טוב אז דיברתי

טוב אז דיברתי

עם בחורה חמודה שמעבירה קורסי שפע שלקחתי אצלה קורס טעימה חינם ואני עדיין בשלבי יישום בהדרגה (אצלי תמיד לאט וכל פעם קצת עוד לא כתבתי את כל החומר) אז היא הבטיחה לדבר איתי כי היו לי שאלות. לאחרונה הייתי מדוכדכת כי יש לי אנהדוניה מעל 10 שנים והייתי בטיפולים וכן הם עזרו אבל לא פתרו לי את האנהדוניה (היו לי עוד בעיות).
היה לי חלום שחברתי פתרה לי על האנהדוניה וזה ביעס אותי וגרם לי לישוב שאין מוצא ולמה לחיות אם אני לא יכולה להנות מהחיים כמו אדם ממוצע גם אם ישפכו עלי את כל השפע בעולם ואמרתי לה גם שהייתי בטיפול קצר מועד של תטא הילינג שסיימתי גם כי המטפלת היתה מבריזה לי (מאחרת בשעה), והאמונות שהיא החליפה אולי היו חשובות אבל היא לא דיברה על האמונות מפתח שלדעתי גרמו לי את האנהדוניה אמונות בסגנון החיים טרחה וכדומה.
אז הבחורה אמרה שלדעתה יש עוד אמונות שקשורות לכך ובסוף היא הציעה לי ללמוד או לעבור טיפול אקסס בארסס בטענה שזה עוזר לשחרר אמונות ולא צריך לדעת בדיוק מה האמונה.
אז רשמתי לי בתכניות לעתיד היחסית קרוב(עוד כמה חודשים), להתחיל טיפול אקסס בארס בהצלחה לי

התחושת בעסה שהיתה לי היתה קשורה לכמה סיבות

1. אחת השיטות למשוך שפע היא להנות ממנו אדם עם אנהדוניה לא נהנה או בקושי נהנה .

2. גם כשאני עושה משהו שאני רוצה להפוך לתחביב או מקצוע אני כמעט לא נהנית

3. התחלתי לומר תודות והפסקתי אחרי שבוע כי בגלל האנהדוניה הרגשתי שזה לא חזק

מה שכן חמדתי שיר שפע מהבחורה כיאה לקצב הצבי שלי לקח לי יומיים פלוס עד שרשמתי את המילים ותרגלתי שרתי אתמול וזה עשה לי חלומות שמחים למרות שזה שיר עם 6 בתים (לא נשמע הרבה אבל יש לי מחשבה על דברים שזה טרחה אז זה נשמע לי כזה מה כל פעם לשיר 6 בתים? ), אבל השיר עוזר יותר מהתודות אז החלטתי ליישם ואחר כך לחזור בהדרגה לתודות וכמובן בתכנון העתידי טיפול אקסס בארס בהמלצת הבחורה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
בריאות ונחת

&nbsp
לדעתי האישית...כל ממבו ג'מבו..אקסס בארס?..פרשנות חלומות?
&nbsp
לא הבנתי מילה...על הקורסים..אולי זה עושה לך טוב..אני חושב מצידי שבלי כסף ובלי לנדוד משיטה לשיטה יש מספיק מקורות ביהדות שיאירו לך את החיים הרבה יותר טוב..אצל מרצים שנעימים לא מאמיימים לא מפחידים באווירה טובה ועם הסברים הגיוניים ומתמידים על החיים .
הלוואי שתשני כיוון לזה
&nbsp
באשר לחלומות דעי לך וזה דבר ידוע...איך שמפרשים לך את החלום כך יהיה..לכן נמנעים מלספר חלומות לכל אחד אלא למי שבקיא ויודע את זה וגם יודע איזה סוגי חלום יש .ושואל את השאלות הנכונות כמו למשל מה קרה אתמול..ייתכן וכל החלום היה ניתוח של אירוע שהשפיע עליך אין לו כל משמעות לעתיד..שלך...ומי שלא יודע שותק אומר חלום טוב חלום שלום
וביהדות חלומות שינו היסטוריה..חלום יוסף...חלום יעקב. השינה היא חלק רציני בחיים החלום בהחלט..גם.
&nbsp
תחשבי על זה אולי החינם שיש בהרצאות בכל מקום..יעשה לך טוב יותר :)
&nbsp
יום טוב ומבורך חביבה:)

שלום ותודה על התגובה

אני וחברה שלי כל הזמן מפרשות אחת לשנייה. וזה חשיבה דו כיוונית. לגבי הפירוש הוא היה נכון עד כאב אבל הכאב לא נבע מהפירוש אלא מהמצב וההכרה שהאנהדוניה עדיין נוכחת. אקסס בארס זה נקודות לחיצה שפותחות חסימות ולכן פותחות שפע כל מניעת שפע זה נטו מחסימות וחשיבה שגם יכולה ליצור חסימה.
כרגע אני פחות מחוברת ליהדות . וזה גם לא הקטע של היהדות זה הקטע של האנשים הנכונים שיכולים במקרה להיות גם יהודים ודתיים . בכל אופן לאחרונה לא הסכמתי עם גישה מהיהדות אז אני פחות ניגשת לשם אם כי אני מעריכה את אליהו ושירי ועוד אחד שאני שוקלת אולי לנסות מידע שלהם אבל לא כרגע. היהדות מציעה שהאדם יתייחס כאילו לא מגיע לו כלום כדי שיעריך כל דבר וזו גישה גרועה בעיני כי כשאדם חושב שלא מגיע לו הוא חושב שהוא לא ראוי לשפע מאז אני יותר ביקורתית כלפי היהדות.
כי צריך להעריך תוך כדי אמונה שמגיע וראוי לקבל שפע

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
ממה שאני יודע על יהדות

&nbsp
את טועה בפרשנו שלך...היהדות באה אומרת כל אחד חשוב וכל אחד חשוב שיעריך את הכל
כי הכל ניתן על ידי הבורא..אסור לגמרי לחשוב לא מגיע לי...אלא להודות על מה שיש קודם ולבקש עוד...
&nbsp
צניעות כלפי הבורא זה לבטל את האגו שלנו את המרדף שווא אחר חומריות..המסר היהודי הוא לקחת את החומר בפרופורציה ולא להגזים הרוח חשובה יותר..
&nbsp
ויש המון שיעורים להתחזק נפשית ובנשמה ולחיות יותר טוב עם כלים להתמודד יותר טוב עם המציאות העכשווית של כולנו....
&nbsp
לא מכיר את מי שדיברת עליהם...אני מכיר את הרב יצחק פנגר את הרב זמיר כהן...הם מדברים לעיניין בלי הפחדות ומביאים את הדברים בצורה הגיונית פשוטה גם ללא "דתיים"
&nbsp
אפשר באתר הדברות לבחור הרצאות שלהם :)

לא שילמתי כסף זה היה קורס טעימה

אני בהחלט שוקלת לעבור את הקורס המלא אבל למדתי על עצמי שאני מתקשה להכיל מידע וליישם אז אני החלטתי להכנס באמאאמא של הקורס וליישם גם אם זה יקח חצי שנה ואז לעבור למידע חדש לגבי האקסס בארס אני שוקלת להתנסות בטיפול כדי לפתוח את החסימה של היכןלת להנות משפע כי לא יעזור לי לקבל שפע בלי להנות ממנו

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
טוב שמתי לך אופציות :)

&nbsp
את בוגרת תעשי מה שמתאים לך בעיה שלי אם אני רואה אחרת לא שלך :)

למעלה