טוב אז ככה

Dimataiv

New member
טוב אז ככה

אמא שלי עברה לקנדה לפני שנה וחצי ובקשה שם מקלט מדיני אבל אני נשארתי בארץ כי אני עדיין בצבא אני בן 22 וביוני אני יהיה בן 23 וכל המשפחה שלי בקנדה השאלה היא כשהיא תקבל סטטוס היא יכולה להביא אותי בתור דרך איחוד משפחות ?

לא צריך נסיבות.

תנחת בקנדה ותבקש מקלט. רק בעוד שנתיים-שלוש יבקשו לדעת את הנסיבות שלך.

תגיד, אתה מאתמול בפורום?

אפשר לעבוד ואף מקבלים קצבאת קיום ופטור מכל מיני תשלומים וביטוח רפואי מהרגע הראשון וכל מיני סיועים וסידורים. איפה אתה חי? הקץ' היחיד, ולא כולם יודעים, זה שחייבים לבקש מקלט במדינה הראשונה שנחתת בה. כלומר אתה לא יכול לעשות קונקשן בפראג ואז לבקש מקלט בקנדה.

אתה רציני רן? אפשר לבוא משווייץ לקנדה ולבקש..

מקלט מדיני ולהיות פה שנתיים?! השתגעו לגמרי.

אם יש טיסה ישירה משוויץ אז כן

יש כמות מסויימת של פליטים בקנדה שהם אזרחי מדינות המערב. מבקשים מקלט. במקרה הכי גרוע יסרבו להם. יש כל שנה גם כמה קנדים שעושים את הכוון ההפוך, אגב. מבקשים מקלט בארה"ב או במדינות אחרות.

יש להגיש בקשה לספונסרשיפ

עד גיל 22, ועליו להיות סמוך לשולחנו של ההורה ברציפות עד למועד הענקת הויזה, אתה עונה אולי בדוחק לשני הקריטריונים, אבל זה גבולי מאד כי היא עדיין לא יכולה להיות ספונסר כי אין לה עדיין PR והיא לא יכולה לתמוך בך כלכלית כי היא במעמד של פליט, ואני מניח שאין לה מספיק בסף לשלוח לך כל חודש עבור תמיכה, ובוודאי שאתה לא מתגורר בביתה. תצטרך להמתין עד שתהייה לך השכלה על תיכונית, וקצת ניסיון בעבודה, ואז העובדה שיש לך אם שהיא PR תיתן לך כמה נקודות שחסרות לך במסלול של SW פדרלי.

למעלה