טוב, אז התחלתי לראות ד"ר הו.

אייני

New member
טוב, אז התחלתי לראות ד"ר הו.

(כן, כן, הגיע הזמןXDD). ויש משהו שהצליח לעצבן אותי כבר על העונה הראשונה ואני חייב להבין אותו!

הגעתי לפרק שבו אבא של רוז מופיע, בעונה הראשונה. ואז פתאום הדוקטור חופר לרוז שאסור לשנות את הזמן וההיסטוריה ובלה בלה. וכשרוז מתעצבנת עליו שהוא עושה את זה חופשי (ובצדק, כי כל פעם הוא מתערב במה שקורה במהלך הטיול שלו בזמן) התשובה היחידה שלו היא "אני יודע מה אני עושה", וזה פשוט כ"כ מעצבן אותי כי זה מרגיש לי כמו חור עצום בעלילה, קטע שהיוצרים פשוט עשו "אה, טוב, אין לנו באמת הסבר, יאללה תדלגו הלאה".

אז, אני חייב לדעת, אני לא צריך לדעת ספויילרים (כולה סיימתי פרק 8 בעונה הראשונה, של 2005), ואם באמת יש הסבר אז אני גם לא רוצה שתגלו לי אותו בכלל. אני רק רוצה לדעת - *קיים* הסבר בכלל? מתישהו אני אקבל הסבר אמיתי ושפוי לזה, או שפשוט היוצרים של הסדרה זרקו זין על זה?XD (שוב - אם קיים הסבר - רק תגידו שהוא קיים וזהו, זה יספיק לי. אני לא רוצה לשמוע ספויילרים - אני רק רוצה לדעת שקיימת תשובה אמיתית ולא דפוקה כמו זאת).
השאלה הזאת הציקה לי עוד מהפרק השני של העונה כשהוא נסע בזמן ולמעשה התערב בתקופת זמן אחרת, ואז קלטתי שהוא מתערב למעשה חופשי בתקופות זמן שונות. וכאילו - למה זה בסדר?!

תודה מראש לכל מי שיענה!

timetraveler900

New member
יש תשובה

לא יתחילו לתת הסברים מפורטים על איך זה בדיוק עובד, אבל אתה תראה שיש לזה תשובה.
בכל מקרה - ברוך הבא :) אתה יכול לשתף פה רשמים מהצפייה (זה תמיד כיף לשמוע ממישהו שרואה את פעם ראשונה).

אייני

New member
סבבה, נרגעתי קצתXDD

והאמת שהייתי שמח להצטרף, אבל בהתחשב בעובדה שאני ממש ממש בהתחלה וסיכוי סביר שלא יטרחו לתת כאן אזהרת ספויילר מפני דברים שקורים נגיד רק בעונה השנייה כי כבר יצאה עונה 7... (אני יודע שתכלס אני לא הייתי טורח לתת אזהרת ספויילר במקום רוב האנשים במקרה הזה) אז אני חושב שעדיף שאשמור מרחק מהפורום לצערי, לפחות עד שאגיע לאיזור עונה 6 או משהו כזהXDDDD

ככה שאני מצטער, ומקווה שאוכל להרשות לעצמי להצטרף בקרוב

timetraveler900

New member
מובן לגמרי :)

תהנה לך, אני יודעת שהייתי רוצה להיות במקומך ולראות הכל בפעם הראשונה :)

kinging123

New member
זה לא כל כך פשוט

והוא אומר כבר בפרק ש"אם זה היה אפשרי הוא היה חוזר ומציל את העם שלו"(מה שלא נכון כי זה היה בנעילת זמן אבל לא חשוב, אתה כבר תראה את זה בהמשך)
פרדוקס זמן הוא הסוג הכי מתוסבך של פרדוקסים, אבל הסוג שאני הכי אוהב. דמיין לעצמך שאם אבא שלך רוז היה ניצל. לא היה לה טעם לבוא בעתיד ולהציל אותו, הרי היא גדלה במציאות של אבא שלה שחי! ולכן, מכיוון שכשהיא גדולה היא לא מצילה אותו, בעצם הוא מת. ואם הוא מת, אז.. כל המעגל התחיל מהתחלה.
הרבה אנשים ניסו לתת הסברים לדברים כאלה. דוקטור הו עשו את זה בצורה לא רעה. בהמשך הדברים האלה נהיים קצת יותר שגרתיים, ככה זה כשאתה נוסע בזמן

בכל אופן, אני ממליץ לך לצפות בDoctor Who Confidential, הם נותנים הרבה תשובות לשאלות פילוסופיות שצצות מדי פעם, וגם תראה איך הם יצרו את היצורים האלה במחשב(ממש מגניב!)

ketrina

New member
כשחושבים על זה,מופאט ממש "חי"

על פרדוקסי זמן והוא לוקח את זה לתבנית של עונה שלמה.
סיימתי לראשונה את כל העונות החדשות (היה ממש כיף!
וסוף סוף אפשר לגלוש כאן בלי לחשוש מספולירים

בעונות הראשונות -חוץ אולי מBLINK שהוא גם של מופאט, אין את הפרדוקסים.אני אישית מעדיפה את הכתיבה של העונות הראשונות...

למעלה