טוב אז ככה..

adi5151

New member
טוב אז ככה..

אחרי המון זמן שלא רשמתי..ועבר עלי די הרבה.. אז עברתי קבוצה..מהאמנת האהובה שלי כרמית ,לונייגייט..רציתי קצת להתנסות באולם עם שאר התחומים ..מקבילים קורה טרמפולינה..וכו'.. אחרי תקופה של חודשיים..אני יכולה לומר שנהניתי .אבל תכל'ס? לא יותר מזה.לא הלכתי לשם במטרה להתקדם כן?רק לנסות ובשביל החוויה .. אך אחרי הכל אין כמו "בבית" מה שנקרא..ובקיצור .אין מה להשוות אפילו .. ולצערי באימון האחרון בוינגייט ..מתחתי רצועה ,איזה כיף לסגור אימון ככה ;)! וכנראה שהדלקת בירך חזרה שוב..הייתכן והגוף שלי לא בנוי להתעמלות ?.. בקיצור ,הייתי חייבת לשתף :)!

אמא לה3

New member
הי!!!

אני אישית לא מאמינה ב"גוף שלא בנוי להתעמלות" אני כן מאמינה בשיטות עבודה שלא מתאימות לגוף. אנשים צריכים להבין שדברים חייבים להיות בנויים נכון. אסור למהר (זה כמו לבנות ביניין, אם היסודות חזקים וה"לבנים" מונחות נכון, הבניין יהיה חזק ויציב לאורך זמן) אני הרבה נתקלת במתעמלות שמנסות להשיג הרבה ומהר..ללמוד מהר פליק פלק, להצליח מהר סלטה או כל תרגיל אחר, הרבה פעמים הדרישה להשיג את האלמנטים מדיעה אפילו מהמאמנים...לעשות אלמנטים גם כשהגוף לא ממש מוכן לזה... לדעתי זה הדבר ההרסני...אני תמיד מסבירה למתעמלות שלי שכמו שלוקח לתינוק כשנה ללמוד ללכת (מלידתו) כך גם לגוף שלנו לוקח ללמוד התעמלות..צריך הכנה גופנית טובה וכמובן הכנה מנטלית. אם אין את התנאים האלה, לא רק שיהיה קשה לרכוש את האלמנט אלא שגם תתכן פציעה "על הדרך". עדידוש, אני מכירה אותך היטב , את טוטלית ברצונות ובעבודה שלך וכן, את דורשת המון מעצמך...תנסי לנשום אויר...לדאוג לבריאות שלך, לחזק את הנקודות החלשות מבחינה גופנית ולהמשיך לשאוף ולרצות להתעמל...גם בתקופה שקשה פיזית להתעמל יש המון דברים שאת יכולה לעשות שיקדמו אותך בהמשך..כמו כושר, גמישות.... וברוכה השבה :)

למעלה