טוב אז דיברתי עם דודה שלי על גוג ומגוג וסופסוף היה עם מי

טוב אז דיברתי עם דודה שלי על גוג ומגוג וסופסוף היה עם מי

לדבר. יש לציין שדיברתי איתה על זה לפני כמה שנים אבל אז היא לא הגיבה אבל עכשיו ברור לכל שמתבשל פה משהו
ויותר קל לאנשים להבין את זה .היא אמרה שמריחים את זה באויר. ואמרתי לה כרגיל לא לעזוב את הארץ כי היא אגב
כן חשבה לעשות את זה... אני אומרת כל הזמן למשפחה אתם תראו שארה"ב ואיראן ישתפו פעולה והם רוצים לזרוק עלי נעליים
אבל החלטתי שסמוך למלחמה ממש סמוך נעשה עם הדודה ועם יתר הדודות שיחה ועידת להסברת המצב ולהזהרה חמורה
להשאר בארץ ולהתפלל
וגם סיפרתי לה שממש שמחתי על המלחמה. כי אחרי שגיליתי את התכניות שפועלות להשמדת האנושות של ארה"ב אני כמה חודשים
פשוט חשבתי שהאנושות תכחד והייתי עם מצב רוח ברצפה. אז עכשיו ברור לי שהאנושות לא תכחד.
ותכלס גם נמאס מהכיוון שהאנושות הולכת בו והגיע הזמן לשינוי

....

http://v871.com/what_to_do.php

"חובה על כל אחד להזהיר במיוחד את היהודים שנמצאים בחו"ל, בארה"ב, אירופה וכו': מיד לעלות לארץ!
מובן שבמקביל לעליה לארץ, עליהם להתחיל לקיים את הדרישות הנ"ל: להתחיל לשמור מצוות תורה + מה שמתואר בנושא הקיווי למשיח.
צריך להבין שמי שישאר בחו"ל – יאבד, כפי שאבדו 80% מבני ישראל שבחרו להישאר בגלות מצרים ובעבדות לפרעה וסרבו לצאת עם משה לגאולה ראשונה!!
"

כלומר, בקיצור לכל מי שיש קרובים בחול למען בטחונם מומלץ בחום שיעלו לארץ זה יגדיל את הסיכויים שלהם להשאר בחיים
הזמנים השתנו וכבר לא מתאים שיהיו יהודים בגלות בזמנים אילו של ימות המשיח. זהו הסוף לגלות הזמן שלה מסתיים בזמנים אילו
.

למעלה