טוב אז ככה...

חמדמדת1

New member
טוב אז ככה...

איזה שיר ( אחד של מאיר ואחד לא) אתם מרגישים שמתאר את השבוע שעבר עליכם ואיזה אתם מאחלים יתאר את זה שיבוא ( אחד של מאיר אחד לא)? הסברים נדרשים בבקשה !!
אני אתחיל- את השבוע שהיה - יותר נכון את השבת שהייתה - במילה אחת - ירושלים !! הייתי בשבת בירושלים והשיר פשוט מתאר את ההרגשה שהעיר הזאת נותנת -" היא הצער והעונג הנשכח" , שיר לא של מאיר???לא עולה לי ( אני קנאית מה ללעשות??) את השבוע שיהיה- כל שיר ישראלי אידיאלי ( ואגב לא לשכוח להצביע לשירו של שפשף - על פי ההודעה למטה..) -אז אני אבחר את שירו של שפשף- שמתאר את הישראליות - את הצורך לעבוד ולחיות חיים לא פשוטים במדינה היפהפיה שלנו.. שבוע מצויין לכולם !!

Growler

New member
אני אנסה

השבוע שהיה: שיר של מאיר: "שירו של שפשף" בשבוע האחרון (האמת בחודש האחרון, אבל במיוחד בשבועיים האחרונים) אני עובר די הרבה שינויים בעבודה, שינויים שאני מקווה יהיו לטובה (לא, לא יהיה לי יותר זמן להתפנות לפורום, אז אל תלחצו
) בקיצור, הכל נראה שהולך לכיוון מאוד חיובי, אבל מה לעשות שכל מקום עבודה תמיד יש את האנשים שלא מרוצים מזה שאתה מתקדם ועושים הכל כדי שתיכשל. שיר שלא של מאיר: "יום אחד" - מורן גמליאל אותן נסיבות. פשוט בזמן האחרון זה נראה שהדברים שתכננתי ושחלמתי עליהם איכשהו יוצאים לפועל. גם אם המצב קשה עכשיו, כשאני מסתכל על המצב אני לא יכול אלא לחייך ולהיות אופטימי. זה הכל עניין של זמן. שבוע הבא: שיר של מאיר: "כמו אגם רוגע" סתם... פשוט בא לי לברוח, להתרחק מהרעש של היום יום ולהינות קצת משקט. שיר שלא של מאיר: "יום יפה" - סינרגיה ואם לא לברוח, אז לפחות לפתוח את השבוע עם דף חדש, לקום בבוקר אם אנרגיות לשבוע חדש וכוח להעביר את כל מה שקורה בחיוך
אוף... זה לקח זמן. ואני עוד חשבתי שזה יהיה נורא קל לענות על זה

איף

New member
אהבתי את הפינה מאד - נאמץ אותה בקביעות ../images/Emo13.gif

שיר של מאיר שמתאר את השבוע הקודם - נראה לי שהכי מתאים"והאור בחוץ". הייתי במצב רוח קצת פסימי בשבוע הקודם...ראיתי הכל שחור. "מה קורה פתאום חום הופך לקור כשאני אבוד בשביל כלום לא מסתדר אור הופך לצל משהו נורא מתחיל" היום אני כבר בסדר
שיר שמתאר את השבוע שהיה - לא של מאיר: אוהד חיטמן - סתם עוד יום "וכבר מתפוצץ הראש המחשבות רוצות לפורש שיכבו כבר את האור בבת אחת המציאות מחר זה יעבור" השבוע שמתחיל - שבוע קשה מצד אחד אבל גם שמח מצד שני: אז כמובן ששיר של מאיר שיתאים פה הוא : שירו של שפשף שיר כל כך ישראלי שמאחד את כל בני האדם באשר הם. שיר לא של מאיר : קובי אפללו ועילי בוטנר- מכתב לאחי כי זה פשוט שיר יפהפה:
"וזה הרגע הנה באה השעה מה תביא איתה הרוח מה ימיס את הדממה ויש סיבות לכל דבר ויש חלום שלא נגמר בסוף הדרך עוד תהיה מאושר "

ms pizza

New member
אז לשבוע עכשיו-

שיר של מאיר - גשם - שכ"כ מתאים ליום זכרון, עם תקווה לעיר שתתנקה והכל יהיה חדש וטוב , ושיר לא של מאיר - מתנות (של אחיו)- אולי לא כ"כ במשמעות הרגילה שלו אבל אחרי יום הזכרון מגיע יום העצמאות שבו "אני איש חדש בעולם".

למעלה