טוב אז היום היה...(2)

נוחנוח

New member
טוב אז היום היה...(2)

ככה: אני אחרי שעבדתי עד 2 בלילה. היא אחרי 3 ימים של שינה כמעט רצופה דנים על מה נעשה בשישי. היא רוצה טבע ואני רוצה תא ובית. סגרנו על ים אחה"צ. הערתי אותה עכשיו, היא לא היתה נחמדה ואמרה שאני נודניק, אחכ' ניסתה להתחיל איזה ויכוח, ואני פשוט יצאתי מהחדר. אנחנו לא בתחילתה של תקופה נכון? מה שהיה בימים האחרונים עוד ימשיך, אולי היא קצת לחוצה ממחר, אנחנו מתכוונים לספר להורים. שבת שקט לכולנו.

חנול

New member
כתבתי לך בשרשור אחר

אני אומרת שכשהטמטמת מתחילה..זו החגיגה של האבאים...אפילו אותי זה הצליח להצחיק..

schlomitsmile

Member
מנהל
טמטמת? יש משהו מבזה במילה הזאת, לא? נכון שההורמונים משפיעים על האיזונים הרגשיים, אבל זה לא עושה אותנו מטומטמות.

hirshfe

New member
בשם הזה נתקלתי לראשונה

אצל אמאות בפורום להיות הורים. אבל, ההורמונים לא כורמות לכן להיות מטומטמות, אבל זה כן דורם לכן לעשות דברים מוזרים ודי טיפשיים לפעמים לא שאנחנו יותר טובים שהצרים התחילו, סיכמנו שאני אוריד את הכלבה לטיול קצר, כי אנחנו לא יודעים לכמה זמן נתקע רק שירדתי למטה שמתי לב, שיש שקית לאסוף את מה שכלב לפעמים משאיר, רצועה ביד שלי, אבל בצד השני אין כלב

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo6.gif מסקנה: כולנו, גברים ונשים, אנושיים ונתונים להשפעות על יציבות ההגיון שלנו... (וזה שאימהות משתמשות במילה הזאת, לא עושה אותה נכונה או ראויה יותר).

ferdinand

New member
נכון.....

לא ההורמונים עושים אתכן מטומטמות, נולדתן ככה!
סתם! סתם! נו!....

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo3.gif אנחנו ברגרסיה? כשהיינו ילדות, שרנו: "הבנים הם יצור של השטן הוא ברא אותם בבית-שימוש ברמת-גן הם מקור הרשע הם מקור הפשע חוץ מאחד אני שונאת את כולם!" טוב, כלמיני דברים השתנו מאז...

חנול

New member
למה מבזה? יש בזה משהו מצחיק..

ההורמונים נכנסים, המוח מפסיק לתפקד כרגיל..לנו זה העמיד תמיד סיטואציות מצחיקות למדי...

schlomitsmile

Member
מנהל
אוקיי, עניין של טעם באזניי זה נשמע מבזה. זה שיש מצבים מצחיקים בגלל היציאה מהאיזון- אין ספק.

hirshfe

New member
היא לא מאוזנת

וזה טביעי וכל מה ששעמת יכול להיות נכון ולא נכון. אישתי בהריון בכתה מכל דבר זה ייעבור ואם אתם יכולים, צלמו את התמונה של ההורים בשניה שמספרים. חבר שלי הצליח ובהחלט זאת תמונה ששווה אלף מילים

למעלה