טוב אז ככה...

טוב אז ככה...

ברצוני להכיר קצת את אנשי הפורום כאן...אז... שם : עדן גיל : 16 וחצי איזור : קריות *בכיף שלכם תנו עשר שירים שאתם הכי אוהבים של מגהדת' (אני יודת שאי אפשר עשר... יש יותר, אני גם עצובה שאני מגבילה את עצמי כי אני אוהבת כ"כ הרבה שירים שלהם....!!!!!) Something I'm Not She Wolf Sleepwalker Sweating Bullets Holy Wars The Punishment Due Peace Sells Kill The King Hangar 18 Wake Up Dead Trust Symphony Of Destruction The Scorpion *וככה תקנחו באיזה תמונה יפה...!
אז יאללה שרשרו!! אני אשמח להכיר את כולם :)

KsE

New member
לא להרוג אותי

לא יצא לי להכיר הרבה מהרפטואר של מגהדת', ובכל זאת: Of mice and men Tears in a vial Shadow of deth Angry again Trust Hangar 18 Wake up dead A tout le monde Peace sells Holy wars...

KsE

New member
וכמובן ששכחתי את הפרטים

שם: קייסי אל מוקטאדה סאדר גיל: 21 בעזרת אללה איזור : בורה בורה (לא זה לא באוקיינוס השקט)

Roy1232

New member
איך בלי loved to deth...

אחד השירים הכי אנדרייטד, ובכל מקרה שיר מדהים. טוב שם: רועי גיל: 15.5 עיר: אשדוד והרשימה (מסודרת מההתחלה לסוף
) Last Rites / Loved To Deth Peace Sells Good Mourning, Black Friday I Ain't Supersititious In My Darkest Hour Hangar 18 Tornado Of Souls Addicted To Chaos Victory Washington is next...

M e n s R e a

New member
חופשי, שיר מדהים

והסאונד החרא שבו הוא הוקלט לא מפריע בכלל. שיר מצוין.

כן...הסאונד...

Killing Is My Business ו - Peace Sells... But Who's Buying הם אלבומים ממש מעולים אבל הסאונד! זה ממש מעצבן למה דייב באלבום הראשון היה צריך לקחת את הכסף לסמים ואלכוהול?!?!?

Roy1232

New member
דווקא

הסאונד בפיס סלז יחסית טוב. כמובן שלא מזכיר אפילו את האיכות של מאסטר אוף של מטאליקה שיצא בערך באותה תקופה, אבל האיכות מספיקה כדי להוציא את המקסימום מהאלבום הזה, ללא ספק בשילוש הקדוש של מגהדת'.

M e n s R e a

New member
שלי, למרות שאני בטח אפספס משהו

Holy wars Loved to deth I ain't superstitious Good mourning In my darkest hour Skin o my teeth The killing road Trust Back in the day Of mice and men

אתה לא היחיד שפיספס בגלל ההגבלה...

לפחות לי אין כוח לכתוב את כל השמות..אני לא יודעת מה איתכם

M e n s R e a

New member
לא רק ההגבלה

פשוט לא ישבתי עם רשימת השירים המלאה כשעשיתי את הרשימה הזו

M e n s R e a

New member
לא רק ההגבלה

פשוט לא ישבתי עם רשימת השירים המלאה כשעשיתי את הרשימה הזו

Roy1232

New member
תאמת, לא יצא לי לשמוע את טראסט...

כולם כבר הכניסו אותו, אני אקשיב לו עכשיו
. ועוד משהו, מישהו שם לב שrattlehead הוא המקביל המגהדת'י לwhiplash?

recoil

New member
ברצונך?

נדב, 19.5, מהצפון holy wars my last words darkest hour lucretia simphony of destruction countdown to ext' peace sells sleepwalker she wolf washington is next לא נראה לי שיש מישהו שלא אוהב את השירים האלה, ברור שיש עוד מלא אהובים .. אבל בוא נגיד שאם הייתי בוחר סטליסט להופעה, ה 10 שנתתי היו שם 100%.

חחחחחח גיליתי משו עליך עכשיו!!!!

בשרשור של אחרי ההופעה אתה דיברת על 3 בנות שהיו מאחוריך זה אני וחברות שלי!!!! נמחצנו אבל זה היה כיף אני ואחת מהן מתאמנות קראטה אז אנחנו יכולות לסבול השלישית איזה אחד סוסון שמר עליה!!!

למעלה