טוב, אז הנה הברבי הראשונה שלי!!!

2hila2

New member
טוב, אז הנה הברבי הראשונה שלי!!!

שאלתי, הסתכלתי ולבסוף ביצעתי. אני לא ממש מרוצה מהתוצאה
בעיקר מהפנים- נראה מחר מה תגיד כלת השמחה- ובעיקר- אמא שלה... היו המון דברים שעשיתי תוך אילתור.אני מקווה שהבובה לא תקרוס לתוך העוגה או הצידה...(היא הרי כבר באלכסון
) אשמח להארות/טיפים להמשך..ועוד
 

לילית462

New member
עוגה יפה ומושקעת...

העוגה יפה מאוד ומושקעת, יש קצת חוסר פרופורציה, עבדת עם עוגה עם חור באמצע ? כי זה נראה שהברבי קצת שקעה פנימה (או שמראש לא היתה מספיק גבוהה) אני הייתי שמה עוד עוגה קטנה על העוגה עם החור (עוגה שלישית - שמתי לב לעוגה התחתונה) עוגה בגודל של מאפין ואז כל החצאית היתה מקבלת צורה יותר של חרוט וזה היה נראה יותר פרופורציוני. הברבי שלך גם שופעת למדי באיזור החזה...אולי קצת יותר מידי (זה לא מופע פורנו
) תוי הפנים דורשים קצת עידון...והייתי עושה לה שיער יותר גולש, כלומר יותר ארוך. אני מקווה שאני לא פוגעת או מבאסת, אני בטוחה שעבדת מאוד קשה על העוגה והרבה זמן, ובסך הכל היא מאוד יפה ומושקעת -רואים את זה (באמת) ותזכרי שהעוגה הולכת לאנשים שישמחו ממנה (בטוח) וישפטו אות בעין הרבה פחות מקצועית, ולא יראו פגמים שאת רואה. כל הכבוד, מחכים לבארבי הבאה...
 

2hila2

New member
שמחה על התגובה

אז כן, תבנית עם חור, ובינתיים היא שקעה עוד... מקווה שלא תעלם עד מחר
העניין של המאפין נשמע מעניין-שאלה- איך אני מאחדת את החלק העליון של השמלה עם ה"חצאית" כדי שייצא כאילו זו שמלה? איך אני יכולה לצייר תווי פנים?עם מכחול? יש אולי הנחיות/המלצות? השיער נעשה עם כותש שום שנשבר באמצע
-כי היה לי ממש קשה ללחוץ ולהוציא את ה"שערות" למה זה ממש היה קשה? אשמח לעוד הארות/הנחיות תודה אעדכן מחר לגבי התגובות
 

רויטל555

New member
../images/Emo45.gifבשביל פעם ראשונה ,יצא יפה

אל תדאגי חמודה,העיקר שזה טעים וזה נראה כך
 

נטעים

New member
עבודה יפה

ובאמת העוגה הראשונה בכח נושא היא הקשה ביותר עם השקעה כמו שלך בפעם הבאה זה יצא יותר יפה חשוהב שתהיה תמיחה מבפנים שבאמת לא יקרוס
 
מנצל"ש,ברבי בלי קרם אפשרי?

הבת שלי שונאת קרמים וקצפות למינהם.אוהבת רק קרם שוקולד .נראה לכם שאפשר לצפות את העוגה בקרם שוקולד כלשהו ואז לשים נשיקות או מרשמלו. זה לא יפול? מתכון לקרם כזה? ואז איך להלביש את החלק העליון של הבובה? אפשר אולי להשאיר אותה עם חולצה אמיתית מבד?
 

2hila2

New member
כן

הברבי שלי היא אומנם מבצק סוכר. לפני מספר שנים, כשעוד לא הכרתי את הנושא-עשיתי עוגת שוקולד רגילה עם קישוטים רגילים ועם ברבי מפלסטיק. אם אמצא תמונה אסרוק ואשים.
 

brownie65

New member
קודם כל, העוגה חמודה מאוד, אבל

הערה מרכזית לי: הדבר הראשון הבולט לעין הוא השקיעה של הגוף לתוך החצאית. (זוכרת שכששאלת כיצד לפסל את הברבי שאלתי אותך אם לעוגה יש חור באמצע וייעצתי לך למלא אותו כדי לתמוך בחלק העליון של הגוף?) אם תסתכלי על בובת ברבי אמיתית תראי שהיא עומדת זקופה, ארוכה ורזה.
 
למעלה