טוב,אז ככה....

jt fan

New member
חחחח המון תודה...ותכנסו כולם..../images/Emo39.gif

אז קודם כל יש לי כמה כללים:
אסור לקלל בפורום-לא אחת את השניה,לא את קמרון,לא את בריטני,לא את אף אחד.מי שתשתמש בשפה בוטה, הודעתה תמחק.
זכויות יוצרים- אסור לסרוק מעיתונים תמונות או כתבות ללא קבלת הרשות מהיוצרים.
זהוו, תהנו..

Raph Rulz

New member
אני מקווה שבאמת תעשי ש....

לא יהיה פה משעמם כמו שהבטחת.... נו אז איך היה אצל אפרת (אם זכרוני אינו מטעה אותי זאת היא שראינה אותי לפני שנה...)? קבלי ברכת
ו
ממני....
רפאל נ.ב: יש לך אייסי?

jt fan

New member
לא, קוראים לה רינת...

היא ממש חמודה.. והאייסיקיו שלי הוא313754503

מיכלו'ש!!../images/Emo41.gif ../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ווואו את המנהלת החדשה!! מזל טוב!!!!!!

Raph Rulz

New member
בקשה ראשונה מהמנהלת....../images/Emo8.gif

מיכל אם לא אכפת לך להחליף את הטאגליין של ה"ברוכות הבאות" כי יש פה גם בנים... ולפי מה שידוע לי כשיש גם בנים וגם בנות כותבים בלשון זכר... תודה

QAF Fan Block

New member
עוד בקשה!

תשני את הודעת המנהל......או לפחות את הDIRRTY שבסוף! אני רוצה למחוק כל זכר ממנו ולהתחיל תקופה חדשה , טובה ויפה.....

QAF Fan Block

New member
אה אופס! לא ראיתי את ההודעה הזאת

אני אחזור על עצמי.... המון המון המון המון בהצלחה!!!! ממש מגיע לך!! ואל תדאגי לכל החוקים של תפוז, אם הפרנו את החוקים במשך איזה חצי שנה לא נראה לי שבאמת צריך להתייחס אליהם.......:) ספרי לנו הכל על הפגישה שלך ברמת גן.....!!

NarihS

New member
מיכלוש! ../images/Emo24.gif

מזל טוב! סוף סוף באמת מנהלת נורמלית! ואל תדאגי, אין סיכוי שאני אקלל את בריטני חחח

mrs berry

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo49.gif../images/Emo132.gif

jt fan

New member
../images/Emo39.gifהגעתי ב-12 לרמת גן...

ברח' בן גוריון, במשרדי תפוז אנשים, ועליתי למשרד של רינת פרי. היא הסבירה לי את הנהלים של הפורום ואיך הכל הולך פה ושאלה אותי כ מיני שאלות על הניסיון שלי ומה אני מתכננת לפורום, וזהו. היא לקחה ממני פרטים, ו...נהייתי מנהלת!!!

Mrs CoStA

New member
מזללללל טוב!!!!!!!!!!

יאאאא איזה יופייי..!!! איזה כיף לךך!!!!!!!!!! בקשר לחוקיםם...אפשר לבטל את החוק שאסור לקלל את קמרון??..חחחח סתםםם..סתםם...זה בסדרר... אזזז....מזל טובבב ובהצלחהההההההההההההההההההההה!!!!!!!

למעלה