טוב אז הפנו אותי לכאן

טוב אז הפנו אותי לכאן

בטענה שאני אדם ממש "שיפוטי" ו"למה לחיות בסטיגמות" לגבי המושג "פדופיליה אמינית".נכנסתי להלם די גדול כי קראתי כאן הרבה ואני לא זוכרת אפילו פעם אחת שהוזכר כאן מקרה כזה של שימוש במושג הזה (ובכנות זה יכעיס אותי מאוד אם לא מדובר בחוסר הבנה או הלצה שמתאגדים למען זכויות פדופילים).אז האם קיים מושג כזה ? ואם כן מה הוא לכל הרוחות כולל? באמת מישהו פה יכול לקבל שגם בהעדר מגע מיני חיבוקים, קשר זוגי ואהבה לילד תיהיה דבר מקובל ונכון בקונטקסט רומנטי? זה נשמע לי מטורף ושלילי ואני מאוד מקווה שהאדם הזה לא היה רציני והיתל בי.

k500

Active member
מנהל
שלום

בכל השנים שאני מצוי בנושא הא-מיני, לא שמעתי על דבר כזה שקושרים פדופיליה עם א-מיניות או שיש מושג כזה.
אני מאוד מקווה שמי שכתבו/אמרו דבר כזה צוחקים או שלא באמת התכוונו או שהיה להם משעמם וניפחו תיאוריות מתחכמות.

מיותר לציין שפדופיליה היא אסורה ואין לה מקום באף אופן כלשהו, גם לא אצל א-מיניים.

חוץ מזה, אנחנו כאן כדי לדבר על א-מיניות והדברים הקשורים אליה ואם קראת כאן, אז ראית על מה הדיונים. את מוזמנת להישאר כאן ולהשתתף, לשאול, לשתף ועוד.

hatzilonit

Member
מנהל
אולי הכוונה הייתה כשאנשים *לא מממשים* את הנטיה הפדופילית?

שעד כמה שאני מבינה, זה רוב בעלי המשיכה המינית המולדת(*) לילדים, כי רק המיעוט אכן מבצע את העבירה הפלילית עצמה - שזה מעשה מיני עם קטין (הרי פדופיליה, כנטיה מינית, היא לא עבירה).
ואז כמובן זה שימוש שגוי במונח "א-מיניות" כי הכוונה היא בעצם ל-"התנזרות".

(*) - הסוג השני זה "הנטיה" שמופיעה באמצע החיים, בד"כ כתגובה לאירוע טראומטי. זה רוב המקרים של גילוי עריות בין אב לילדיו.

hatzilonit

Member
מנהל
וואי, אני מתה לדעת מי הפנה אותך לפה ולמה

למעלה