טוב אז ככה

טוב אז ככה

נמאס לי מסיכסוך ערבים יהודים פלסטינים ציונים אתמול רציתי להרוג את חבר שלי בגלל איזה משפט שהוא אמר לי זאת בעצם הדעה שלו אבל הוא רצה שאני אאמץ את הדעה הזאת בכוח ככה אני הבנתי אז זה מה שקרה עמדתי עם חבר שלי פתאום עובר איזה ידיד וותיק שהפסיק להסתובב איתנו כי החברים שלי לא רצו אותו אני לא ידעתי למה הם דחו אותו ולא רצו שיסתובב איתנו הוא בא עומד איתי אומר לי שלום מה קורה הכל טוב ויפה הבן אדם עדיין עומד ליידי חבר שלי קופץ ביציאה הוא אומר לי "הוא הומו איך אתה יכול לדבר איתו ?!" רציתי להרוג את חבר שלי אמרתי לו אז בגלל זה הוא כבר לא מסתובב איתנו הוא אומר לי בטח אז בגלל מה אמרתי לו טוב אם זאת הסיבה אז גם אני לא רוצה להסתובב איתכם והלכתי לדרכי עם ידידי הוותיק כמובן שהחבר שלי בא להתנצל בבוקר אבל הוא לא צריך להתנצל לי הוא צריך להתנצל לידיד שלי ועד שהוא לא מתנצל אני לא מדבר איתו מה אתם אומרים עשיתי צעד נכון???

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב עבאס, ברור שעשית צעד נכון

תמיד תלך אחרי השכל הישר שלך, אל תתן לאף אחד להשפיע לך על הדיעות. אני חולה מאוד מאוד, אתמול הכניסו לי לגו לעין בפעם השלישית שזה קורה לי, העין חבושה עכשיו כאבי תופת, ואני עם הקאות מאתמול, כמו סמרטוט אני מרגישה. שיהיה לכם יום טוב אנשים

../images/Emo4.gif לא יכולתי להתאפק

ברור שעשית בשכל. למה לדחות בן אדם עדין כשכל העולם מסביב גס ומחוספס ? הנה דוגמא לאפס מאופס.

respecta1

New member
ההומולסבים היו יכולים למצוא מגנה יותר טובה

מאשר גלאון בכל מקרה טמבל שחי לפי הדת בפנאטיות יתר שילך לחפש..

../images/Emo12.gif שפעת העופות- "בעיה חברתית"? ../images/Emo6.gif

ימא אהבל, לפעמים אני נגנב איזה טמבלים יושבים אצלנו בבית המחוקקים...

יפה עשית, עמלי ג'רי2ה יא זלמי

הכי קל זה ללכת עם הזרם, הרבה יותר קשה לעמוד על מה שנראה לך כצודק גם אם זה אומר שאתה נשאר לבד.

אני לא נשאר

הוא עוד ילך ויתנצל לבן אדם ואני אודיע לכם מתי העניין פה הוא שאני הזרם

למעלה