טוב אז ככה:

divadi

New member
טוב אז ככה:

שלום שלום, שנה טובה שנה טובה.
דיברתי עם חבר ישן, אוהב ביורק, סתם ככה פתאום על וולטה. והוא בלי שום בושה התחיל במסע הערות לא מחמיאות במיוחד סביב האלבום. מסתבר שהוא לא היחיד שחושב שוולטה נפילה, אחרי שיחה קצרה עם אחי. לכן פניתי לפה, לשאול לדעת ולהתעניין, האם יש עוד כמה שמסכימים איתי שוולטה הוא ברשימת 3 הטובים של ביורק. מישהו?

Pygmy puff

New member
שלושת הטובים

הומוג'ניק, וספרטיין, מדולה. לא בהכרח בסדר הזה. וולטה - לא. ככה ש-

plants and rags

New member
גם אם תשלח את ההודעה שלוש פעמים

לא תמצא מישהו כזה. נראה לי. סופיה צודקת. הומוג'ניק, וספרטיין, מדולה. גם אם וולטה היה יותר טוב ממה שהוא אני לא בטוח אם הוא היה מצליח להשתחל לשם. רציתי לשים את היד הזאת כאן אבל אני בתגובה מהירה אז דמיין יד כזאת.

divadi

New member
את בטוחה?

כי יש לי את כל היום ללחוץ על שלח. אני מבין, ואולי באמת לא לשלות הראשונים, אבל לא מדובר שאלבום כושל, נכון?

plants and rags

New member
אני לא בטוחה.

אני בטוח. האלבום לא כושל, לא, אבל יש איתו בעיה רצינית: לא בא לי לשמוע אותו אף פעם ברצף. שירים בודדים כן, אני לא חושב שאף שיר שם לא טוב, גם לא VBV ודלקת ריאות המושמצים, אבל הוא פשוט לא מתפקד בתור דיסק. הוא יותר טוב מפוסט, זה כן. אבל פשוט לא מגיע לרמה של השלישייה.

shayaaa1

New member
../images/Emo45.gif

מסכימה לחלוטין לכל מילה לא סוחף...אי אפשר להאזין ברצף שי, אפשר ליצור לבד רינגטונים מכל שיר שעל המחשב! אפילו מקליפ של יוטיוב! לחצו כאן

Pygmy puff

New member
בדיוק, וגם

שתי הדקות המיותרות ב-Earth Intruders, שתי הדקות המיותרות ב-Wanderlust וכל הנספחים למינהם (צופרי ספינות, שירת סירנות, ציפורים, וואטאבר) הופכות את וולטה לאלבום פשוט מעצבן. אני מעדיפה את הגרסאות המקוצרות של הסינגלים ובכלל, אני מוצאת שאני מעריכה את השירים הרבה יותר בנפרד. אפילו את Vertebrae by Vertebrae.

plants and rags

New member
../images/Emo45.gif

אני מסכים. צר לי על הלקוניות - אבל תיארת זאת בדיוק כפי שזה.

plants and rags

New member
אלוהים אדירים

כשאמרתי את זה אז התכוונתי לתוכן, כי תמיד ידעתי שאפשר לעשות בכותרת גם בתגובה מהירה. ועכשיו מה אני שם לב? שיש גם סמיילים וסימנים לתוכן. איזה קטע זה. כל יום בא עם תגלית חדשה.

shlook

New member
כן!!!! אני אני אני

מבחינתי הומוג'ניק ווספרטין וולטה הכי טובים!

Seasonal Beast

New member
נראה לי שאתה היחיד.

נמק, פרט והסבר. זה לא בא בנימה רעה, או נימה ששונאת את וולטה. זה אחלה דיסק, אבל פשוט לא מספיק טוב בשביל להכנס לשלושה הטובים.

וולטה לא נפילה

אני מאוד אוהב אותו, אבל פחות מווספרטיין, מדולה והומוג'ניק. זאת אומרת, להומוג'ניק הוא לא מתקרב ברמה. ווספרטיין באמצע, ותכלס היו תקופות שלא הסתדרתי עם מדולה. אבל כרגע, וולטה גם פחות טוב ממנו.

למעלה