טוב אז ככה....

טוב אז ככה....../images/Emo13.gif

לצערנו הפורום קצת שקט בימים האחרונים אז יאללה בלאגניםםםםםםםםם המלצות וכאלה .. מי שיש לו המלצה על ספר אלבום שיר להקה מאכל מה שבא לכם חחחח תשתפו אני רוצה להמליץ על האלבום המעולה של :::::::::::::::::: Foo Fighters Echoes, Silence, Patience and Grace ממנו צמחו הסינגלים המעולים : the pretender ו- LONG ROAD TO RUIN שיצא לאחרונה יש שם הכול , שירים רועשים עד לבלדות שקטות ומעולות כמו ---LET IT DIE מומלץ בחום .

clam

New member
טוב...אני אמליץ על כמה דברים לא חשובים

דבר ראשון על פיצה. דבר שני- שני שירים של נואפקס eat the meek idiots are taking over

Dark Fariy XD

New member
זאת אבריל לאבין?!../images/Emo66.gif

כי אם כן...היא לא פופ. היא רוק-פאנק כזה...

Dark Fariy XD

New member
נכון... היום היא הרבה יותר פופ

+
אבל באלבומיים שלה היא הייתה רוק... יותר בשני..לא כמו היום.

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifהאלבום החדש של איימי ווינאהוס.

הוא פשוט נפלא.

דניתיי16

New member
ההמלצה שלי קצת שונה מהרגיל..

אבל אתם חייבים לראות את האיש המוכשר הזה -> http://www.youtube.com/watch?v=nmE3QaGetn4&feature=related Andy McKee זה סרטון אחד מתוך 25 נראלי.. אממ צריך לפרט אז אממ.. טוב הוא פשוט מטורף! הוא באמת איש ממש מוכשר וכל מה שהוא מנגן זה שלו. סרטון שווה אלף מילים.

טוב אז. ../images/Emo163.gif

הדיסק הראשון של The Used, שנקרא (וואי יש לי דז'ה וו), על שם הלהקה! (The Used דהה) קיצר, דיסק טוב, ותמצית הלהקה בלי פוזות מיותרות לטעמי. מי שאוהב סקרימו-שיקנה (!!) את הדיסק הזה.

וסרט: ../images/Emo163.gif

סאות'פארק הלא מצונזר-רק שלשום ראיתי את זה פעם ראשונה.. בעצם פעם ראשונה הייתה בכיתה ו' אבל אז זה היה בלי תרגום, ובתור ילדה בכיתה ו' אוצר המילים שלי לא היה עד כדי כך עשיר... קיצר, לכו לראות!

למעלה