טוב... אז כבקשת הקהל...

Nulit

New member
טוב... אז כבקשת הקהל... ../images/Emo60.gif

שירשור ה
הראשונה...

Nulit

New member
טוב אז אני אתחיל... ../images/Emo60.gif

וואלה תהרגו אותי, אבל אני לא זוכרת אותה! זאת הייתה נשיקה ממש לא מיוחדת או משמעותית, וגם לא עם בן אדם מיוחד...
זה היה לפני שנה, זה אני יודעת, בחופש הגדול של שנה שעברה, עם מי שהיה החבר הראשון! שלי... הוא טוען שזה היה ב28.7 (אם הוא אומר... הוא בטח יודע יותר טוב ממני
) ולפני כמה שבועות הוא אמר לי שאני מנשקת מצויין אז קיבלתי יופי של מחמאה.
אבל ה
הראשונה, שבישבילי הייתה כ"כ מיוחדת.. הייתה עם ה"חבר" (אם אפשר לקרוא לו ככה... סיפור ארוך.) בוולנטיין דיי... 14.2.2003 זה היה ב3 בלילה,מחוץ לבית של חברה שלי, הוא היה חייב לי פיצוי על משהו, לא זוכרת על מה, והוא הבטיח לי "פיצוי" ביום האהבה...
הוא היה אמור לבוא אליי אבל הוא נרדם, אז נסעתי והוא בא ממומולדת של חבר שלו... עד למושב שלה. היה קלאאאאסה!
חחח...
היה חושך, טיפות גשם, היה דיי קר... מחוץ למכונית שלו...
ו....אין. היה מדהיםם!! התנשקתי עם... 8 אנשים, ( 3 מתוכם בנות
) והוא פשוט... BEST
אבל הוא חרא בנאדם...
יאללה אתם.

Nulit

New member
ותסלחו לי... ../images/Emo60.gif

פשוט השיר הזה עכשיו בגלגלגלגלגלגצ... והוא כ"כ מתאים, (והוא יפה..
) ירמי קפלן- כבר עכשיו.
זאת הפעם הראשונה שהתרגשתי כל כך לא הצלחתי לדבר כשהמזכירה שלך ענתה לא שהתרגשתי,רק פחדתי מעט ניתקתי את הטלפון,בנשימה כבדה פזמון: ניתקתי ,לא ידעתי לא חשבתי שחיכית לי לא ידעתי לא ניחשתי שחיכית עד שנמאס ואת נמצאת בדרך אליי כבר עכשיו. היו לי תוכניות ומזימות, איך אני אכבוש אותך, ואז את כנסי אל תוך חיי אבל בתוך הלב נשאר רצון אחד חזק לרגש, לפנק אותך כי את היחידה פזמון: ניתקתי, לא ידעתי…

Just Adi

New member
נוקה../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo46.gif ../images/Emo80.gif

שלוש בנות?! למה שמעתי רק על אחת?! ולמה אף אחת מהן זאת לא אני?! את לא נמשכת אלי
ותסלחי לי אבל אני לא הולכת לפרט על הנשיקה הראשונה שלי, מטעמים ידועים מראש

Nulit

New member
הפהה... ../images/Emo60.gif

אני סיפרתי לך! זה שאת כ"כ מעופפת במחשבות על דור זה לא בעיה שלי... (בצחוק דארררלינג.
) בטח שאני נמשכת אלייך!! הייתי עושה אותך על הרצפה! (אואואואוהו...)
ו... טוב נו אני אסלח לך... **אהמ פרוטקציות...אהמ**

אמממ....../images/Emo168.gif

טוב הניקה הראשונה שלי הייתה ב-13.5.02... אממ... זה היה עם חברה שהייתה לי.., וזה היה כשהיא רצתה יום אחד לנשק אותי ודיי נבהלתי..., ואז היא הפסיקה, ואז לא היה לי נעים והתנשקנו

fushi e

New member
חחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo95.gif

"לא היה לי נעים אז התנשקנו" חח לא רצית להתנשק איתה?!מוזר שכמותך!

לא יודע... ../images/Emo168.gif

ברור שרציתי.., אבל זה היה מוזר כזה.., גם לא סיפרתי לכם את כללל הסיפור כי זה לא כזה חשוב... אבל בקיצור., אני רציתי אבל כאילו.., לא יודע.... הייתי במן לחץ כזה...

jamesT

New member
אמממממ../images/Emo94.gif

חופש בין ה לו קומזיץ חברה נשיקה

fushi e

New member
../images/Emo24.gifדניאללללל../images/Emo95.gif

לאן נעלמת תגיד?!?!?!

מיי פירסט קיס! ../images/Emo25.gif ../images/Emo110.gif

אמממ... אהה.... האאא.. ואוו.. חחח נוסטלגיות
סתם זה היה כולה לפני חודשיים
ואני מעדיפה לא לפרט.. אבל אני יכולה לומר שזה היה אחד הרגעים הכי מיוחדים ומדהימים שהיו לי

ThE Fire GiRl

New member
אהמממ....

אני לא זוכרת באיזה תאריך, בערך לפני שנתיים בחופש הגדול, הייתי בבאר7 אצל חברה והסתובבנו בחוץ עם החבורה שלה והכל, והיה שם איזה אחד חתיך וחמוד לאללה, אז יום אחד הוא בא להביא לי נשיקת שלום אז במקום נשיקת שלום הוא משך אותי אליו וצירפת אותי...
ויום אחרי זה נסעתי....\:

למעלה