n o g a m o o n
New member
טוב,אז גם עונה 13 מאחורי ../images/Emo58.gif למי שלא ראה
באמת עונה מדהימה. הפעם לא "גיליתי" מראש מי יזכה ( כמו שקרה לי בטעות בעונות קודמות ).
כל כך נהניתי מהדרך שבה יול שיחק, ולדעתי הגיע לו בהחלט לזכות. אוזי מקסים ושלט באתגרים אך הוא לא שיחק חברתית. ג'ונתן "היהודי הנודד" היה מעצבן לאללה, חבל שלא העיפו אותו קודם. הקול שלו כוהדיבור שלו כלכך עיצבנו אותי שכל פעם שהוא דיבר הרצתי קדימה. הכל היה קצת הפוך ולא הבנתי למה הם החליטו לעשות שלישיה סופית ולא צמד כמו תמיד, בקי נראתה ממש לא במקום שם. ואתגר האש חחחח כמה צחקתי. הכל עוד טרי אצלי ואתם כבר שכחתם בטח הכל. היו קטעים ביחוד אלו ששודרו בפרק המיוחד של קטעים של שודרו בתוכנית שנראו לי הזויים קצת, כמו אדם וקנדיס עומדים מחובקים ברוח. לא ידעתי על מי לרחם עליהם או על הצלמים שעומדים שם ומצלמים אותם. מה שבטוח בכל עונות הישרדות, ולא משנה אייך הם מחלקים את השבטים יש להם כמה דמויות סטריאוטיפיות. כמו פרבטי המפתה הסקסית, אדם וג'י פי האתלטים,ג'ונתן וקאו בוי הקולניים ומעצבנים ועוד. הייתה עונה מצויינת עכשיו מחכה ש-14 תגיע אלי ואז אוכל סוף סוף לישר קו עם העונה הנוכחית. בתקוה שזה לא יקרה אחרי שתיגמר
באמת עונה מדהימה. הפעם לא "גיליתי" מראש מי יזכה ( כמו שקרה לי בטעות בעונות קודמות ).