טוב.. אז ככה.

r e i n e r i t

New member
טוב.. אז ככה.

האמת שאני מאוהבת ברובי וויאלמס כבר המון המון שנים, וסופסוף יש לי אפשרות לממש (ולממן) סוג של חלום, לפני הגיוס ולטוס להופעה שלו. אני טסה לארה"ב לפני הגיוס, במרץ לחודש, רציתי לדעת אם יש במקרה שם הופעה שלו. ואם לא, איפה אני יכולה לראות את הלוח הופעות שלו באירופה לחודשים הקרובים? וכמה יעלה בערך טיסה, שהייה וכרטיס?

ronaldiniho3

New member
עדיין אין לוח הופעות

באירופה, וכולנו בעצם שואלים את אותה השאלה- האם בכלל יהיה סיבוב הופעות? אם כן, קשה לי להאמין שהוא יופיע בארה"ב. מה שכן- אם יהיה סיבוב הופעות- בתחילת-אמצע 2010.

Berliner star

New member
יש מצב גדול שהוא יגיע לארה"ב

אבל לא להופעה
אין מצב שהוא מופיע שם.. וגם אין כל כך מושג מה קורה עם ההופעות כי.. אין מה לעשות רובי לא אוהב את זה, וכמו שאמרנו לא בטוח שיהיה תור אבל יהיה משהו. אני מניחה שיודיעו מספיק זמן מראש...

ronaldiniho3

New member
רובי לא מת על להופיע...

הוא התראיין על זה לאחרונה כמה פעמים ואמר שהוא די מתבייש (וכמובן כשרואים אותו מופיע, זה לגמרי לגמרי לא נראה ככה). למה הוא לא יופיע בארה"ב? הוא אף פעם לא ממש הצליח שמה, ברור שיש שמה אנשים שאוהבים אותו, אבל אלא אם כן הוא פתאום יחליט לנסות להיכנס שוב לשוק האמריקאי, הוא לא יופיע בארה"ב. שיבוא לארץ, יעשה לכולנו את החיים קלים יותר

Berliner star

New member
חייבת להוסיף לגבי ארה"ב

רובי אף פעם לא ממש ניסה להצליח שם.. כמו שהוא מסביר- הוא קידם את הקריירה שלו בארה"ב כולה באותו הזמן שהוא קידם בפריז בלבד. זאת אומרת שמההתחלה הוא לא באמת רצה ולא באמת השקיע בשביל להצליח שם. ולהגיד את האמת
אני חושבת שזה בין הרעיונות החכמים שלו. שם יש לו חופש. להסתובב בלי שיפריעו לו ולהיות בן- אדם כמו כולם.. מה גם, ככה יש לו יותר זמן לכל שאר מדינות, שאנחנו חלק מהן..

odery

New member
אני מאד מאד רוצה הופעה שלו

יש למישו מושג איפה הוא מופיע? (התבלבלתי כשכתבתם שאתם לא יודעים ואז מסתבר שהוא כן מופיע בברלין ולונדון...אז מה נסגר?) חנחן.

Berliner star

New member
אין

שום תאריכים ושום כלום.. אני מניחה שאת לא רוצה הופעה קטנה כזאת, של שעה... שאני מניחה שזה מה שיהיה בקרוב. או סתם הופעות בתוכניות (שזה גם אחלה, כן? אבל לא בשביל זה טסים
) בכל אופן.. אין לנו מושג, לפחות לי
אני מבררת כמעט כל יום ובנתיים אין חדש בנושא..

odery

New member
הופעה של שעה ??

אם נגיד יש הופעה של שעה וחצי שעתיים אני טסה..שעה מרגישלי מידי יום עצמאות. (לידע כללי אני לא אחת שטסה להופעות אבל חטפתי חפפה)

Berliner star

New member
חח בדרך כלל ההופעות שלו

לוקחות שעתיים. אולי קצת יותר. ההופעות האלה של השעה זה כמו מה שהיה בברלין שתכתבי ו.. ההיא מלונדון. שהן אך ורק לקידום האלבום.. אל דאגה. אני בטוחה שיהיה אחת ארוכה וטובה. אני מקווה שבאמת יהיו יותר מרק הופעה אחת... ושאחת מהן תהיה בארץ

ronaldiniho3

New member
לפני שנה ככה היו דיבורים

שמנסים להביא אותו.... מאז לא שמענו כלום, אבל אולי יזוז משהו כשהוא יתחיל להופיע...

ronaldiniho3

New member
על לונדון ידענו

וכתבנו פה על זה כשפורסם התאריך להופעה בלונדון... על ברלין לא ידעתי, מאיה רשמה פה על כך

למעלה