טוב אז ככה..

kukuzablo

New member
טוב אז ככה..

לפני כמה ימים קראתי באתר כלשהו על חלומות צלולים בהתחלה זה הפחיד אותי ולא חשבתי לנסות, אבל בסוף ניסיתי לעשות כמה בדיקות מציאות במהלך היום [כשאני יוצא\נכנס לחדר] עשיתי בדיקת הגיון, קריאה ואת הזה שנוגעים בקיר..ראיתי באתר גם שכשהולכים לישון אפשר לשמוע דלתות נפתחות ונסגרות, ואפילו בנאדם דמיוני עומד ליידך או יושב עלייך.. בקיצור עשיתי במשך יומיים בדיקות מציאות, וכשהלכתי לישון, במצב שהייתי חצי רדום שמעתי מכיוון המקלדת כאילו מישהו ממש לוחץ עליה הרבה פעמים.. הרעש היה ממש חזק. עשיתי איזה בדיקת מציאות, לא זוכר איזו בשביל לבדוק אם אני חולם אבל לא חלמתי..קיצור אנשים זה אומר שאני מתחיל להתקרב לחלום צלול? יש עוד שיטות בשביל להכנס לחלום צלול? תודה :)

silverhawk

New member
בהחלט

מה שקרה לך נשמע כמו החוויות שעשויים לחוות במהלך WILD (אתה מוזמן לקרוא על השיטה מעט יותר בשאלות הנפוצות ובאתרו של אלון ברמן). אני מציע שתמשיך לעבוד על בדיקות מציאות ועל יומן חלומות. נשמע שהחלום הצלול הראשון לא רחוק ממך.

idoleli

New member
גם אני חוויתי משהו דומה!

אתמול הלכתי לישון די מוקדם, בערך בחצות ואמרתי לעצמי במיטה שאני חייב לקום ולזכור את החלומות שלי (אני חולם מתחיל). עבר כמה זמן, אני לא בטוח כמה אבל לא יותר מדי וכנראה שנרדמתי. פתאום התחלתי לשמוע מין קולות של סופה, קולות די חזקים ובנוסף לא יכולתי לקום מהמיטה! אחרי כמה שניות בודדות של לחץ, הבנתי בעצם שאני חולם וזכרתי שאמורה להיות גם תחושה כזאת של לחץ בחזה אבל היא לא הגיעה.אחרי עוד כמה שניות הרגשתי שקמתי אבל בעצם לא קמתי מהשינה! ואז במשך דקה די התרגשתי מהחוויה ואמרתי לעצמי שאני בדרך הנכונה והייתי בטוח שאני ער ואז פתאום התעוררתי באמת והצלחתי להתיישב במיטה. הייתי המום מכך שבעצם חלמתי את כל זה ועוד יותר המום מזה שחלמתי שאני מתעורר אבל בעצם עדיין ישנתי! מעניין מאד!

למעלה