טוב אז חליפה-יד שניה או חדשה?!

alon oak

New member
טוב אז חליפה-יד שניה או חדשה?!

אני מתכנן לקנות חליפה, שמעתי מהרבה שאם כבר אז כבר ולקנות חדשה... אם חדשה, אז איזו חברה, האם לח"ול יש פה יתרון כי יכולים לשלוח לי..... תודה מראש. אלון

guy65

New member
לא בטוח..

שמע, אני קניתי חליפה יד שניה חורף שעבר והיא הייתה מצויינת. רק דבר אחד- לא בילבונג, אני אומר לך מניסיון. ההתחלה, אתה תחשוב שזאת החליפה הכי טובה שיכולה להיות לך, אחרי החורף (ואם תרצה להשתמש בא לחורף הבא) תגלה שהיא לא טובה כמו שהיא הייתה בהרבה פחות (לפחות ככה בדגמים של לפני שנה/שנתיים). אני ממליץ על קוויקסילבר או על ריפ קארל, יש להם חליפות מצוינות ונוחות. (שוב, לא כל החליפות של בילבונג!! אני שאפשר להרשות לעצמנו P=). אם תרצה לנסות חליפה, יש לי קוויקסילבר, נהניתי כל דקה שהייתי בים איתה. אז שוב, אני ממליץ לך או קוויקסילבר או ריפ קארל, זאת הבחירה שלי. מקווה שעזרתי=]

amirusus

New member
אני ממליץ מאוד להביא מארהב (אם יש לך אופציה)

המחירים זולים באופן משמעותי. תנסה קוויקסילבר או ONEILL מנסיון שניהם חליפות מעולות. (חשוב מאוד למדוד בחנויות בארץ דגמים ומידות ואז תדע בול מה להזמין מחול)

ל ו ג ס י

New member
המידות בחול אותו דברכמו פה?עדין יש לי סיוטים

מקסדות לאופנוע מחול,שמה זה רשום אותו מידה נגיד S,אבל בעצם זה שונה מ S בארץ.. בגלל זה אני שואל אם זה אותו הדבר.ובאמת המחירים בארץ בשמיםם בחליפות..

amirusus

New member
אם זה אותו דגם ויצרן....

כמו quicksikver psycho 2 אז המידות אותם מידות.

alon oak

New member
סבבה תודה!!

אני אבדוק. עכשיו איפה אני יכול למדוד חליפות?

למעלה