טוב אז ככה...

Alinush*

New member
טוב אז ככה... ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

אני הולכת לחפש מידע ברשת על תזונה נכונה ודיאטות וכשאחזור אדווח לכם..... אז ביי בנתיים... שלכם באהבה!!!רבה!!! אלינה.....

mikloi

New member
דווקא מצאתי אתר מועיל

פעם והיו שם כמה עצות, שהן יותר מתאימות למי שרוצה לאזן את המשקל ולשמור עליו. למשל: לשים בצלחת מההתחלה את כ-ל הכמות שמתכננים לאכול. לקחת בחשבון שאחרי זה אסור להוסיף, אז תעמיסו. אוכלים חצי מהצלחת, מכסים, והולכים לעשות משהו אחר למשך 20 דקות. רצוי משהו אקטיבי, אבל לא ממש ספורט, כי זה לא טוב. אחרי 20 דקות, למי שלא יודע, רק אז המוח ´מעכל´ את האוכל. אז אם עדיין רעבים, אוכלים חצי ממה שנשאר וחוזרים על ה´תרגיל´ של ה20 דקות. אם לא-או שומרים למחר, או זורקים לפח את מה שנשאר.

Alinush*

New member
אז מאצתי משהו

אני לא יודעת עם זה מועיל או לא אבל זה מה שכתוב: מרק שורף שומנים 3 בצלים גדולים 1 קופסאת עגבניות 1 ראש כרוב גדול 2 פלפלים 1 פקעת סלרי כולל עלים אבקת מרק לפי הטעם ניתן להוסיף תבלינים, אבל אסור להכניס ירקות אחרים,שומן כלשהו או סוכר. לחתוך את הירקות לקוביות קטנות, לכסות במים להרתיח, ולהוסיף את אבקת המרק והתבלינים, להמשיך להרתיח 10 דקות, אחר כך לבשל באש בינונית עד להתרככות הירקות. ניתן לאכול את המרק בלי שיוסיף לכן קולוריות, ככל שתוכלו מהמרק יותר כך תפחיתו במשקלכן. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ אני לא אחראית לתוצאו זה מה שמצאתי ברשת אז תחליטו אם אתן רוצות לנסות או לא. ועד אז-
לכולן!!! אני יודעת שאתן יכולות להצליח!!! אני גאה בכולכן!!! ושרק תצליחו ושלא תישברו!!! ותמיד תזכרו הביס השני אותו הדבר בדיוק!!!!!!!! שלכם באהבה ותמיכה אלינה!!!!
מיליון-
ומיליון-

למעלה