טוב אז ישבתי וחשבתי.

O0NoNi0O

New member
טוב אז ישבתי וחשבתי.

טוב חשבתי זאת הגזמה כי זה קצת קשה אבל.. סתם לא בכול אופן אולי נהפוך את הפורום לפורום באסטד, דורק ופייטסטאר? כלומר אין עידכונים על באסטד ועל דורק אז אולי פייטסטאר יחיואת הפורום הרי זה גם לא יפה להזניח את צ'ארלי המסוקס כי הודעות על מאט וג'יימס כן נכתבות כאן. אז חשבתי אולי דניאל והמנהלת הבאה יוכלו להפוך את זה גם לפורום פייטסטאר וזה גם יחייה את הפורום וגם אולי רק טיפה יעלה את המודעות עליהם בארץ.. בכול אופן שבהת שלום ושבוע טוב כולם!

shiraz cohen

New member
חייבת לנצלש,סורי! ../images/Emo207.gif

תגידו לי שזה לא קורה,אמא אמא אמא אמא... @#$$#^%^&* הם הרסו את השיר,האחים המפגרים האלה!!! מישהי ידעה על זה?
http://www.youtube.com/watch?v=yNPg2j4B1r4 הרחבה: Jonas Brothers עשו קאבר ל-Year 3000! תגידו לי שאני לא היחידה שלא שמעה על זה!!!! ושאני לא היחידה שחושבת שהם הרסו את השיר. וסליחה על החפירה. ^^

shiraz cohen

New member
אה כן,הם הוציאו את זה...

כסינגל ב-2006. והם שרים במקום "it had outsold Michael Jackson"... "It had outsold Kelly Clarkson". מפגרים שכאלה. ^^

shiraz cohen

New member
המפ. לאדעת למה אמרתי את זה. XD

הייתי עצבנית באותו רגע בגלל שהם הרסו את השיר.

Bleed for Me

New member
הם גם עשו קאבר לWIGTSF

סתם מעפנים..זה לא משהו בכלל והם דווקא בזכות זה זכו להצלחה..

Bleed for Me

New member
ת'אמת שכבר עשינו את הדיון הזה פעם

ועשינו הצבעות והחלטו שלבסוף לא להוסיף את פייטסטאר (שאגב הוציאו קליפ חדש שמככב בMTV2) באותה תקופה לא שמעו מפייטסטאר וסוד היו בכל מקום אז התלהבנו מהרעיון..לדעתי הכי טוב להוריד את סוד בכלל ולהשאר עם פורום "באסטד" וזהו..

McSon of Busted

New member
אבל כבר אין באסטד../images/Emo12.gif

ואז בכלל לא יהיה מה לעדכן! ובקטע הזה דווקא פייטסטאר בשיא שלהם עכשיו כי הם מוציאים אלבום חדש... ומה עם מאט וויליס? נכון, יש עליו עדכונים אבל לא נהפוך את הפורום ל-באסטד ויוצאיה בכלל הפורום מת
וגם יש תכנונים לפתוח קומונת פייטסטאר
אהמ ספיר שלא נמצאת פה
טוב, הדעה שלי התבלבלבלבלבלבלבלבלה קצת D: לא משנה.

Bleed for Me

New member
הפורום כבר שנתיים ריק..

והכי טוב להשאיר את זה באסטד כי אחרת זה באמת יהיה "באסטד,סוד,פייטסטאר,מאט וויליס..זה מטורף כבר עדיף באסטד וזהו.. אבל השם זה לא מה שמשנה..את עדין מוזמנת לעדכן פה על פייטסטאר

McSon of Busted

New member
אמרתי שהדעה שלי התבלבלה קצת../images/Emo12.gif

נמ. ברור שהפורום לא יהיה "באסטד,סוד,פייטסטאר,מאט וויליס.." אז זהו D:

למעלה