טוב, אז יש לנו נעליים, אמיתיות!!!!!

טוב, אז יש לנו נעליים, אמיתיות!!!!!

ובכל זאת הפרצוף הוא
. הסבר: אתמול היינו במעקב הרגליים בתל השומר ועכשיו תפסתי את הרופא ושאלתי אותו את כל השאלות שמטרידות אותי, שורה תחתונה הבנתי שניתן עוד 3 חודשים לתמיר ללכת ואם לא, יעשו איזה סד שמתאים עצמו לתוך נעל (אולי מיוחדת ואולי לא, לא בטוחה) שאלתי אותו :"האם מותר לו נעליים???" והוא ענה:"בטח, סגורות מעל הקרסול בכדי שהרגל לא תסתובב., אז כך היה, ניגשנו לחנות שמוכרת נעלי ילדים אורטופדיות, ו.......קנינו נעליים. תמיד חשבתי שהנעליים הראשונות יהיו רק כאשר הוא יילך, אבל---- עכשיו התחלנו הסתגלות שהזכירה לי את ימי הסד:"תשים ככה, תכניס מפה וכד'(ואלו רק נעליים
) חכו לעדכונים וכמובן, לתמונות שבת שלום אורית

קודם כל תתחדשו ../images/Emo140.gif

תוכלי להסביר יותר? למה צריך נעל אם הוא לא הולך? ולמה הסד? האם הוא יעזור לו להתחיל ללכת? ולמה נעליים אורטופדיות? לתותוש אני תמיד קונה נעל רגילה, כל עוד היא סגורה מאחור ותומכת בכף הרגל אז לא צריך נעל מיוחדת. וכמובן שמחכה כבר לתמונות לראות איך גדל המקסים שלך

אז ככה:

כמובן שאוכל להסביר יותר, אתחיל בזה שהפעם החלטתי שאני מעוניינת להחליף את הרופא לרופא שניתח אותנו, יש במחלקה רופאים רבים ועד עכשיו היינו אצל הבכיר שבהם, אבל החלטתי לקבל חוות דעת אחרת, אז שאלתי אותו את כל השאלות והוספתי גם שאלת נעליים, האם הוא לא צריך תמיכה לרגל, הרופא אמר שזה לא יזיק אם תהיה התמיכה אבל זה לא חובה ועוד הדגיש שצריך נעל סגורה תומכת עם שרוכים, אז מכל "התפריט" התפשרנו על סקוצ'ים במקום על שרוכים, נקווה שיהיה בסדר, הסד שדיבר עליו הרופא הוא סד שאולי נזדקק לו באם בעוד 3 חודשים הוא עדיין לא יילך, הסד אמור לקבע את הזוית של הרגל לנעל ולא לתת לה להיות רופפת (זה לפחות מה שהבנתי) טוב, נקווה לטוב שיהיה לכולם שבוע טוב אורית

היי, נעליים ממש COOL

אולי תפני ל"קשקה" שתפנה אתכם למורה לפלדנקרייז? אושרי עכשיו זוחל גחון- כזה ממי- ממש בזכות הפלדנקרייז. גם שחייה יכולה לעזור לשרירים, אך לא במקום.
למתוקי.

טאניוש

New member
מה זה "קשקה" ומה זה פלדנקרייז?

שברתי את השיניים,איזה מילה... וכמה עוד מילים אצטרך ללמוד? יש איפשהו מילון מונחים? ולמה למה לא למדתי רפואה...או סיעוד לפחות...

חה חה חה, חי חי חי

(טניה, את כבר בעבודה?) כינוי - KASHKE (איילה) מסיימת השבוע לימודי פלדנקרייז לתינוקות. (יש על כך קצת מידע באתר של אושרי ב"בין הכסאות"). קשקה הגיעה לפורום ובעזרתה מצאתי את המורה המדהימה של אושרי בירושלים.(נתראה עוד 20 דקות). היא עוזרת לו בתנועה. כפי שבטח שמת לב רב הילדים שלנו בפורום מתפתחים ככל התינוקות- זוחלים ועומדים "בזמן". לאושרי יש גמישות יתר שמקשה עליו את התנועה ולכן המורה של אושרי עוזרת לו בתנועה. זו התורה על קצה קצהו של המזלגצ'יק.

למעלה