווקא חיבבתי + ../images/Emo58.gif לעונה 14

אני מסכים שעונה 5 לא הייתה טובה אבל את עונה 14 אהבתי עוד פחות..היא פשוט הייתה נוראית כבר מהפרק הראשון, עם הטוויסט המטומטם של "עשירים/עניים" שהפך את כל החצי הראשון של העונה לממש צפוי.. ולא היה לי אף אחד לעודד חוץ מאת ריטה שעפה מוקדם ואת מישל..

עונה 13 ../images/Emo99.gif לדעתי אחת הטובות

על 14 שמעתי שהיא דווקא לא משהו (עוד לא יצא לי לראות אותה
)

Fairywitch

New member
מצטרפת לדיעות פה על עונה 14(פיהוק גדול...)

למי שלא צפה. את קאובוי חיבבתי רק כי למדתי ממנו שיטה טבעית להעברת כאבי ראש
זה עובד, ניסיתי
זאת גם עונה ששני הפייבוריטים שלי הגיעו לגמר- כ"כ אהבתי את שניהם, שכבר ממש לא שינה לי מי יזכה. אגב, יול תרם 50 אלף דולר מהפרס למטרות צדקה

NamelessGirl

New member
עשית לעצמך אבל?

צריך מלא כוח בשביל זה לא? בשביל ליצור כזה אדום חחח

Fairywitch

New member
לעצמי וגם לאמא שלי-

למרות שלא כ"כ הרבה כמו שהוא עשה. בקושי נשאר סימן- אבל זה ממש הקל על כאב הראש ובחלק מהמקרים העביר אותו לגמרי. כשזאת ממש מיגרנה- עדיף לבלוע אופטלגין, נראה לי, אלא אם לא נמצאים בבית ואין ברירה.

NamelessGirl

New member
אני מבטיחה לך

שהצלמים היו עם מעילים ענקיים ואולי אפילו מטריות כאלה שהגנו עליהם מהרוח אז הם לא כל כך סבלו כמו אדם וקנדיס חח

למעלה