טוב.. אז ככה...

moon light boy

New member
טוב.. אז ככה... ../images/Emo26.gif

אני לא יודע אם אני ממש קשור לפורום הזה... אבל ראיתי אותו ברשימה ואמרתי יאללה נכנס...! האמת... שאני דווקא דיי קשור, יש לי שכנה שהיא עוד מעט בת 5, ויש לה שיתוק מוחין, ואני עושה עלייה הרבה בייביסיטר... וגם סתם משחק איתה לפעמים... ו... אני היחידי, חוץ מאנשים מהמשפחה שלה, שהיא מוכנה שישמור עלייה... בהתחלה היה קשה איתה.. בכ"ז.. אתם יודעים מה זה..! אבל.. עכשיו היא ממש ממש אוהבת אותי...
ויש לה אחות שהיא עוד מעט בת שלוש, היא ילדה רגילה, וזה דיי עצוב לראות את ההבדל ביניהן..!! בד"כ הצעירים מחקים את ההתנהגות של הבוגרים, וכאן זה הפוך, הגדולה, (קוראים לה הילי) מחכה את אחותה הצעירה, שמבחינה שכלית הרבה יותר מפותחת ממנה
וזה דיי עצוב... לילה טוב לכולם..

nir y agus

New member
רון. חזק אומץ והמשך כך.../images/Emo183.gif

בנאדם רגיל (לא אתה) היה משליך עבודה קשה בבוז והולך לסרט משעמם.

ניר!

כל הכבוד! אני חושבת בדיוק כמוך, אם כי ישנם אנשים עם אופי שונה שבהחלט היו עשויים לנהוג אחרת, ליאת.

לתמי!

התשבוחות מגיעות לרון בשל מעשיו האמיצים, וכולנו צריכים לחזק אותו בנושא זה. אני מאמינה שאם ניתן לו הרבה חיזוקים, זה ייתן לו כח להמשיך להיות עם הילדה, ליאת.

ל-moon ilght boy שלום רב!

קודם כל, ברוך הבא לפורום. טוב שאתה מתייעץ איתנו בעניין זה. אתה עושה מצווה גדולה כשאתה שומר על הילדה הזו, זה מראה על המון איכפתיות ואנושיות. כנראה שהצלחת לפתח איתה קשר טוב, אם היא אוהבת אותך. לגבי הנושא השני: חיקוי התנהגות של ילדים אחרים, זה דבר טבעי. הילדה עדיין לא מבינה מה היא עושה בשל גילה הצעיר, אך אני מאמינה שעם קצת חינוך טוב, והסברה שמתאימה לרמת ההבנה של הילדה, היא תבין לאט-לאט מהי המשמעות של אחות מוגבלת בבית. זה באמת עצוב לקרוא את סיפורך, אבל אני חושבת שגם לך [חוץ מההורים], יש תפקיד בהסברת המצב לילדה, בהצלחה! ליאת.

moon light boy

New member
ליאת..

נראה לי שלא בדיוק הבנת אותי.. האחות הקטנה לא מחקה את הגדולה (שהיא עם שיתוק מוחין) אלא הגדולה מחקה את אחותה הקטנה..

moon light boy

New member
אני...

עוד 4 חודשים בן 16...
וזה דיי נותן סיפוק, שאתה רואה אותה מתקדמת... לפני שלוש שנים כשהכרתי אותה היא בקושי דיברה... לאט לאט היא התחילה להגיד משפטים של שתי מילים...! ועכשיו יש ימים טובים, שהיא מסוגלת להגיד משפט של 4, מקסימום 5 מילים
וכל פעם אני מתלהב מחדש כשהיא מתקדמת ככה.... זה כיף.. כי חבל, זה לא נעים לראות ככה ילדה.. בקושי מדברת, עדיין עם חיתול.. אז, אני משקיע בה מה שאני יכול...
יכול לצאת מזה רק טוב!

nir y agus

New member
המשך להתלהב....../images/Emo183.gif

אני בטוח שעם הזמן היא תהפוך לילדה יפה עם קצת עזרתך....

לרון!

כמו שכתבתי, אני משבחת אותך על פעילותך עם הילדה, זה טבעי שכל הישג שלה יעורר אצלך התלהבות. וזה באמת לא נעים לראות ילדה כזו, אבל לך יש את האומץ הדרוש לכך, ותסכים איתי, שצריך הרבה אומץ. ליאת.

תמי11

New member
רון יקר

בתור אמא לילדה עם C.P והיא ילדה מאוד מקובלת (יש לה המון חברות וחברים) כאשר מגיע אחד מהם האושר שיש לה לביתי בעינים שווה מליון דולר נכון זה קשה לראות את המצב שלהם לפעמים אבל אתה איך אתה מרגיש אחרי שאתה שומר עליה? יש לך מין הרגשת סיפוק שעשית משהו מועיל? אני ממליצה לך לקרוא את הספר אני אתגבר ולקרא קצת על רגשות של ילדה הרגשות של הילדים האלה הם עצומים שלא תמצא באף מקום אז תמשיך בהצלחה ואתה יכול גם לפעמים ללכת וסתם לשבת עם הילדה (זה יכול לעזור גם לאמא
)
זה בשבילך כי מגיע לך

לרון!

אפשר להשיג את הספר המדהים הזה בחנויות הספרים, או לבצע הזמנה שלו. אני מצטרפת להמלצתה של תמי לקרוא את הספר, כי גם אני קראתי אותו מס´ פעמים כשהייתי ילדה, ונהניתי מאוד, ליאת.

nir y agus

New member
אני חושב שקראתי את הספר../images/Emo183.gif

אבל ליתר ביטחון אקרא שוב

לתמי!

אין ספק שחברה זה דבר חשוב מאין כמוהו. את צודקת שלפעמים קשה לך לראות את הילדה במצבה. הספר "אני אתגבר", מוכיח שגם לנו יש רגשות, כי אחרי הכל, גם אנחנו בני-אדם, ליאת.

למעלה