טוב, אז כי קצת שומם פה ומשעמם לי- שאלון!!!

לירונת

New member
טוב, אז כי קצת שומם פה ומשעמם לי- שאלון!!!

אה, והוא קצת ארוך, וחופר
אבל אם אתן משועממות כמוני- דו איט
שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? עם מי אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? אתה נוהג לדבר עם חפצים? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יש לך שם שני? אם כן מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? את/ה בחור/ה קנאי/ת? החיים טובים לדעתך? לבוש: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר שאתה שומע כרגע...:

לירונת

New member
אם מישהי קוראת את זה- היא נסגדת! חחחח

שיר שמתנגן ברקע: 2Pac - Ghetto Gospel ספר קצת על עצמך: "בת 24 מטר ושישים וקצת, עינים ירוקות ושיער שחור כמעט" חחח סתם נו. אנ'לא איה כורם :) לירון, בת 20. היי
מחשבה שעוברת בראש: מתגעגעת לפעם... מה עשית היום? שמעתי מוזיקה, ראיתי טלוויזיה, דיברתי עם חברה מהצבא וזהו |עצלן| מה תעשה מחר? ראיון עבודה!!! להסתובב, אולי להיפגש עם חברה שחזרה מחו"ל לא מזמן : חשק ל...: סרט רומנטי וקיצ'י בטירוף, ודלי של גלידה
מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? ה"פ הסרט ועוד חחחח וטוקיו הוטל איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אממממ גיל 35? ואו. אהמ. נשואה (באושר אני מקווה), עם ילדים, לא חיה בארץ חחח. אה כן, ומאושרת. מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל
מה אתה הכי שונא לאכול? אוכל
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אמממממממ מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אממממממממממממממממממממממממממממ מה הצבע האהוב עלייך? יעיד על זה ארון הבגדים שלי- אדום, כחול, ירוק, ורוד (!!!), כתום ושחור. מה הצבע השנוא עלייך? אין. מה המקצוע האהוב עלייך? - מה המקצוע השנוא עלייך? - איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעניינת, עצובה, שמחה, מוזרה בעיקר. עיר/ים אהובות: אנ'לא חושבת שיש עיר בארץ שאני אוהבת בצורה יוצאת דופן. אז...... לונדון
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לודעת... אבל אני אוהבת לקבל ספרים!!!! ותכשיטים ממגנוליה
(אבל את זה אני קונה לעצמי חחח) איפה חגגת יומולדת אחרון? בבסיס, אבל עדיין היה כיף! ^__^ איך אתה הכי אוהב לבלות? רגוע... עם מי אתה הכי אוהב לבלות? גו"י חחחח (נו, זה ראשי תיבות של השמות שלהן) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-2 בלילה אל דאגה, זה ישתנה בקרוב חחח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? - יש לך חברים מחוץ לכיתה? - ומחוץ לשכבה? - ומבית ספר אחר? - אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק אם הם מקולקלים, שבורים, או לא עובדים
מתי פעם אחרונה שבכית? לפני 3 שבועות. מדוע? התמוטטות עצבים קלה. פשוט נשבר לי. ראית בחנוכה את הפסטיגל? - את מי היית לוקח לאי בודד? - ההורים ואחי בצד אחד של האי, טום קאוליץ בצד השני XD שם מיוחד לבן? דניאל
שם מיוחד לבת? ענבל
מאכל אהוב: נוווווווו מאכל שנוא: - דבר אחרון שאכלת: גלידת וניל איטלקי. יאמי
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש לכם כמה שעות פנויות? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס שקניתי לא מזמן, ו-2 שרוואלים שאנטי כאלה שקניתי באחת הפעמים שהייתי בת"א (והיה לי זמן עד לאוטובוס
) מה הספר האחרון שקראת? "זה לא שאני לא אוהבת" /אורית הראל. התחלתי עכשיו את "השוטה מחצר המלוכה" /פיליפה גרגורי. מקווה שהוא טוב כמו 2 הקודמים. אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? "ארוס עליה". אהבת? נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? על הראיון עבודה מחר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? י"ו (בלי ג' הפעם חחח). מה הדבר האחרון שקנית? לוזוכרת. אני לא כזו שופהוליק. כמה הוא עלה? - ממי הsms האחרון שקיבלת? ליז מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ^^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "לדה" יש לך שם שני? אם כן מהו? - אתה קרוי על שם מישהו? מי? - אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי מי הילדים, ובאיזה גיל בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 8. תמיד גיל 8... מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אוווווווווווווווווו ובפנימיות? חברותית יותר. וספונטנית. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חחח אמממ שהיא מסוגלת לטחון מים! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש, דרמה, קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אהמ.. I need to think about it. למה? - מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לישון. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גיא. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה גדולה ואתפלל לחזור לגיל 8 חחחחח מה הרגע המאושר ביותר בחייך? עוד לא היה לי אחד כזה. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אפחד. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "פאק", "זובי-באובי" מה עושה לך טוב? מה שעושה לכל האחרים רע חחחח סתם, נו. אממממ ספר טוב, שקט, להיות עם המשפחה. לדעת שהאנשים שאני אוהבת מאושרים. מה מעצבן אותך? שקרים. צביעות. נחמדות יתר. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, ארנק, ת.ז איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור ושירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? כאילו שאני אגיד חחח סתם, מאיפה לי? מה היית לוקח לאי בודד? אני אהיה מתחכמת, ואגיד סירת מנוע :p המלצה לסרט: "ההחלפה" עם אנג'לינה ג'ולי- סרט חזק!! תוכנית טלוויזיה? ארץ נהדרת. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אמממ איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה והולכת לישון. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל מקום, אבל הכי הכי- לונדון, לוס אנג'לס, סן פרנסיסקו, ניו יורק, פריז, רומא. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה וקולניות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףףףףףףף איזה חג אהוב עליך? רה"ש, פסח ושבועות =] האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אם הם צחקו עליי קודם- אז כן! חיית מחמד: כבר אין
היה חתול. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? המשפחה וגו"י מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון, לשמוע מוזיקה, לראות סרט טוב, לקרוא, לנגן, ללמוד. מקומות בילוי מועדפים: אממממ פחות מועדונים, יותר בתי קפה ופאבים שקטים כאלה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן מה השם הראשון שעולה לך בראש? קארין את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת
החיים טובים לדעתך? תלוי. לבוש: ג'ינס, חולצה, נעלי ספורט. מאכל אהוב: חפרת @$%#@% שתייה אהובה: אייסקפה של ארומה
להקה אהובה: טוקיו הוטל, אול אמריקן ריג'קטס סרט אהוב: יש הרבה- אישה יפה, מלך האריות, אדוארד ידי מספרים, ועוד... גלידה: בננה! עיר בעולם: LDN ארץ: אנגליה! מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון נראה לי. אולי קצת טלוויזיה לפני זה. שיר שאתה שומע כרגע...: Busted - Year 3000

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif טרלהלהלה ... עונה . ../images/Emo13.gif

שיר שמתנגן ברקע: Sum 41 - With Me .
ספר קצת על עצמך: תהילה, בת 15 מירוחם - נעים להכיר XD מחשבה שעוברת בראש: משעמם לי נורא
מה עשית היום? ישנתי, ראיתי טלוויזיה - וחירפנתי להורים שלי את המוח
מה תעשה מחר? שאלה טובה
חשק ל...: לישון
מה המידה שלך בנעליים? 38-39 ... זה כל הזמן משתנה XD באיזה פורום אפשר למצוא אותך? טוקיו הוטל .
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני לא יודעת איפה אהיה מחר, אז אני לא יכולה לענות על השאלה
מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה
מה אתה הכי שונא לאכול? אז ... מאיפה מתחילים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כבר הפסקתי לזכור אותם
מה הצבע האהוב עלייך? שחור, לבן, אדום, כתום. מה הצבע השנוא עלייך? ורוד
מה המקצוע האהוב עלייך? אין מקצוע כזה. מה המקצוע השנוא עלייך? מת' + אנגלית .
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעולה .
עיר/ים אהובות: אילת, ת"א. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כולן .
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית - עם המשפחה המדהימה שלי .
איך אתה הכי אוהב לבלות? בכל דרך אפשרית XD עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם כולם .
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כל פעם, בשעה אחרת .
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לצערי הרב - כן
יש לך חברים מחוץ לכיתה?
ומחוץ לשכבה?
ומבית ספר אחר?
אתה נוהג לדבר עם חפצים? למה שאעשה את זה
מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה שבועות נראה לי. מדוע? אני באמת לא זוכרת
ראית בחנוכה את הפסטיגל? חחחחחחח ... לא
את מי היית לוקח לאי בודד? את הבת דודה המשוגעת שלי .
שם מיוחד לבן?
שם מיוחד לבת?
מאכל אהוב: פעם שנייה השאלה הזו - פיצה
מאכל שנוא: אם אתחיל לפרט אני לא אסיים
דבר אחרון שאכלת: ארטיק XD בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אף אחד. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממממ ... ג'ינסים
מה הספר האחרון שקראת? וואו, זה היה מזמן >< אהבת? לא נראה לי, כי זה היה מחובה XD [שיעור ספרות
] מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת. אהבת?
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחי הקטן. על מה דיברת איתו? על המסיבת סיום שלו שתיהיה מחר
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? בן דוד שלי .
על מי אתה יודע הכי הרבה? על אותו בן דוד XD מה הדבר האחרון שקנית? משקפי שמש
כמה הוא עלה? הרבה
ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שלי .
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאותה חברה. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אופיר במחשב
[אחי הקטן] יש לך שם שני? אם כן מהו? לא
אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם עצמי ואנוכי. חחחחחח ... סתם, לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן .
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שאני נמצאת בו כרגע - 15 .
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממממ ... ובפנימיות? אממממ ... * חושבת * איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שום דבר.
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') כולם - העיקר זה סרט טוב
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אף אחד. למה?
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? משעמם
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אופיר - אחי הקטן. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שאלה טובה
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואו, יש כ"כ הרבה .
את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את בן דוד שלי - כי לא משעמם איתו
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? יש המון. מה עושה לך טוב? האנשים שקרובים אלי .
מה מעצבן אותך? שאחי עושה לי דברים דווקא
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת. מה הפריט הכי יקר שיש לך? הפלאפון שלי XD מה היית לוקח לאי בודד? את המחשב / הפלאפון - ואם זה אנשים, אז משפחה. המלצה לסרט:
תוכנית טלוויזיה? אי. אר
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? וואו, יש כ"כ הרבה
איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה .
איפה היית רוצה לבקר בעולם? בצרפת אני אבקר בקרוב, אז נלך על לונדון
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודעת. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ
איזה חג אהוב עליך? פססססססססח - חופש
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי
חיית מחמד: כ"כ רוצה כלב
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? יש המון דברים .
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון
מקומות בילוי מועדפים: כל מקום XD את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא
מה השם הראשון שעולה לך בראש? עוד הפעם
אמממ .. לא יודעת >< את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? בדרך כלל עקשנית. את/ה בחור/ה קנאי/ת? אמממ .. לא נראה לי XD החיים טובים לדעתך? מדהימים .
לבוש: חולצה ומכנס
מאכל אהוב: פעם שלישית השאלה הזו - פיצה
שתייה אהובה: מים / נסטי. להקה אהובה: טוקיו הוטל .
סרט אהוב: יש המון
גלידה: וניל / שמנת .
עיר בעולם: לא יודעת. ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אשתעמם כרגיל
שיר שאתה שומע כרגע...: TheRJA - Misery Loves It's Company
- - - מי שקראה את כל השטויות שרשמתי - פשוט מלכה

dorkiflitz

New member
^^^^

שיר שמתנגן ברקע: almost lover ספר קצת על עצמך: אין קצת, יש הרבה
מחשבה שעוברת בראש: איך אני מספיקה ללמוד 60 עמודים מחר ולזכור? מה עשית היום? שיעור נהיגה עם חברה, למדתי כל כך הרבה מה תעשה מחר? אלמד כל כך הרבה חשק ל...: חופשה ביוון שתהיה מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בשום פורום איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בחול מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה+שניצל תירס מה אתה הכי שונא לאכול? כבד מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? חחח אין מספיק מקום נראלי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנל מה הצבע האהוב עלייך? הכל חוץ מחום וכתום מה הצבע השנוא עלייך? חום וכתום מה המקצוע האהוב עלייך? בבצפר? חההההההה סיימתי. מה המקצוע השנוא עלייך? ס י י מ ת יייייי איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? בת זונה עיר/ים אהובות: נהריה
מינוס הקטיושות מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? שרשרת זהב איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית עם משפחה וחברים, הכי טוב:) איך אתה הכי אוהב לבלות?פאבים,מועדונים ובעיקר הרבה צחוק עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בזמן האחרון די מאוחר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? - יש לך חברים מחוץ לכיתה?אכן ומחוץ לשכבה?אכן ומבית ספר אחר?אכן אתה נוהג לדבר עם חפצים? ברור, כל הזמן מתי פעם אחרונה שבכית? מממ... מדוע? ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא חח את מי היית לוקח לאי בודד? או.. זה כבר סוד שם מיוחד לבן? יהב, עמית, יובל שם מיוחד לבת? כנל
מאכל אהוב: לא דיברנו על זה כבר? מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: טוסט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? החזיה שלי
מה הספר האחרון שקראת? אומנות האיסלאם, לא מומלץ אהבת? מה הסרט האחרון שראית? מירוץ לזהב אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?סיגל על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא, עד כמה שאפשר על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? בירה כמה הוא עלה? 20 ממי הsms האחרון שקיבלת? היום בצהריים מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עמית מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? הפלאפון רחוק ואני עצלנית יש לך שם שני? כן אם כן מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא רבה אתה אוהב ילדים קטנים? כןןן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 2 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כפות רגליים ובפנימיות? הוותרנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? נוטה לשקר.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל חוץ ממדב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אובמה למה? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? לישון מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? פיליפ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אסע מכאן מה הרגע המאושר ביותר בחייך? את מי אתה רוצה לידך עכשיו? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? מה השם הראשון שעולה לך בראש? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? את/ה בחור/ה קנאי/ת? החיים טובים לדעתך? לבוש: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר שאתה שומע כרגע...: פרשתי באמצע חחחח

SpongBobit

New member
יאללה אני אעשה ../images/Emo13.gif

שיר שמתנגן ברקע: אין
ספר קצת על עצמך: כוסית על מהחלל
מחשבה שעוברת בראש: איזה מוזר שהוא טס לחודש
מה עשית היום? בגרות בלשון , אכלתי , הלכתי לחברה,הלכתי לעוד חברה , הלכתי אליו
לתת לו מכתב טיסה ובדרך לראות נמלטים
מה תעשה מחר? נמלטים,לצבוע כוננית, לישון
חשק ל...: לתת לו חיבוק
מה המידה שלך בנעליים? 39-8
באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רק פה
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בירושלים,עובדת עם כסף טוב ,נשואה +1
מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה,שניצל,קורנפלקס וגלידה
מה אתה הכי שונא לאכול? אוכל מגעיל ?
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? כלום
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הכל
מה הצבע האהוב עלייך? ירוק כחול
מה הצבע השנוא עלייך? תלוי ..בטח חום
מה המקצוע האהוב עלייך? היסטוריה (עם מתכונת 93,איך לא ?) תנ"ך וספרות
מה המקצוע השנוא עלייך? כימיה ביולוגיה וערבית
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מ"דהימה (מ"ד זה המחזור
)
עיר/ים אהובות: ירושלים כמובן
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מערכת סטריאו
איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי הייתי בדיכי חח
איך אתה הכי אוהב לבלות? בעיר
עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חברים
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 בלילה ,בחופשים 3
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא תודה לאללללל
יש לך חברים מחוץ לכיתה? אופקורס
ומחוץ לשכבה? כןכן
ומבית ספר אחר? כןכן
אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחחחח לא
מתי פעם אחרונה שבכית? יום חמישי לפני שבוע,היום הכי מזעזע בחיי
מדוע? שטויות
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לפני כמה שנים
את מי היית לוקח לאי בודד? אמא / אותו
שם מיוחד לבן? אדם יואב גלעד
שם מיוחד לבת? רומי
מאכל אהוב: שאלתם ..
מאכל שנוא: שאלתם ..
דבר אחרון שאכלת: בטח גלידה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? המון !מהבצפר הקודם
איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? שורטס קצר וחולצה מהיינס
מה הספר האחרון שקראת? בעל זבוב :-S
אהבת? לא
מה הסרט האחרון שראית? אינני זוכרת
אהבת?
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? יובל
על מה דיברת איתו? עשינו שיחת ימי הביניים XD
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא חברה והוא
על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל
מה הדבר האחרון שקנית? חולצה מהיינס
כמה הוא עלה? 70
ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לו
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תודה
יש לך שם שני? אם כן מהו? חנה
אתה קרוי על שם מישהו? מי? שם שני על סבתא
אתה אוהב ילדים קטנים? לא
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי ככה
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? עור חלק,שיער , ציצי חחחחחחחחחחח, ואף
ובפנימיות? טוב ליי ככה תודה
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? כל מיני
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש וקומדיה
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת
למה?
מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בננה (בגלל הגלידה)
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מייקל סקופליד חחח אני בדרכי אליו
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: פסיכולוגית
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כל מיני
את מי אתה רוצה לידך עכשיו? אף אחד
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "כפרה עלייך"
מה עושה לך טוב? חברים ,גלידות
מה מעצבן אותך? המווווון
מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?
מה הפריט הכי יקר שיש לך? שירה
מה היית לוקח לאי בודד? דרך חזרה הביתה
המלצה לסרט: אין
תוכנית טלוויזיה? שנות השבעים ,פרויקט מסלול אמריקאי,חברים,נמלטים
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ידידי הטוב,שאני הדבר הכי חשוב לו בעולם
איך את/ה מתגבר על באסה? חברים ואמא
איפה היית רוצה לבקר בעולם? לחזור לצרפת..וארה"ב
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודעת
איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו
איזה חג אהוב עליך? סוכות ופורים
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תאמיד
חיית מחמד: כלב
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אנשים
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לא יודעת..
מקו

SpongBobit

New member
חתכו אותי !

מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברים משפחה וזה
מה את/ה אוהב/ת לעשות? כל מיניי חח
מקומות בילוי מועדפים: עיר
את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאווד
מה השם הראשון שעולה לך בראש? מייקל!
את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אוהו
את/ה בחור/ה קנאי/ת? לצערי מאוד
החיים טובים לדעתך? אכן כן
לבוש:
מאכל אהוב: שאלתם...
שתייה אהובה: מים נסטי ותה
להקה אהובה: ביטלס וטוקיו
סרט אהוב: מומביי
גלידה: הכלללללללללללל
עיר בעולם: ירושלים
ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? נמלטים
שיר שאתה שומע כרגע...: יסמין הפיל הכחול

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif גגגגגגגגגגגל ../images/Emo24.gif

חחחחחחחח, נכנסת בסוף

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifאוי, השעמום..

חחח הממ, אוקי, השאלון הזה נורא קצרצר... XD שיר שמתנגן ברקע: drive - incubus ספר קצת על עצמך: תומי, מפגרת, 15 D: זה הכל בערך. מחשבה שעוברת בראש: מבאס לחיות עם אמא ואחות בבית, אי אפשר לשים מוזיקה בפול ווליום..
מה עשית היום? קמתי, אכלתי, קפצתי, ניגנתי, נסעתי, קניתי וחזרתי הביתה D: מה תעשה מחר? אקום, אוכל, אקפוץ, אנגן ואחגוג לאחותי יומולדת על רגל אחת. חשק ל...: נאגטס מה המידה שלך בנעליים? 38-39-40 זה מאוד תלוי בנעל :| באיזה פורום אפשר למצוא אותך? טוקיו הוטל ועוד איזה אחד לא פעיל של דמדומים... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בלונדון או ברלין, לומדת... מה אתה הכי אוהב לאכול? אני לא אוהבת לאכול מה אתה הכי שונא לאכול? בצלללל
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ממ... קפצתי לכביש? -.-" סתם נו, אין לי מושג.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מממממ... ראסטה טבעית בשיער. משהו מזעזע. מה הצבע האהוב עלייך? אני מוכנה לסבול כל צבע חוץ מצהוב מה הצבע השנוא עלייך? צהוב מה המקצוע האהוב עלייך? מוזיקה מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה
איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נפלאאאא
עיר/ים אהובות: לונדון ו-וושינגטון
אה, ואורלנדו גם נחמדה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממ... כלב, השנה
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, חברות הפתיעו אותי
איך אתה הכי אוהב לבלות? סתם בסתלבט עם חברים איפשהו בשטח, או במסיבות ^^ עם מי אתה הכי אוהב לבלות? חבריי היקרים
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לאחרונה בסביבות 2-3.. לפעמים 4.. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצות מכוערות.
יש לך חברים מחוץ לכיתה? אופקרוס, הרבה
ומחוץ לשכבה? אופקרוס, הרבה
ומבית ספר אחר? המווווון
אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק עם העטים שלי :| חחח סתם, לא.. XD מתי פעם אחרונה שבכית? ממ... כמעט בכיתי אתמול, זה נחשב? מדוע? בגלל שיר שמרגש אותי כל פעם מחדש
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, מה אני בת 3? -.-" את מי היית לוקח לאי בודד? סביר שאת... חברה טובה שלי, או את הכלב שלי. פררררררד אהובי
שם מיוחד לבן? פרד. דה. או הממ... לא יודעת... אני אוהבת שמות אנגליים כאלה, אז הארי. שם מיוחד לבת? לונה מאכל אהוב: לא שאלתם כבר?
נממ.. נגיד שכדורי פירה מאכל שנוא: בצלללללל דבר אחרון שאכלת: פסטה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? תיתה? D: איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס מה הספר האחרון שקראת? האי של סופייה אהבת? עוד לא סיימתי
מה הסרט האחרון שראית? אה... לא זוכרת איך קוראים לו O: משהו על איזה וירוס.. אהבת? כה, נחמד.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מית, חברה שלי
על מה דיברת איתו? על איזה ג'ינג'י הולנדי... XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? תמרי
על מי אתה יודע הכי הרבה? אממ... על...... אחיות שלי, אני חושבת.. מה הדבר האחרון שקנית? אייס קפה |: כמה הוא עלה? 16 שקל? XD ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה חברה שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? פתחון יש לך שם שני? אם כן מהו? לא :-* אתה קרוי על שם מישהו? מי? נייי, יש לי שם מקורי
אתה אוהב ילדים קטנים? כן, אבל הם לא אוהבים אותי במיוחד XD בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 13 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הקרס XD ובפנימיות? אמממ.. הייתי רוצה להיות פחות ביישנית. אה, ופחות צינית. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר ביטחון -_- איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכללללל חוץ מסרטי מיקי-מאוס D: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם... הבת של ברק אובמה. נראה לי. גאד, איזה כיף לה *.* למה? כי יש לה כלב והיא גרה בבית הלבן והיא הבת של הפאקינג נשיא של US -.-" מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? goodbye |: מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מיייייקי D: מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני מקווה להיות מוזיקאית. או מפיקה מוזיקלית. או משהו דומה שעוסק במוזיקה... אם לא, משפטים או רפואה
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת.. לא זוכרת.. לא היו לי הרבה רגעים משמעותיים בחיים. לא טובים לפחות. את מי אתה רוצה לידך עכשיו? כלב, פרד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק, שו, סתמי [XD]... מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? ריבים וצעקות מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון עם אוזניות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? אה... ואו, קשה. שכנוע. הייתי רוצה להיות משכנעת. מה הפריט הכי יקר שיש לך? סביר להניח שהגיטרה הישנה שאבא שלי נתן לי. היא בטח שווה היום איזה 1000 ומשהו שקל.. מה היית לוקח לאי בודד? ספר טוב המלצה לסרט: לאוהבי מתח והרבה דם - ונדטה [v for vendetta] תוכנית טלוויזיה? האנטומיה של גריי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אממ... ואו, גם זה קשה. לא יודעת. אני שומעת הכי הרבה "יואו יש לך עיניים יפות" אז זה די תקוע לי בראש >< איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? גרמניה וברזיל מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צ'חצ'חיות, חוסר תרבות ונימוס. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? ראש השנה וסוכות
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחח כן, אבל רק בגבול הטעם הטוב
חיית מחמד: כלבבבב, או חתול פרסי
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ממ... מה זה השאלות המופשטות האלה? -.-" אין לי תשובה.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן ולכתוב, בעיקר. מוזיקה. מקומות בילוי מועדפים: כל מקום שרחוק מבתי מגורים ומבוגרים D: את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא מה השם הראשון שעולה לך בראש? ברנדון את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי ועל מה... בד"כ עקשנית.. את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת, כן. אבל אני יודעת מתי להרפות. החיים טובים לדעתך? דה.
לבוש: עכשיו? טי של בובספוג וג'ינס מאכל אהוב: שאלתם כבר ~סניף~ לא עונה. שתייה אהובה: קפוצ'ינו וניל להקה אהובה: incubus, paramore, tokio hotel סרט אהוב: יש הרבה.. גלידה: מגנום XD חוף השנהב עיר בעולם: לונדוווווון
ארץ: אין אחת ספציפית. כל אירופה.. מה תעשה כשתסיים את השאלון? קרוב לוודאי שאמשיך בשיחות חסרות פואנטה עם אנשים.. שיר שאתה שומע כרגע...: save a prayer - duran duran

לירונת

New member
אני אהבתי את זה שאת אוהבת את לונדון ../images/Emo6.gif

גאד *__* זו פשוט עיר מדהימה
ברגע שאני אסיים לעבוד, אני כ"כ הולכת לטוס לשם!!!

Tommy89

New member
../images/Emo221.gifחחחח אכן, עיר משגעת ../images/Emo99.gif

יש הרבה מה לראות שם

Mrs Kaulitz 89

New member
../images/Emo105.gif כנ"ל. מי שקוראת את זה היא באמת נסגדת!

אבל אני לא עונה משעמום! אני מתה על שאלונים :) שיר שמתנגן ברקע: Michael Jackson.
ספר קצת על עצמך: אני נשמה טהורה וצריך לתת לי פרס גרמי על זה. חה חה. מחשבה שעוברת בראש: השאלון עומד להיות מתיש. מה עשית היום? קמתי. צחצחתי שיניים. פיפי. הייתי במחשב. עישנתי. פיטפטתי עם אמא. חזרתי למחשב. מה תעשה מחר? בריכה
חשק ל...: לנשק את ביל ממש עכשיו ><" מה המידה שלך בנעליים? 38-39, לא סגורה XD באיזה פורום אפשר למצוא אותך? טוקיו הוטל הנסגד.
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נשואה באושר לבילי. וגרה איתו עם דנה ועם טום. מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה ושניצל תירס. מרק של סבתא
מה אתה הכי שונא לאכול? אני לא אוכלת דברים שנאי שונאת לאכול >< מי כן אוכל?! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? צניחה חופשית. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נשיקה ראשונה חחחחחחחח. מה הצבע האהוב עלייך? כחול, סגול, ירוק, שחור. אני אוהבת את כל הצבעים. מה הצבע השנוא עלייך? ורוד. >< מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית ומתמטיקה. מה המקצוע השנוא עלייך? חחחחח באמת טוב ששאלתם מה המקצוע האהוב. תייחסו את כל השאר לשנוא. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אלוהים ישמור. עיר/ים אהובות: בארץ? ת"א. ירושלים, וקצת חיבה לאילת. בחו"ל.. הוהו.. ברלין, המבורג, קלן, מינכן. אנגליה. בודפשט. לוס אנג'לס, לאס ווגאס, מיאמי, ניו יורק סיטי, ממפיס, ניו ג'רזי, מנהטן. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? סוס. 3\> איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברים. בים.. נראלי. איך אתה הכי אוהב לבלות? בת"א. עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים טובים. עם אמא. עם המשפחה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשיש בצפר, משתדלת בין 23:00-00:00, וכשאין, מ-00:00 והלאה XD יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? בחטיבה, כן. עכשיו בתיכון, לא. יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור. ומחוץ לשכבה? דהה
ומבית ספר אחר? כן חחחח
אתה נוהג לדבר עם חפצים? עם הפוסטרים. נחשב? מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום נראלי.. מדוע? חחח ענייני האישי בלבד. ראית בחנוכה את הפסטיגל? נראלי O_O את מי היית לוקח לאי בודד? את ביל. כאילו, יש על זה שאלה בכלל? שם מיוחד לבן? טום. שם מיוחד לבת? סול. מאכל אהוב: זה לא נשאל כבר? פסטה ושניצל תירס, ומרק של סבתא.
מאכל שנוא: אני לא יכולה להריח כבד וקינואה. וגויאבות. בלאט. זה אחד המסריחים. אני מסוגלת להקיא. דבר אחרון שאכלת: לא אכלתי היום עדיין. אמא בהכנות של הפסטה. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חחח, ממש שאלה בשבילי, הא? :| מי שצריכה לדעת. יודעת. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל המכנסיים הרחבים הכוסים שלי. מה הספר האחרון שקראת? נערת בוליין האחרת. אהבת? מאוד. מה הסרט האחרון שראית? אתמול ראיתי איזה סרט משוויץ. ~הולכת לבדוק ביס מקס~ "החלום של מרטין." אהבת? עצוב. מקסים. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא. על מה דיברת איתו? על זה שחלמתי שעושים לי זריקות בגב התחתון ועל נער החידות ממומביי, סרט שראיתי. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. אמא. אחותי. על מי אתה יודע הכי הרבה? על אחותי. מה הדבר האחרון שקנית? מיץ ענבים?? חחחחחחחח כמה הוא עלה? 6 שקל O_O ממי הsms האחרון שקיבלת? הפלאפון הדפוק שלי לא מקבל אסמסים. :\ מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? הפלאפון הדפוק שלי גם לא שולח אסמסים XDDD מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? עוד יש לך שם שני? אם כן מהו? קישטוקה אתה קרוי על שם מישהו? מי? אין לי מושג אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 21. כל כך. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ובפנימיות? את הרוע XD איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אגואיסטיות? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש. דרמה. קומדיה. אני בכלל סוגדת לסרטים. עזבו. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אנג'לינה ג'ולי, אהובתי הנסגדת. למה? כדי לזין את ביל. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? סקס מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ביל מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אשריץ את ילדיו של בילי 3> מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ההופעה של טוקיולס את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את בילי :( באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ביללללללללללללללל מה עושה לך טוב? ביל :( מה מעצבן אותך? ביל!!! מה תמיד צריך להיות בכיס? מפרט חחחחחחחחחחח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כשרון הלהיות יפה ואז שבילי להתאהב בי המון *-* מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרות. ברור. אה, והדיסקים... וכמובן שהמחשב. יש פה כל כך הרבה דברים... |: מה היית לוקח לאי בודד? את ביל. המלצה לסרט: היומן. תוכנית טלוויזיה? האנטומיה של גריי. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אמרו לי הרבה דברים יפים. ממחמאות על חיצוניות ועד מחמאות לכמה אני בנאדם טוב? איך את/ה מתגבר על באסה? מנסה לעשות דברים משמחים. או סתם יושבת בבאסה? חחחח איפה היית רוצה לבקר בעולם? כל מקום?????????. דה?????????? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? גסות רוח D: איזה עונה בשנה אהובה עליך? אני עוד לא סגורה על עצמי. אני בין חורף לקיץ כזה. איזה חג אהוב עליך? סוכות :) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חחחח לפעמים נו. מי לא אוהב לצחוק על אנשים? חיית מחמד: הרגתי את כולן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שביל מאושר
שהאנשים שאני אוהבת מאושרים
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לנגן. מקומות בילוי מועדפים: ים. ת"א. בריכה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד XD מה השם הראשון שעולה לך בראש? ביל XDDDD את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? על העקרונות שלי? עקשית ++ את/ה בחור/ה קנאי/ת? המ, נו כן
החיים טובים לדעתך? החיים לא פיירים לדעתי. לבוש: מה שאני אוהבת. מאכל אהוב: בפעם האלף, ספגטי עם שניצל תירס ומרק של סבתא!!!!!!!!!!! שתייה אהובה: מים. תהרגו אותי. שונאת קולה XD להקה אהובה: אלה עם השיער... נו... הא, טוקיו הוטל. סרט אהוב: היומןןןןןן. גלידה: וניל. עיר בעולם: לא שוב >< ארץ: ישראל. גרמניה. ארה"ב. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לעשן D: שיר שאתה שומע כרגע...: they don't care about us, מיייקלל 3> מה? זהו? O: ויהי D:

לירונת

New member
קראתי, והרי תגובתי: ../images/Emo98.gif

1) מי לעזאזל אוהב אנגלית ומתמטיקה
אנגלית אני עוד יכולה להבין, אבל מתמטיקה????
2) בלי להיות פסיכולוגית/מנתחת אישיות- הייתי אומרת שאת מטורפת בטירוף על ביל
השאלה היא- איזה. ביל קאוליץ או ביל קלינטון? XDXD
3) האנטומיה של גריי- its good. its gooood
4) זו פעם ראשונה שאני פוגשת מישהי ששונאת קולה!!! יחי שונאות הקולה!! יפיייייייייייייי. כבר חשבתי שאני היחידה -.-" 5) הידעת
העישון גורם לאימפוטנציה
6) איי לייק יו

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif

שיר שמתנגן ברקע: boys like girls- love drunk ספר קצת על עצמך: מממממממממ מה לספר ? מחשבה שעוברת בראש:"באלי ארטיק " מה עשית היום? ישנתי ואז הלכתי עם חברה לראות הופעת סיום של חברה אחרת בהתעמלות קרקע D: מה תעשה מחר?אשן XD ואז אלך לקוסמטיקית D: חשק ל...: ארטיק מה המידה שלך בנעליים? 37 או 38 או 39 או 40 [כל נעל מידה אחרת XD ] באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מממממ בקומונה של אול טיים לאו איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי מושג XD או בארץ או לא XD מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל תירס מה אתה הכי שונא לאכול?בשר [עם עוף אין לי בעיה XD ] מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ממממממ לא זוכרת :| מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?מממ לא זוכרת XD מה הצבע האהוב עלייך?סגול מה הצבע השנוא עלייך?מממממממ כתום כהה מה המקצוע האהוב עלייך?אנגליתD: מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נחמד D: עיר/ים אהובות:אילת ומיי הומטאון D: ועוד כל מיני ערים בחו"ל D: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?שרשרת מאמא D: איפה חגגת יומולדת אחרון?במקס ברנר D: עשינו שם ממש בלגן [אז השנה לסוויט סיקסטין שלי החלטתי לעשות במקום שאפשר לעשות בו בלגן XD ] איך אתה הכי אוהב לבלות?קניון ! D: עם מי אתה הכי אוהב לבלות?עם חברות שלי XD מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בימי ביה"ס ב12 -12 וחצי בימים של חופש אני יכולה להישאר ערה כל הלילה XD יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא :| מתי פעם אחרונה שבכית?נממממ שבוע שעבר מדוע? ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את הכלב שלי XD שם מיוחד לבן?קייל
D: שם מיוחד לבת? אמממ לא יודעת XD מאכל אהוב: כבר נשאל XD מאכל שנוא:כבר נשאל XD דבר אחרון שאכלת:שניצל תירס XD בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?מממממממממ לא יודעת XD כל מי שניתקתי איתו קשר הפך להיות ערס/ית XD איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ממממ גופיה יפה כזאת XD מה הספר האחרון שקראת?ניו מון אהבת? יאפ מה הסרט האחרון שראית? ממממממ לא זוכרת XDאהה דימדומים בווי או די XD אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?פנים מול פנים? אמא שלי טלפון ? יובל מסן? חנה על מה דיברת איתו?עם אמא שלי על זה שאני צריכה לקנות עוד בגדים XD עם יובל על זה שהיא צריכה לקנות לי מתנה בחו"ל XD עם חנה על זה שבריאן מגלח ידים XD ועל זה שאני לא עוקבת אחרי פיט וונטז בטויטר XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?עדי על מי אתה יודע הכי הרבה?עדי XD מה הדבר האחרון שקנית?ממ קולה XD כמה הוא עלה?7 ש"ח XD ממי הsms האחרון שקיבלת? מיובל XD מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? יובל XD מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כוח להביא את הפלא' יש לך שם שני? אם כן מהו?רוז אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן של דודה של אבא שלי אתה אוהב ילדים קטנים?כן בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בשום גיל כאילו להישאר בגיל שלי XD מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?נממ לא יודעת ובפנימיות?כנל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?עקשנות יתרה XD איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה רומנטית/ קומדיה . עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם אלכס מאול טיים לאו XD עם כיילב מפוראבר דה סייקסט קיידס XD ועם פול[י] מבויס לייק גירלס D: למה?כי הם גבוהים XD וכי ככה XD מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?שום מילה XD מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?קייל XD מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:IDK מה הרגע המאושר ביותר בחייך?מממממ IDR / IDK את מי אתה רוצה לידך עכשיו?את אף אחד באלי לישון XD באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?ביצ' XD [לא ביטוי אבל עדיין XD ] מה עושה לך טוב?קולה XD ולהסתובב עם חברות XD ולשמוע מוסיקה D: מה מעצבן אותך?שמעירים אותי כדי לענות לטלפון :S שירים מעצבנים וכו' מה תמיד צריך להיות בכיס?פלא' ומפתח XD איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ממממ לרדת במדרגות בלי ליפול XD מה הפריט הכי יקר שיש לך?מצלמה חדשה וסקסית *-* מה היית לוקח לאי בודד?שאלו כבר :S טוב אז את כל הבית שלי XD המלצה לסרט:נממממ מאמא מיה D: סתם כי אני אוהבת את הסרט הזה XD תוכנית טלוויזיה?אחת שיודעת *-* מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?מממ כל מיני דברים XD איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוסיקה או ישנה XD איפה היית רוצה לבקר בעולם?לונדון [השנה D: ] ואחרי שהמשימה תושלם בכל אירופה ובארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?להתווכח על מחירים :S [אין לי מושג איך עושים את זה אבל חברה שלי יודעת לעשות את זה יופי XD ] איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ [ושקיץ אז חורף XD ] אז נראה לי שאביב למרות שבקיץ יש לי יומהולדת D: איזה חג אהוב עליך?ראש השנהD: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:חחחחח אמממממ כן [?] אבל רק על אלה שדורשים ושאני שונאת XD חיית מחמד:כלב מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?להיות עם חברות עם המשפחה והכלב שלי XD ולשמוע מוסיקה D: מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון לשמוע מוסיקה ולראות טלויזיה מקומות בילוי מועדפים:קניון ומקס ברנר D: את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן מה השם הראשון שעולה לך בראש?עוד פעם !? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי במצב אני יכולה להיות ממש עקשנית אם המצב דורש את זה XD את/ה בחור/ה קנאי/ת?לפעמים [כולם קנאים בתכלס ] החיים טובים לדעתך?כן לבוש:מה לבוש ? כאילו מה אני מעדיפה ? אז .. גופיה וג'ינס או שמלות וזהו XD מאכל אהוב:שוב ?! שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:all tome low boys like girls forever the sickest kids וטיפה th סרט אהוב:דימדומים ומה שקורה בווגאס D: גלידה:ממממ תותD: ובאיטליה -אבטיח XD ובצרפת - מנגו XD עיר בעולם:מממ פריז ניס וקאן ועוד כמהXD ארץ:ישראל אבל אם חייבים מחו"ל אז אנגליה בגלל המבטא *-* XD מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לראות טלויזיה ולשתות XD שיר שאתה שומע כרגע...: forever the sickest kids- becky starz
מי קראה ? D:

../images/Emo54.gifעונה ../images/Emo9.gif

שיר שמתנגן ברקע: Michael Jackson - You Rock My World ספר קצת על עצמך: טיפשה, קרציה, מעצבנת :] מחשבה שעוברת בראש: מתי יגיע הדרכון? מה עשית היום? התעוררתי, אכלתי קורנפלקס, ראיתי טלויזיה מה תעשה מחר? אקבל את הדרכון? אסע לים? אעשה ספורט? לא יודעת חשק ל...: כסף!! מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, זיהוי שירים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני אהיה בת 32 O: נקווה שנשואה + 2 מה אתה הכי אוהב לאכול? לזניה, מקדונלדס, ספגטי, עוגות שוקולד
מה אתה הכי שונא לאכול? מרק
, חצילים, חלבה/חלווה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? סגול כהה, כחול כהה זוהר, ירוק כהה זוהר מה הצבע השנוא עלייך? סגול מכוער כזה >< מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית ומתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? כל השאר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? קשה עיר/ים אהובות: חיפה, תל-אביב, והעיר [עלק עיר, יישוב] שלי :] מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חיבוק D: איפה חגגת יומולדת אחרון? שבוע שעבר :] בבית עם חברים איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת עם חברי האהובים עם מי אתה הכי אוהב לבלות? עם חברי האהובים
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אמ תלוי, ביום יום בסביבות 12-1, אם זה אחרי עבודה אז בסביבות 2-3 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן
יש לך חברים מחוץ לכיתה? מלא :] ומחוץ לשכבה? יאפ ומבית ספר אחר? יאפ אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן XD מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? שמעתי את השיר הכי אהוב עליי בעולם ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את חברתי האהובה שם מיוחד לבן? דניאל
, ליאם שם מיוחד לבת? אין, שיהיה גם דניאל :] מאכל אהוב: לא היה כבר? מאכל שנוא: אין לי כח >< דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כזה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל מיני גופיות מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר השישי אהבת? ברורררררר :] מה הסרט האחרון שראית? אממ וואי..לא זוכרת, נער החידות ממומבאי אולי... אהבת? ברור זאת הייתה הפעם השלישית שאני רואה אותו XD מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? סימון על מה דיברת איתו? על פולין מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? צ'יקי על מי אתה יודע הכי הרבה? על מלא אנשים מה הדבר האחרון שקנית? בקבוק קולה אולי? כמה הוא עלה? 7-8 ממי הsms האחרון שקיבלת? מ'ציקי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?|סדגש אח שלי| מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "מקווה" יש לך שם שני? אם כן מהו? נופ אתה קרוי על שם מישהו? מי? נופ אתה אוהב ילדים קטנים? לא!!! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אני מרוצה מגילי :] מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום ובפנימיות? פחות אטימות ומופנמות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אין כזאת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? ככה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אבטיח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שני מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אעבוד *-* מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת יש הרבה את מי אתה רוצה לידך עכשיו? את אבא, לא יודעת פתאום התחשק לי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "כאילו, כזה, פשוט, זאת אומרת" מה עושה לך טוב? משפחה וחברים מה מעצבן אותך? אנשים מגעילים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב? מה היית לוקח לאי בודד? חברה המלצה לסרט: נער החידות ממומבאי, פורסט גאמפ, הפסנתרן, ארמגדון, טיטאניק תוכנית טלוויזיה? עקרות בית נואשות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? יש הרבה, לא זוכרת כבר איך את/ה מתגבר על באסה? מבלה עם משפחה וחברים איפה היית רוצה לבקר בעולם? ספרד
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חום =) איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? חנוכה? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל ממש לא מתוך רוע חיית מחמד: אוגר :] מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? משפחה וחברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? להינות מקומות בילוי מועדפים: לא משנה איפה, כל עוד זה עם אנשים אהובים את/ה אוהב/ת להיות בבית? מאוד מה השם הראשון שעולה לך בראש? יאוו תפסיקו לחזור על עצמכם! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית ביותר את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד החיים טובים לדעתך? כן לבוש: בגדים >< מאכל אהוב: פעם שלישית? שתייה אהובה: נסטי, קולה, בננה-תפוח, תפוח מלא להקה אהובה: פול אאוט בוי סרט אהוב: הפסנתרן, ארמגדון, טיטאניק, פורט גאמפ גלידה: שוקולד, סניקרס עיר בעולם: ברצלונה נשמעת מדהים, ברלין, תל-אביב ארץ: ישראל כאילו דה :) מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לשירותים שיר שאתה שומע כרגע...: Michael Jackson - Thriller הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה