טוב אז חברה עכשיו כבר 12:20 אז...

romens

New member
טוב אז חברה עכשיו כבר 12:20 אז...

עכשיו רשמית ענבל היא בת 32 ו 20 דקות......... אז בואו כולם נאחל לה מזל טוב ענק!!!! עד 120!!! רק טוב ושמח!!!!!!!!!!!!!!!! אז יאללה כולם לשרשר מזל טוסטים לענבל (עדיף בלי גבינה היא לא תגיע טוב ל ת"א :S ) ושוב מזל טוב.......

alti26

New member
היי עינבלי

הרבה שנים של אושר בריאות והרבה כייף תצליחי בחיים שלך בעיר החדשה .שיהיו לך חיין הכי מקסימים ושתפיקי מהם רק טוב תהנו במצדה דודי

YulaShpil

New member
../images/Emo24.gif מזל טוב ענבלי!

מאחלת לך יום שכולו טוב, ושתדעי לנצלו עד תום.
ולרגל יום ההולדת גם צ'יפרת עצמך בדירה מרכזית במיוחד
מקווה שתהני בעיר הגדולה, את ודודי-דו

glitter8

New member
תודה תודה לכולם!!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

על הברכות הלבביות!! על הטלפונים והאס אם אסים ולהילה על הביקור ולשרית שהבטיחה ביקור (ואולי עוד תקיים!) היה לי יום הולדת מקסים , אחותי באה לביקור עם ארבעת ילדיה, והלכנו לירקון ולים והיה ממש כיף , אבל כידוע, החגיגה האמיתית...עוד תגיע ובגדול!! בעוד 48 שעות כבר נשים את פעמינו לערד ולמצדה!! אז תודה לכולם! אני אוהבת אתכם!

handlessman

New member
ה-SMSים זה כנראה בגללי...

לא הספקתי לכתוב ברכה בפורום כי יצאתי אתמול בשעה 5 בבוקר לחלוץ בונה מחנה ביער עופר (הכנות ראשונות והכשרת השטח לקראת שני המחזורים של מחנות הקיץ הגדולים של הנהגת דן-ר"ג בצופים), אז כתבתי לענבל SMS חגיגי כשהייתי באוטובוס בדרך לשם... חזרתי הביתה הרוג מעייפות וישר צנחתי אז גם לא הספקתי לכתוב אז (אפילו שזה כבר היה 3 בלילה של היום... אה, דרך אגב - בוקר טוב) אז עכשיו אמלא את חובתי - מזל טוב ענבלי!!!!!!!! שיהיה לך עד גיל 132!!!!!! טוב נראה לי שאני הולך לחזור לישון, אחרי הכל אני צריך להיות עירני במצדה... (אולי זה גם שאני בכלל אוהב לישון)

popikon23

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

עינבלי! המון המון מזל טוב ליום ההולדת! אני מאחלת לך שההתחלה החדשה שלך בתל אביב תפתח לך דלת לעוד המון התחלות טובות, מרגשות ומאושרות!! בהמון אהבה
קרן

למעלה