טוב אז ככה בוא נספר לכם קצת עלי...

טוב אז ככה בוא נספר לכם קצת עלי...

אז שמי הוא תומר כפי שאתם יודעים אני בן 17 וחצי אני תלמיד בכיתה יב המגמות שלי זה מחשבים תאטרון אין לי חברה ואני מחפש אחת... אני יתום בלי אבא,אבא שלי נדרס למוות לפני 3 שנים ב6 וחצי בבוקר ואני האחרון שראיתי אותו... אני חושב ומערער על זה כל חיי איך אני מטפל בזה... זאת אומרת איך אני יאמר... אני הדחקתי תכאב והכל פנימה לתוך כלוב מברזל בלב ואני לא נתתי לו תזמן לצאת החוצה וכל פעם זה יוצא קצת קצת ממש נוזל... ואני מדיפ עם נתקף בהתקפי עצב... כי זה הורג אותי שהוא נעלם לי ככה סתם!!! זה פשוט הורג!
בלכ מקרה תמיד הייתי ילד שמן
120 קילו היה השיא שלי... אחרי שאבא שלי נהרג הגעתי למצב חמור מאוד כפי שאמרתי 120 קילו והמצב היה קשה... סבלתי מהשפלות יום יום וממש מצב רוח חרא... שלא נדבר על בנות שצחקו עלי
הייתי כבר ב2 מכוני כושר אבל לא הלכתי אליהם כמעט כי הם היו רחוק ממני אבל המזל האיר לי פנים יום אחד שפתח ליד הבית שלי קאנטרי קלאב אם חדר כושר ובריכה וסאונה וכל מה שתרצו
ואז הלכתי לשם אני לא ישכח תתאריך ה 2.4 2000 הייתי באמצע כיתה יוד הלכתי לחדר כושר ומאז זה הפך להיות הבית שלי
כל יום הייתי שם מתאמן מותח תגוף שלי לקצה היכולת חורש שם! לאט לאט הבנתי מה כל מכשיר עושה התחלתי לאכול נכון מה שלא תרצו
ואז ירדתי לאט לאט במשקל כמו שצריך... אפשר לומר שבערך אחרי חצי שנה בתחילת פורים עליתי שלב ואחד מהחדר כושר בשם איתי בן 26 הפנה אותי למר ישראל
דרור עוקבי והוא לקח אותי חזק אותו אחד ובחינם
עשה לי תוכנית עובדה לבנית שרירים!!!
ואז התחלתי לעבוד בצורה המקצועית עם אבקות לפיתוח שריר כמו קראטין וממש! התחלתי להתחזק ולאט לאט בניתי בטחון וגם במקביל שיפרתי מראה חזותי וכל יום בבית ספר היה תענוג אנשםי היו בשוק שראו אותי כי כמעט בבאת אחת הראתי לאנשים מה יצא ממני כי ביום אחד התחלתי לבוא עם בגדים צמודים(לא צמוד צמוד צמוד אבל בגדים לגזרה שלי ולא בגדים נופלים) ואז אנשםי היו בשוק! ולאט לאט שמו עלי בנות אבל לצערי לא מהבית ספר כי משום מה ראו בי עדין קצת שמן.. או שפשוט כולם אצנלו סנובים וזה די בדוק...
בכל מקרה אני פה איתכם היום יום אחרי האזכרה של 3 שנים למותו של אבי ואחרי הורדה של 46 קילו במשקל... היום אני עוזר לאחרים לרדת במשקל בתקווה שהם יצליחו כמוני ומחכהל גיוס שלי בתקווה שאולי אני יהיה בקרבי כמו שאבא שלי היה(צנחנים) ומי שרוצה לדעת בפסח של לי מיונים לקרבי
וזהו
אני צירפתי תמונה שלי מלפני ועוד אחת של אחרי... תהנו ותודה אם קראתם הכל

Black Cat15

New member
וואי... חתיכת סיפור יש לך... ../images/Emo12.gif

אני ממש בהלם. אתה בן אדם מדהים, לא נשארו הרבה כמוך בעולם. ודרך אגב... אתה חמודדדדדדדדדדדדדדדד!!

*im no angel*

New member
../images/Emo26.gifמותק שלי...תיכנס... ../images/Emo9.gif

אני שוקלת שאתה יודע מה אני רוצה לרשום אבל בכל זאת.. איזה חמווווד אתה!!!! מממממש כל הכבוד!!! על ההתמדה ועל הכל! הלואי עליי כזה רצון והלואי ואני יכולתי להתמיד ככה בדברים האלה..היום שאני אתחיל לאכול נורמאלי יהיה היום הכי חכם בחיים שלי..ולא נראה לי שיהיה לי כזה.. בכל מקרה, איזה חיוך היה לי אחרי שראיתי את שתי התמונות שלך.. ממש כל הכבוד! אני חולה עליך- אל תשכח, גם אם לא יוצא לי לדבר איתך בטלפון... טוב אני לא מצליחה לפתוח את הדף עם הציורים..עוד פעם...שלך, אורנה בלונדה.

$ מעיין $

New member
תומר ../images/Emo23.gif

וואי, קודם כל הצטערתי לשמוע על אביך.... ובאמת מגיע לך שיבוח ע-נ-ק על הכוח והרצון הגדול שבך! אני גאה בך חמודייי! ולהגיד לך ת´אמת התמונה הראשונה הייתה דווקא לא רעה... לא היית כ"כ שמן.... יש יותר גרועים
בכל אופן, אתה כזה חמודדד!!! כוסייייי שכמותך!!!
... מקווה שתזכה לחיים מאושרים, והרבה שמחת חיים!!
מתה עלייך !!!
מעיין

מלמולה

New member
וואו זה המון

היי תומר מה קורה? קוראים לי מלי ואני בגילך. חתיכת דרך עברת צריך המון ביטחון עצמי בשביל כל הדברים הללו. אני בטוחה שאם תתקבל לצנחנים אתה תשרת נהדר. ובקשר לדיאטה אתה בטח מריש ממש טוב עם עצמך נכון? כאילו עברת כרגע איזשהו הר ענק בגודל 120 והגעת למקום שרצית ועל זה אני גאה בך. יש המוני בנות שרוצות ומנסות לעשות דיאטה, אז בנות תילמדו את הלקח כדי להוריד משקל צריך לעבוד וזה כולל חדרי כשר התעמלות ולא כמה תרופות מגעילות שמחרבנות את כל המערכת. אז שוב אני בטוחה שכולם גאים בך תומר ממני באהבה מלי

*STARSHINE

New member
וואו.. אני אדפיס תמונה שלך..

ואכתוב מתחת: מהיום להיות כמוהו..
אני ממש גאה בך.. תמשיך ככה, חמוד. בתקווה שלא תרצח אותי.. שחר.

mr bbb

New member
תומר ....

יש לך איך אנ יגיד , בעצם אתה יודע מה אני חושב.. אז ככה למי שלא יודע , תומר רוצה לעזור גם לי לרדת במשקל.. ואני מקווה ששהוא יצליח שלכם לירן ב (משיעור ביולוגיה...)

למעלה