טוב הרגע חזרתי.... [זהירות חפירה לפניכם]
לדעתי לא הפסדתן יותר מדי. בחיי, חשבתי שיהיה מלא ועיניים. חרא! זה מה שהיה! אני וחברה שלי הגענו ב11 לת"א ושרפנו זמן בארומה ובסתם לשבת מול הים... בסביבות 12:30 חן התקשרה אליי וביקשה שאגיע לכניסה של המועדון, אז הגעתי ופגשתי את חן וחברה שלה [חמודות
]... חברה שלי הייתה צריכה לשירותים [וכשהיא צריכה אז זה קריטי, ברמות של היא לא יכולה להתאפק] אז נכנסנו פנימה. נכנסנו פנימה... הכל היה ריק. ריק ריק ריק. היה שיר של HIM אבל [TFOH]
. טוב חברה שלי עשתה פיפי ויאללה, רצינו לצאת לבחוץ ולחזור רק יותר מאוחר. לא נתנו לנו לצאת... שתבינו, השעה הייתה 12:30 והם אמרו שרק משתיים אפשר לצאת.. טוב שלא הגזימו. אז נתקענו שם, ירדנו לקומה למטה שם יש מיטה וכמה ספות, ואחרינו ירדו עוד כמה פריקונים שממש עלו לי על עצבים. עד אחת וחצי לא היה עם מי לדבר, בקושי היו אנשים וגם שירים של HIM לא היו יותר מדי [שלושה בכל הזמן שישבנו למטה]. באחת וחצי עלינו לקומה העליונה... שתי בנות ובן רוקדים, הבנות מתמזמזות. עוד כמה ישראבלוגרים שאני מכירה ולא סובלת גאד, ושני רוסים שלא ידעו לרקוד בגרוש ודיברו על הציצי שלי [סעמק!]... הייתה דווקא מוזיקה נחמדה [אגב דנה, היה 30STM
], היה גארבג', אליס קופר, נגטיב [!!!] וגם HIM
[ובין לבין כלמיני להקות יאקיאימו כאלה מגעילות בטירוף]. כמעט אף אחד לא רקד, חברה שלי ייבשה אותי לגמרי... לא רצתה לרקוד איתי... ואני כולי מתה להשתחרר. והיא לא מוכנה. ראבק. בשתיים היא גררה אותי החוצה ולא הייתה מוכנה לחזור, הרסה לי את המצברוח לגמרי כי באמת שלא אכפת לי מכל הפוזאיסטים, על הזין שלי הם יכולים לבחון אותי כמה שבא להם ולהעיר איזה הערות שהם רוצים הם לא מזיזים לי בגרוש, לא אכפת לי מזה שכל אחת חשה פרסומת של נוקס [וכל אחת גם הייתה יותר שרמוטה מהשנייה אבל נו
]... אני באתי בשביל לשמוע HIM ועוד מוזיקה שאני אוהבת בסבבה, לרקוד ולהשתחרר והכל כי זה מה שתמיד רצינו וקיוונו שיהיה במסיבות בירושלים... קיצר היא גררה אותי החוצה, לא הייתה מוכנה לחזור, ביאסה לי את הצורה, כמה ערסים ניסו להתחיל איתנו [ניסו הרבה לאורך כל הלילה אבל אלה ממש התקרצצו ברמות] ואז היא התקשרה לידיד שלה שיבוא להיפגש איתנו... הוא החליט להביא חבר, אני נהייתי אנטי כי מה זה הדאבל דייט הזה כשיש לי חבר [הלווווו]... אבל היא התעקשה, אני הייתי עם פרצוף חמוץ. הם באו, הם היו נורא נחמדים ובאמת שהיה נורא כיף [ישבנו באיזה בית קפה ליד הים] ומצחיק והכל... אבל מה לעשות שלמרות הכל העדפתי להיות במסיבה כי בשביל זה באמת באתי. קיצר פעם הבאה כל הפורום בא! איתכם לא יקרה לי מצב כזה! ואמ זהו, במונית שירות בחזרה לירושלים ישב אחד השווים... כאילו יאמי... מזמן לא התלהבתי כ"כ ממישהו [שהוא לא ווילה, ג'ארד או ג'וני דפ אלא פשוט בחור רגיל]... הוא היה אמריקאי קראו לו דיוויד, הוא בכלל לא יהודי והוא בן 27 והוא החליט לעבוד בארץ... הוא היה כ"כ חמודדדד... והו, כ"כ אבל כ"כ שווה... הוו *פנטזיות* *צנזורה [יש פה קטינים נו!* *חוזרת לעולם האמיתי*... הוא פשוט היה חמודי. כשעליתי למונית שירות הוא אמר לי "היי מה קורה" עם חיוך חמודי! תראו לי ישראלי שהיה עושה את זה!... והו, הוא דיבר איתי ועם חברה שלי וגרררר
והוא היה סופר נחמד וניהל איתנו שיחה במשך עשרים הדקות הראשונות של הנסיעה [אח"כ כולם הלכו לישון]... קיצר יאמי. וחן מותק, מצטערת שנעלמתי. כמו שאמרתי, חברה שלי פשוט גררה אותי החוצה ולא ראיתי אותך או את חברה שלך... אבל היה כיף לפגוש אותך
ואני מקווה שאת נהנית ונשארת יותר ממני [אם כן אז תספרי בדיוק מה היה ואיזה שירים והכל!]. אגב, השירים של הים שהיו בזמן שהייתי: [נראה לי שאפילו כתבתי אותם בסדר הנכון] TFOH Buried Alive By Love בגרסה מוזרה Poison Girl Soul On Fire Your Sweet 666 Wicked Game Beautiful גרסאת רוק