../images/Emo221.gifאוי, השעמום..
חחח הממ, אוקי, השאלון הזה נורא קצרצר... XD שיר שמתנגן ברקע: drive - incubus ספר קצת על עצמך: תומי, מפגרת, 15 D: זה הכל בערך. מחשבה שעוברת בראש: מבאס לחיות עם אמא ואחות בבית, אי אפשר לשים מוזיקה בפול ווליום..
מה עשית היום? קמתי, אכלתי, קפצתי, ניגנתי, נסעתי, קניתי וחזרתי הביתה D: מה תעשה מחר? אקום, אוכל, אקפוץ, אנגן ואחגוג לאחותי יומולדת על רגל אחת. חשק ל...: נאגטס מה המידה שלך בנעליים? 38-39-40 זה מאוד תלוי בנעל :| באיזה פורום אפשר למצוא אותך? טוקיו הוטל ועוד איזה אחד לא פעיל של דמדומים... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בלונדון או ברלין, לומדת... מה אתה הכי אוהב לאכול? אני לא אוהבת לאכול מה אתה הכי שונא לאכול? בצלללל
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ממ... קפצתי לכביש? -.-" סתם נו, אין לי מושג.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מממממ... ראסטה טבעית בשיער. משהו מזעזע. מה הצבע האהוב עלייך? אני מוכנה לסבול כל צבע חוץ מצהוב מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? מוזיקה מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נפלאאאא
עיר/ים אהובות: לונדון ו-וושינגטון
אה, ואורלנדו גם נחמדה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממ... כלב, השנה
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, חברות הפתיעו אותי
איך אתה הכי אוהב לבלות? סתם בסתלבט עם חברים איפשהו בשטח, או במסיבות ^^ עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חבריי היקרים
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לאחרונה בסביבות 2-3.. לפעמים 4.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצות מכוערות.
יש לך חברים מחוץ לכיתה? אופקרוס, הרבה
ומחוץ לשכבה? אופקרוס, הרבה
ומבית ספר אחר? המווווון
אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם העטים שלי :| חחח סתם, לא.. XD מתי פעם אחרונה שבכית? ממ... כמעט בכיתי אתמול, זה נחשב? מדוע? בגלל שיר שמרגש אותי כל פעם מחדש
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, מה אני בת 3? -.-" את מי היית לוקח לאי בודד? סביר שאת... חברה טובה שלי, או את הכלב שלי. פררררררד אהובי
שם מיוחד לבן? פרד. דה. או הממ... לא יודעת... אני אוהבת שמות אנגליים כאלה, אז הארי. שם מיוחד לבת? לונה מאכל אהוב: לא שאלתם כבר?
נממ.. נגיד שכדורי פירה מאכל שנוא: בצלללללל דבר אחרון שאכלת: פסטה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? תיתה? D: איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס מה הספר האחרון שקראת? האי של סופייה אהבת? עוד לא סיימתי
מה הסרט האחרון שראית? אה... לא זוכרת איך קוראים לו O: משהו על איזה וירוס.. אהבת? כה, נחמד.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מית, חברה שלי
על מה דיברת איתו? על איזה ג'ינג'י הולנדי... XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? תמרי
על מי אתה יודע הכי הרבה? אממ... על...... אחיות שלי, אני חושבת.. מה הדבר האחרון שקנית? אייס קפה |: כמה הוא עלה? 16 שקל? XD ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה חברה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? פתחון יש לך שם שני? אם כן מהו? לא :-* אתה קרוי על שם מישהו? מי? נייי, יש לי שם מקורי
אתה אוהב ילדים קטנים? כן, אבל הם לא אוהבים אותי במיוחד XD בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 13 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הקרס XD ובפנימיות? אמממ.. הייתי רוצה להיות פחות ביישנית. אה, ופחות צינית. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר ביטחון -_- איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכללללל חוץ מסרטי מיקי-מאוס D: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם... הבת של ברק אובמה. נראה לי. גאד, איזה כיף לה *.* למה? כי יש לה כלב והיא גרה בבית הלבן והיא הבת של הפאקינג נשיא של US -.-" מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? goodbye |: מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מיייייקי D: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני מקווה להיות מוזיקאית. או מפיקה מוזיקלית. או משהו דומה שעוסק במוזיקה... אם לא, משפטים או רפואה
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת.. לא זוכרת.. לא היו לי הרבה רגעים משמעותיים בחיים. לא טובים לפחות. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? כלב, פרד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק, שו, סתמי [XD]... מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? ריבים וצעקות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון עם אוזניות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אה... ואו, קשה. שכנוע. הייתי רוצה להיות משכנעת. מה הפריט הכי יקר שיש לך? סביר להניח שהגיטרה הישנה שאבא שלי נתן לי. היא בטח שווה היום איזה 1000 ומשהו שקל.. מה היית לוקח לאי בודד? ספר טוב המלצה לסרט: לאוהבי מתח והרבה דם - ונדטה [v for vendetta] תוכנית טלוויזיה? האנטומיה של גריי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אממ... ואו, גם זה קשה. לא יודעת. אני שומעת הכי הרבה "יואו יש לך עיניים יפות" אז זה די תקוע לי בראש >< איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? גרמניה וברזיל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צ'חצ'חיות, חוסר תרבות ונימוס. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? ראש השנה וסוכות
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחח כן, אבל רק בגבול הטעם הטוב
חיית מחמד: כלבבבב, או חתול פרסי
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ממ... מה זה השאלות המופשטות האלה? -.-" אין לי תשובה.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן ולכתוב, בעיקר. מוזיקה. מקומות בילוי מועדפים: כל מקום שרחוק מבתי מגורים ומבוגרים D: את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא מה השם הראשון שעולה לך בראש? ברנדון את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי ועל מה... בד"כ עקשנית.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת, כן. אבל אני יודעת מתי להרפות. החיים טובים לדעתך? דה.
לבוש: עכשיו? טי של בובספוג וג'ינס מאכל אהוב: שאלתם כבר ~סניף~ לא עונה. שתייה אהובה: קפוצ'ינו וניל להקה אהובה: incubus, paramore, tokio hotel סרט אהוב: יש הרבה.. גלידה: מגנום XD חוף השנהב עיר בעולם: לונדוווווון
ארץ: אין אחת ספציפית. כל אירופה.. מה תעשה כשתסיים את השאלון? קרוב לוודאי שאמשיך בשיחות חסרות פואנטה עם אנשים.. שיר שאתה שומע כרגע...: save a prayer - duran duran