טוב אז התקשרו אלי היום גם מאת"א

al3n2a2

New member
טוב אז התקשרו אלי היום גם מאת"א

עכשיו אני מוזמנת לעוד ראיון בטכניון ובתל-אביב ,למה ? אין לי מושג . עוד ראיון אישי כ10 דקות יקבע את העתיד שלי , אבל הכי מוזר בזה הוא כי הראיון הזה נערך בטכניון ב8.8 ובתל אביב ב28.8!!? כל כך מוקדם נכון ,למה לא עושים את זה בהתחלת השנה ? נו באמת , מה עם המקדמות ששלמתי אני לא יכולה לוותר על 8000 ש"ח ובסוף לקבל תשובה שלילית . מה השגיון הזה ? התחלתי לחשוב שהמטרה היא רק בגלל הכסף,מה דעתכם?

rosa4

New member
גם אני זומנתי לראיון

הוא ייערך בתל השומר.. נכון??

מזל טוב שזומנת...

באמת כל הכבוד לך שזומנת אבל מה את מתלוננת יש לך הזדמנות להתקבל ...... הייתי מוכן לשים עכשיו על השולחן 20000 שקל כדי להבטיח קבלה לרפואה וכמוני עוד מאות אחרים והראיון הזה הוא בסגנון של פעם לראות שאת לא פסיכית או משהו, אז תשמחי ותפסיקי לדחוף לאחרים בפרצוף שהזמינו אותך לראיונות - כן אני מודה אני מקנא כי אני גם בהמתנה, אבל עדיין אני חושב שההתבכיינות הזאת על מועד הראיון או תשלום המקדמה הוא קטנוני.....

al3n2a2

New member
כשאתה מעל הסף ולא מקבל תשובה תוך

שבועיים קשים ואחרי כך אומרים לך תבוא לעוד ראיון זה יותר קשה . למה אני ? מה לא יכלו לראות אותו במור ועכשיו 10 הדקות האלה ישנו? התחלתי לחשוב שזה רק תירוץ לדחות אותי . באמת אני לא רוצה להתלונן אבל זה מה אני מרגישה . לא מדובר רק בהפסד כספי ... בכל מקרה תודה לך על העידוד -אם זאת הכוונה , אני מאד מודה להזדמנות זאת ,אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה אתה עשוי להתקבל -אנשאללה ואני לא . אז כמו שאמרת אסתכל על החצי המלא . בהצלחה לכולם -ולאלה בהמתנה , אני מצטערת אם הודעתי פגעה בכם !

w o o

New member
באמת מזל טוב....תירגעי

הראיון הזה יותר קל ממו"ר.. הוא נועד רק כדי לבדוק אם המועמד פסיכי, מטורף.....וכו' אני בטוחה שתתקבלי....תהיי אופטימית בהצלחה לכולם

פחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

טוב אז סופית התייאשתי!!! אם הראיונות המדוברים הם ב- 8/8 זה אומר שהתשובות יגיעו רק בסביובות 21- 30 באוגוסט.... ואז יתנו משהו כמו חודש למועמדים לשלם מקדמות ולהחליט אם הם מעוניינים ללמוד בטכניון או פקולטות אחרות ... שלא נדבר על תל -אביב שקבעו את הראיונות ל"שנה הבאה"....ככה שמי שבהמתנה אפילו לפקולטות אחרות מושפע מכך כי אותם מועמדים לא יסירו את מועמדותם מפקולטות אחרות לפני תשובות סופיות.... ירושלים בעצם שמה פס על כולם .... היא מבחינתה קיבלה לשורותיה את כל התלמידים שבהם הפקולטה היתה מעוניינת כל היתר נשארו בטיפול.... קבוצת הטיפול היא מסתבר מאוד מאוד רחבה ואף אחד לא מעוניין להתחיל לטפל בא ולתת תשובות דחיה המתנה או קבלה. כמו כן מועמדים נתקלים בסירוב מוחלט כאשר שואלים מה מצבם מבחינת המידרוג בהמתנה ונשארים עדיין בחשכה ... כמו שנראה הממתינים יאלצו להמשיך כך ממש עד כניסת אוקטובר....זה גובל בחוסר איכפתיות מוחלט לגבי מפלס החרדה והעצבים של המועמדים הפחות "חזקים"... נכנעתי מרים ידיים מסיר את המועמדות שלי והולך לעשות עוד פסיכומטרי........................

ninjastep

New member
קצת פרטים

מתי התקשרו אליכם? ומה הסכם שלכם בת"א ובטכניון? משהו יודע כמה מועמדים מוזמנים לראיון הזה?

al3n2a2

New member
התקשו מתל אביב היום ומטכניון ביום

ראשון . הסכם שלי אחרי מור 96.01 בטכניון ו737.99 בתל אביב . אין לי מושג כמה מועמדים מוזמנים אבל אני חושבת שכל מי לא קבל הודעת קבלה למרות שסכמו מעל סף הקבלה יוזמן .בהצלחה!

r a m i 8 7

New member
כמה מו"ר?

כמה יש לך מו"ר? לפי שמועה (לא יותר מזה) ששמעתי..היא שכדי שתתקבל צריך שגם ציון המו"ר לפי הטכניון מעל 94 כלומר מעל 180 משהו כזה אני חושב..לכן הוזמנתם לראיונות..זאת סתם השערה..כמה יש לך מו"ר?

rosa4

New member
מת"א התקשרו היום

נסכם שלי 738.85 מהטכניון התקשרו אתמול..הסכם 96.82

למעלה