טוב אז ככה:

D the kid

New member
טוב אז ככה:

קצת (הרבה) באיחור
, אבל... בהצלחה לשני אנשים יקרים עם הפורום החדש והטעים
כאות הזדהות, קיבלתי השבוע סוף סוף מחבת פסים נון סטיק לימים שבהם הסטייק נזרק על הגז עם שמן זית וחמאה
שיהיה לכולנו בתיאבון ועם הרבה דם, דרור.
 

א פרח

New member
אתה חי?????????????????

יו, יו, יו מקפצת ומוחה כפיים כייף לראות אותך פה
איפה הסטייק שלי?
 

D the kid

New member
../images/Emo6.gif

חכי, מחבת כבר בדרך... לאט אבל בטוח
יש הרבה עידכונים. סתיו גם מעורב חלקית (ועדיין לא יודע
). סתם משהו שלמדתי לאחרונה: סטייק רגיל במחבת, חמאה וכו'... מורידים לצלחת, מוסיפים לשאריות החמאה והמיצים של הסטייק מעט יין אדום, עוד קצת חמאה ובצל ירוק, שתי דקות נוספות שיצטמצם קלות, והופס
יש רוטב טעים ופשוט לסטייק.
נ.ב. אני עדיין אוהב לזרוק את הסטייק לתנור על גריל מעט מלח ופלפל ותו לא.
 

D the kid

New member
ואם כבר באתי לאחל, אז גם שאלה.

האם כל הבשרים אצל הקצבים הרגילים ובסופרים הם מיושנים
ועוד שאלה: חוץ מהבדיקה שלוחצים עם האצבע על הבשר (הוא לא אמור לקפוץ כמו גומי, אלא להישאר שקוע), האם למשל גוש אונטריקוט כהה מאוד (חום כהה), הוא פחות טרי מאשר גוש אדום
 

Master Stav

New member
תשובות

לא לא כל הבשרים מיושנים ..... יש גם צורות ישון שונות- ישון מטרי ישון מקפוא פשוט צריך לשאול לגבי גושאנטריקוט שהינו כהה מאד .... זה יכול להיות בקר מבוגר מאד ו/או שעבר עיבוד כימי ..... תריח ....אם יש ספק ...אין ספק כך סבא שלי ז"ל היה אומר
 
למעלה