טוב, אז ככה - דיון מפגש

אור2221

New member
טוב, אז ככה - דיון מפגש

העלתי באוזני אימי את האופציה לעשות את המפגש כאן כשהם עוד בבית. התשובה שלה היתה - "מה הבעיה?". אז יש מקום, יהיו נשנושים, יש וידאו, ויש בערך 110 קלטות של צח"מ לבחירתכם, אפשר לבלות אצלי שנה בצפיית קלטות והם לא יגמרו, אני רק צריכה לקבל רשימה קודם של מה אתם מעדיפים לראות :) מבחינתי, כל יום אחרי ה14.2 הוא טוב, ועדיף לפני ה20.2. דווקא עדיף לא יום חמישי כי אז אחותי הקטנה בבית מהצבא בדר"כ. האם אתה בבית מהצבא כל יום שחר? איך הלוח בחינות של אנשים אחרים? אני גרה בראשון, שזה אולי קצת יותר בעייתי לצפוניים, אבל יש רכבת לת"א וצפונה ממנה, ואני גרה קרוב לתחנת הרכבת ולא תהיה בעייה ללכת לשם/הקפצות.

Dawn12

New member
אממ...

בעיקרון אני חוזר כל יום הביתה אבל יש לי תורנויות, שמירות וכל מיני דברים נחמדים אחרים, ובשבוע הבא יש לי ברוך השם גם וגם. זאת אחת מהסיבות שהצעתי רק בסוף השבוע שאחרי זה. נראה לי שגם לאחרים זה יהיה פחות נוח לעשות את זה במהלך השבוע, לא? עבודות, ילדים (למי שיש), לימודים... מה ישתנה עבורך אחרי ה-20.2?

אור2221

New member
אמממ...

בעיקר שאז הסמסטר מתחיל, וביום חמישי אני פשוט מסיימת מאוחר, ולעשות מפגש ב21:00 בראשון לציון (אני צריכה להיות בבית לארגן, אני לא יכולה להגיע בשניה האחרונה) זה לא לעניין, זה מאוחר וכבר לא יהיו רכבות לצפוניים. כאילו, אני יכולה לצאת מוקדם אבל אני לא אבריז משיעור שיש בו נקודות על השתתפות, וזה יצריך ממני הברזה. בשאר השבוע אפשר לעשות ב18:00 בערך, אחרי העבודה/לימודים (אבל לא ביום ראשון). השאלה מתי התורנויות/שמירות שלך, אני מניחה שאתה יודע מראש, לא? יום שישי זה גם בעייתי, אני לא יכולה לזרוק את ההורים מהבית ביום שישי בצהריים, כל המישפוחה בבית, זה לא לעניין.

Dawn12

New member
הבנתי

התורנויות שלי בשבוע הבא הן ב-14 וב-17 (שאותה אני מקווה לא לעשות, אבל אני לא יכול לבנות על זה עד הרגע האחרון). מה זה אומר שגם ביום שלישי (15) אני לא ממש אהיה במצב למפגש פורום (כי התורנות היא מן הסתם בלילה) מה שמשאיר רק את יום רביעי. אין לי התנגדות עקרונית שזה יהיה באחד הימים באמצע השבוע (למרות שאם כן - עדיף אחרי ה-25), אבל אני פשוט מעדיף לדעת את זה קצת זמן מראש. אולי אני אפילו אקח חופש ואז בכלל יהיה לי יותר פשוט. בכל מקרה, במקום שאני אמשיך להלאות את כולם בבעיות הלו"ז שלי ולהזכיר נשכחות מתקופת הצבא נראה לי שעדיף לראות מה אחרים חושבים.

taish

New member
קצת סדר בבלגן:

קודם כל, מבחינתי, התאריך הראשוני שנקבע (24.2) הוא בסדר גמור. עד ה-17.2 אני אישית מעדיפה שלא, כי יש לי מבחן ב-17.2, אבל אני לא יודעת מה עם אחרים. כדי להיות יותר מסודרים, אני אנסה לארגן את העובדות הידועות לנו עד עכשיו: 1. כל המתפקדים למפגש עד כה, הביעו את הסכמתם העקרונית לתאריך ה-24.2, ויש כאלו שאפילו הציעו לדחות את זה ביום (ל-25.2) כדי שזה ייצא ביום שישי. לגבי תאריכים אחרים, צריך באמת לראות מה האנשים חושבים על התאריכים שהציעה אור. 2. מאור ערך סקר לגבי איזור מגורים. נכון לעכשיו, 9 הצביעו. כרגע מסתמן רוב לאיזור הצפון: לפי הסקר, 5 גרים בצפון, 3 בת"א והמרכז, ו-1 בדרום. (בהזמנות זו אני ממליצה למי שלא הצביע עדיין להצביע... http://www.superseker.co.il/seker.asp?sid=262576 . חשוב להצביע כדאי שנדע איפה רוב האנשים גרים ולפיכך איפה לקבוע את המפגש...). 3. לפי השרשור, הרוב הביעו העדפה לקיים את המפגש בבית פרטי. 4. אור הציעה את הבית שלה. אך אור גרה רחוק מהצפון, מה שיוצר סתירה בין עובדות 2 ו-3 שמניתי: מצד אחד, כך יש בית פרטי, אבל מצד שני, הבית הפרטי הזה לא ממוקם באיזור שבו הרוב גרים. 5. בנוסף, קיימת עמימות לגבי עובדה 1 שמניתי. אמנם הרוב הסכימו ל-24.2, אך לאור שהציעה את ביתה, זה לא כ"כ נוח. אז מה עושים? אור, הייתי מתה לבוא לבית שלך! זה נשמע לי שיהיה שם ממש מגניב עם כל הקלטות של צח"מ... (ואולי גם אוכל כך לראות את חומר הלימוד שלך במשפטים, סתם כדי להשוות בין האוניברסיטאות
). אבל הבעיה היא שעדיין לא ברור אם התאריך מתאים (למרות שאת זה עוד אפשר לברר אם אנשים יגיבו), וגם המקום די מרוחק (טוב, האמת היא שגם את זה אפשר לברר אם אנשים יצביעו בסקר, אולי בסוף יסתבר שהרוב כן מעדיפים את האיזור שלך...) בקיצור, יש קצת "bumps in the road"... אבל אני מקווה שנפתור את זה. ובאמת מוזר שהרמוניקה טרם התפקדה, היכן היא? נראה לי שאני אשלח לה מסר פרטי...

אז ככה

אני עכשיו בלחץ רציני... יש לי מבחנים עד ה-20.2 (כשב-20.2 המבחן האחרון במשהו מאוד קריטי שאני לא אוכל לחפף בלמידה :-|) ועד כאן מועדי א' (בהנחה שאני לא אצטרך מועדי ב'
) בקיצור מה-20.2 זה טוב מבחינתי, לא לפני. ואגב בסמסטר השני דווקא לי יום חמישי ממש סבבה, הכי קצר שיש (עד 13:30)

python 4

New member
אני אמרתי כבר..

שמבחינתי אני יכול כל יום, כל שעה, כל מקום? חוץ מב- 17.2 (מפגש פורום), ב- 1.3 (מפגש פורום) וב- 2.3 (קדם אירוויזיון). יאפ, אין לי חיים.

enicegirl

New member
האמת

לא נתת הרבה אפשרויות לשחק עם התאריכים, אצלי רק התאריך 16/2 בעייתי ואני רואה שאחרים גם קצת בעייתים באותו שבוע שהקצבת. אם יש לך קלטות וידאו זה מצריך זמן לשבת ולצפות בהן, לפחות בחלקן. יש לך גם פרקים מהאייטיז או תחילת שנות ה-90 שויקטוריה קטנה?
מה קרה עם הרעיון למפגש ביום שישי?

אור2221

New member
אחרי ה20 זה גם בסדר

פחות טוב אבל גם בסדר. הבעייה היחידה שלי היא יום חמישי, האמת. מפגש ביום שישי לא טוב, כי בבוקר יש עוזרת ואחרי הצהריים כל המשפחה שלי שם, יש לי גם אח קטן ואני לא יכולה להשתלט על הבית ככה וגם לא נעים לי שאמא שלי תתרוצץ סביבנו עם אוכל. יש לי גם פרקים מהאייטיז.

junny

New member
לדעתי

אמצע שבוע זה לא רעיון טוב מכמה סיבות שבסופו של דבר זה לחוץ לכולם ולא תהיה נציגות מקסימלית של הפורום. יש פה חבר'ה צעירים, בגיל תיכון שיהיו מוגבלים בשעות יש פה אמהות צעירות סטודנטים שלומדים עד מאוחר לכן לדעתי האופציות חייבות להיות סופשבוע- חמישי ערב או שישי בוקר. כמו שכבר אמרתי- אני אהיה גמישה לכל החלטה, יש לי רכב, אני לא תלויה באמצעי תחבורה ואין לי גבול שאני חייבת לחזור הביתה בשביל הילדים/ הורים/ בן זוג. אני גם אשמח לשמש כהסעה לכל מי שצריך (שחר אני גרה 5 דקות מנתניה), אני מתכננת להגיע עם הרכב ולחזור ברכב בפרטי שלי. הכל מקרה המטרה שלי למפגש היא יותר להפגש ולהכיר את הפרצופים מאחורי הוירטואל מאשר לראות קטעי עבר, זה יתאים אולי למפגשים מתקדמים יותר אז הרעיון שלי הוא עוד חודש בערך שמזג האוויר יהיה יותר נעים, פארק הירקון בת"א או כל מקום אחר ליד תחבורה ציבורית. אולי בכלל חיפה??? גם זה תופס מבחינתי ביום שישי בוקר ולא נהיה מוגבלים בשעות, לא נהיה בלחץ ומקסימום אנשים יוכלו להגיע. אמצע שבוע- עד שנמצא את הבית, עד שנתאסף כולם כבר חלק יצטרכו לחזור- לא נראה לי מתאים.. אבל שוב- אני אהיה גמישה. מה שיוחלט אני אהיה שם. (חוץ מיום שני שאני לומדת עד 22:30 בלילה, אבל גם אם זו אופציה יחידה אני מוכנה להבריז..)

אור2221

New member
מבחינתי..

מה שתחליטו, אני אגיע - אבל אם בחוץ אז רק עוד חודש כי קררררררר. אור.

shirakl

New member
איזה מוזר

כתבתי הודעה שלמה והשתמשתי בחלון "הוספת תגובה מקוצרת" וזה פשוט שלח הודעה בלי תוכן... בקיצרו כתבתי שם שהבעיה עם מפגש באמצע השבוע זה שכמעט לכולם יש למחרת עבודה / לימודים / צבא ולכן המפגש יצא די קצר ולא ממצה... בגלל זה עדיף בד"כ יום חמישי... אבל נראה לי שהאופציה הטובה ביותר היא פשוט להעלות סקר חדש בפורום ולשאול בו מה התאריך שהכי מתאים לחברי הפורום למפגש... כמובן שבאפשרויות צריך להכניס את התאריכים הכי בולטים שהוצעו פה... כולם יצביעו ואח"כ נתלבט ביחד בין 2 התאריכים שקיבלו את מירב ההצבעות... זה יחסוך לנוח די הרבה בלאגן ולדעתי שווה לנסות את זה

enicegirl

New member
גם אפשרי

לעשות סקר תאריכים מועדפים. בגדול אפשר באמת להשאיר את ענין צפיית הפרקים למפגש אחר, אולי בתור התחלה עדיף באמת לעשות מפגש למען הכרת הנפשות הפועלות כאן

למעלה