טוב אז היה לי משעמם

IrIsH BaBe

New member
טוב אז היה לי משעמם

ואין לי כוח לעשות שיעורים. הנה עוד שיר שמתאים בול לפורום :) "מחכים לעמישי וטורי" יושבים שעות מחכים שעמישי יבוא עמישי איש מפתח ידו בכל ויד כל בו ענן סמיך ומואיז ממצמץ בשפתיו יהודה מסתכל בשעון ומפלבל בעיניו משרד בצפון ג'אן בע"מ יועץ אחר הצהריים ובחוץ העולם מתרוצץ לוחץ זמזם עונה תביאי לנו קפה. עמישי לא בא עמישי גם לא מטלפן... שתיקה כללית חמישה אנשים מתוחים הדלת נפתחת ותמי כולה חיוכים השחור ליהודה התה לקדוש הבן תמי יוצאת רייקו לא מפסיק לעשן הנה כי כן מתחלפת שעה בשעה זקן בנסיעה יודע שהוא לא טעה נוטף זיעה ומרעים בקולו על הבן. עמישי לא בא עמישי גם לא מטלפן... פעמון הכניסה מנסר את אוושת המזגן מקפיץ את מואיז לדלת חותך בעשן קדוש הבן מסתכל על אביו מהצד ובפתח מתגלה מגבניק עם הכובע ביד ויהודה אומר משהו בטח קרה אומר לו מואיז סתם לא שולחים משטרה אומר המגבניק הייתה תאונה. ולכן עמישי לא בא עמישי גם לא מטלפן... תאונה למי שואל קדוש הבן תאונה לפורום עונה המגבניק המסכן המנהלת נפלה אנשים קופצים מהגג גם עמישי קפץ והודיעו שהוא נהרג
הכל אבוד בוכה שייקה הקבלן עמישי בשמיים ואנחנו בלי הכסף כאן וטרולית היפה ממלמלת זה לא יתכן. עמישי לא יבוא עמישי גם לא יטלפן... אוגוסט המר זעקו כותרות בפורום ושר האוצר נתן במבט ראיון הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם (מיסים כמו יהודה) מה שבא בקלות באותה הקלות יעלם האזרח המשוחרר הטרי נאלץ לשלם בגדול ואותי מעניינת ג'מייקנית יותר מהכל הולך למילואים וסופר את הכסף שאין. ועמישי לא יבוא עמישי גם לא מטלפן... כן, כן עמישי גם לא מטלפן.

r o n 2 1

New member
ריקו תקנה יה מנייאק

תראה מה רשום במשפט הראשון בפסקה השנייה על פאוליניו

BenisaaC

New member
רגע...

אבל מי זה שייקה הקבלן? ולמה המגבניק שוב יצא השוטר המנאייק?

Lady McBeth

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifשמישהו יקרא לה למילואים!! מהר!!

יש לה יותר מידי זמן פנוי.

Jan22

New member
מזמן סברתי שאת

המאוהבת ה22 הזאת שכל הזמן מפציצה בשירים ופזמונים. סחטיין על החמשיר.

Jan22

New member
פה הטעות שלך ,תלמדי מאחותו של רייקו

זו את צריכה לעלות .. אווא ,אני מצחיק היום !

הטRולית

New member
מי מוותר? מה מוותר?

לא שמעת על חלוקה שווה? יום את, יום אני. היום אני.

IrIsH BaBe

New member
וואלה יופי, היום שלך נגמר עוד

שעה ו7 דקות. ג'אן תתכונן אני באה!!

למעלה