טוב אז הנה עוד כתב חידה

ofribecker

New member
טוב אז הנה עוד כתב חידה

"יש שיר שממש מתאים לי: 'חי חי חי, כן אני עוד חי ... ...שמעו אחי, אני עוד חי, ולפני, שנים רבות מספור,... ...זה השיר שסבא, שר אתמול לאבא (ח ח ח) והיום אני' מה אני אגיד לכם, הכל נשאר במשפחה... מאז שהתנדבתי (או אולי ניתן לאמר - נודבתי) להשתתף במופע 'רוץ בן-סוסי', מהר מאוד הבנתי שמדובר ביותר מאשר רק לרוץ. הכי אני אוהב את החיפושית מודל 88 שלי." מי זה?

gadotmi

New member
הפעם אין יותר מדי נתונים ברורים

מי שמצוי בליגה שנים רבות מספור הוא ג'רי רייס, שמצוי בימנו בגיל שבו השחקנים שלידו יכולים להיות ילדים שלו.... בשנת 88 (חיפושית) זכה ב SB עם הניינרס. מדוע "נודבתי"? מדוע "בו סוסי"? אין לי מושג. אולי הרמזים הללו אמורים להצביע בכלל על מישהו אחר...

LuCkY SoB

New member
זה קצת יותר קשה

אין הרבה פרטים מובנים אבל בכל זאת. הבן של הסוס זה סייח, שזה מתקשר לאינדי. "הכל נשאר במשפחה" זה יכול להיות משפחת מאנינג כי זה מתקשר ישירות לאינדיאנפוליס לכן אני מהמר על פייטון מאנינג

LuCkY SoB

New member
תוספת

עוד משהו שלדעתי תומך בפתרון שלי. חיפושית מודל 88 זה יכול להיות הרסיבר של הקולטס מרבין האריסון שהמספר שלו זה 88 (ויכול להיות שהכינוי שלו זה חיפושית). חחחחחח אני בספק אם משהו שכתבתי פה נכון, פשוט משעמם לי וזה דווקא כיף לנסות לפתור את החידות האלה למרות שאני לא מבין כלום.

ofribecker

New member
הכיוון נכון

פייטון מאנינג זה נכון, עכשיו נסה להסביר את כל הרמזים.

LuCkY SoB

New member
אין לי מושג

ניחשתי פייטון מאנינג רק בגלל שגילית שמדובר על הקולטס. אגב רשמתי שחיפושית מודל 88 זה מרווין האריסון הרסיבר של הקולטס זה נכון? את שאר הרמזים שלא פתרתי אני ישאיר לאנשים שמבינים יותר.

ofribecker

New member
מישהו רוצה לתת את הפתרון המלא?

לפני שאני נותן אותו? Lucky SoB כבר אמר לנו שזה פייטון מאנינג, אבל לא דייק במספר רמזים...

Reshefgarcia

New member
עוד חלק של הפאזל....

חי חי חי = 18 המספר של פייטון... "השיר שסבא שר לאבא" = ארצ'י מאנינג הכל נשאר במשפחה = איליי מאנינג,אח של...+שוב,ארצ'י. נודבתי או התנדבתי = tenesee voulnteers הקולג' שפייטון למד בו לגבי הקטע של החיפושית אני לא לגמרי בטוח...ולכן אמנע מלנחש סתם.

ofribecker

New member
הפתרון המלא

טוב, אז בכוחות משותפים עליתם על רוב הרמזים, חוץ מאחד או שניים. "חי" = 18, מספר החולצה של פייטון מנינג "שמעו אחי" - רומז לאיליי מנינג "ולפני, שנים רבות מספור" - רמז לשחקן יחסית צעיר "השיר שסבא שר אתמול לאבא והיום אני" - כמובן - ארצ'י מנינג אביו של פייטון שהיה קווטרבק בעצמו והיום פייטון הוא הכוכב "ח ח ח" - במקום "חי חי חי", שר סבא לבנו ארצ'י "ח ח ח" כי מספר חולצתו היה 8 ולא 18 "הכל נשאר במשפחה" - רומז לשם ארצ'י (באנקר) מהסדרה המצליחה בשם זה. "התנדבתי" - טנסי וולונטירס (מתנדבים באנגלית) - קבוצת הקולג' של פייטון "נודבתי" - בדראפט "רוץ בן סוסי" - קולטס בעברית הם סייחים (כפי שכבר נסגר כאן בפורום לא מזמן...) "הרבה יותר מאשר רק לרוץ" - גם ובעיקר, למסור. "החיפושית מודל 88" - כשם חבר להקת החיפושיות - ג'ורג' הריסון, כך שם משפחתו של הרסיבר המועדף על פייטון שמספרו 88 - מרווין הריסון. מקווה שנהניתם. המשכים יבואו.

למעלה