טוב, אז הנה עוד קצת תמונות

*שיר

New member
טוב, אז הנה עוד קצת תמונות

ונתחיל מאווירת הסבבה שהיתה

*שיר

New member
והתופים

מתחילים במעגל התופים וכולם לאט לאט באים... (וכמו שאתם רואים, הילדים כמובן היו הראשונים לתפוס תופים)

שמופית

New member
אפשר בבקשה לקבל

שם וטלפון של מעגל המתופפים, וכמובן המלצות/הערות ? תודה !

*שיר

New member
השם הוא אפריקנאש

הם היו בסדר גמור - חמודים ודי טובים. אחד מהמתופפים הוא חבר שלנו ולכן לא בדקנו אף חברה אחרת. אני יודעת שיש עוד הרבה חברות שעושות מעגלי מתופפים, והאמת לא נראה לי שכלכך משנה כמה הם טובים, כי במילא כשהאורחים מתופפים זה בלגן אחד גדול..
גם בעניין הזה התלבטנו, וותקיות הפורום זוכרות את ההתלבטות. אני נדלקתי על העניין אבל לא היינו בטוחים אם זה יתאים לאווירה. אז עכשיו אני יכולה להגיד בפה מלא: אני ממש ממליצה בחום על העניין. זה כיף לא נורמלי. כל האורחים השתגעו מזה ולא הסכימו להפסיק לתופף. גם הקטע שבו הם נכנסים באמצע שיר כשכולם רוקדים ומתחילים לתופף היה אדיר. זה מיד מעלה את מפלס השמחה בכמה רמות טובות. הם עבדו עם ה- DJ בשיתוף פעולה מעולה: אורן הנהדר שם שירים מעולים לתיפוף ולריקודים.

*שיר

New member
בבקשה...

אפריקנאש, כדאי לבקש את רונן (או לדבר עם המזכירה) 800-288-800-1 או 455353-052

תמרה*

New member
נראה שהיה אחלה אוירה

לפני כמה זמן רבתי עם ירון על חתונות שישי הוא לא הצליח להבין שיש בזה יחוד וכיף מדהים אני מקווה שאחרי שאני אכריח אותו לראות את התמונות שלכם הוא ישנה את דעתו. ועוד משהו - השמלה ממש מדהימה. עשית אחלה בחירה

*שיר

New member
תודה על המחמאות, ובשביל הרקורד

גם אנחנו התלבטנו הרבה מאוד לגבי יום ששי.
כל החתונות-יום-ששי שהיינו בהן (עד החתונה שלנו) היו בדיוק כמו חתונות של ערב, רק ביום ששי. ואז זה די מבאס, כי כמעט ולא רוקדים, ולא שותים, ודי חם וסתם יושבים ומשתעממים והאווירה לא מי יודע מה. מאוד פחדנו שזה מה שייצא, ולכן ניסינו לעשות את זה קצת שונה. בחרנו מקום עם בריכות, עם גן רחב ידיים ומוצל, הבאנו מעגל מתופפים והשבענו את כולם שיביאו בגדי ים... האמת, הייתי מאוד סקפטית שבאמת יביאו בגדי-ים וייכנסו למים, אבל המציאות עלתה על כל דמיון! גם מי שלא הביא בגד ים, הוריד את הבגדים ובלי לחשוב פעמיים נכנס עם תחתונים! (אבל אלה תמונות שאני לא אראה לכם...
)

סיגל2

New member
שיר, אין מילים, פשוט מקסים ויפה

ןנראית מקסים בשמלה היפה. איזו אוירה של סטלבט מסביב לבריכה, זו פעם ראשונה שאני רואה חתונה בצהריים ביום שישי וזה ממש יפה.

הילית*

New member
שיר, מה עוד נותר להגיד... ../images/Emo9.gif

חזרתי עכשיו למחשב שלי לאחר פרזנטציה קשה שהייתי צריכה להעביר ללקוח שלנו ועם כאב ראש נוראי והתמונות של החתונה שלך פשוט העלו על פני חיוך- איזה יופי של חתונה... גם אנחנו התלבטנו קשות לגבי יום שישי ובסוף בחרנו לעשות בערב בגלל סיבות קצת שונות ממה שציינת. בכל מקרה יש כמה דברים מאוד חשובים לגבי חתונת יום שישי בצהריים וזה הצורך ליצור אוירה בלי באמת שזה יראה כמו חתונה רגילה שנעשית בצהריים ולכן חתונה ליד הים תתאים לעניין, חתונה לצד בריכה וגם מעגל מתופפים או כל דבר שיוצר אוירה שונה. ועוד משהו לגבי מעגל מתופפים, אנחנו היינו לפני כחודש בחתונת ערב שבה היה מעגל כזה ולדעתי בערב זה ממש לא שייך ולא מתאים וכשראיתי אותם ישר אמרתי שזה יכול כ"כ להתאים לצהריים... ושוב, שיר- שיהיה לכם הכי טוב שאפשר כמו בחתונה- מים, חיוכים, שמחה, אהבה, התרגשות מכל הלב !!!

שירי71

New member
זה מש נראה מקסים החתונה שלך

היא נראית מאד חתונה ומאד חגיגית ומאד משהו כזה מעל ומעבר לציפיות ומשהו שנראה לי שהאורחים לא ישכחו הרבה שנים. לי לדוגמא יש איזו חתונה של הבת של חברים של ההורים שבה הייתי בגיל 12 או משהו כזה ועד היום אני זוכרת איזה כייף ואחלה היה וזה נראה לי שגם את שלכם יזכרו לעד.

פתאום נזכרתי כשרק התחיל נושא

החתונה שיר יקרה. איך הכל קרם עור וגידים, איך כתבתי לך שהכל צריך להיות מואר כמו חתונת בוקר בחו"ל, איך פינטזת על כך שכל האנשים יהיו נינוחים ואיך התמונותת מעבירות את הנינוחות הזאת בכזה דיוק. משהו. נפלא שהחלום הופך למציאות. שאפשר לקחת פנטזיה ולממש אותה. הלוואי שתיהני כך כל הזמן

*שיר

New member
וואלה, אתי!! זכרון מדוייק להפליא! ../images/Emo9.gif

ואם את זוכרת אז אני גם די התבאסתי כשאמרת לי את זה, ומאוד נלחצתי. אבל כרגיל - צדקת, ועכשיו אני גם מבינה בדיוק למה התכוונת.
מעכשיו כשתאמרי את זה למישהי, תוכלי להראות לה את התמונות!

אינצה

New member
שיר* עושה רושם שהיתה לכם חתונה

מיוחדת מקורית וכ-י-פ-י-ת אני באמת בטוחה שהאורחים שלכם לא ישכחו אותה ושהחיים שלכם יהיו לא שגרתיים כמו החתונה שלכם!
שרון

למעלה