טוב אז ככה

טוב אז ככה

במהלך קורס חמישיות היה לכל החמשושים דיון רציני בנושא האלימות כלפי החמשושים בהנהגה. שמעתי שם דברים שבחיים שלי לא תיארתי שיקרו שמעתי שחרטו על ילד איקס עיגול על היד עם סכין יפני שבכניסה לשכב"ג ישבו על החמשושים ערומים הכניסו כמה חמשושים לפח זבל וסובבו אותם ועוד כל מיני דברים תאמת לא רק שהזדעזתי גם הופתעתי בשבט שלנו זה אפילו לא מתקרב לזה בחיים שלי לא חשבתי שחמשוש לא מעיז להרביץ או לדבר לא יפה לשמיניסט ושמשפילים את כל החמשושים בצורה שכזאת. בתחילת הויכוח אמרתי שלי אין בעיה עם ה"אלימות" שמתקיימת בשכב"ג כלפי החמשושים כי אני יודעת שאצלי בשבט אנחנו הולכים מכות לכיף ואם זה הופך להיות רציני תמיד יהיה את מי שיפסיק או שזה שמרביצים לו יגיד שזה כבר עבר את הגבול כמו שקורא אלנו בשכב"ג למשל היום (סתם דוגמא) היה לנו יום עבודה כי פירקנו את כל הציוד מהמחולה בקיצור אני יושבת לי לתומי פתאום באים שתי שמיניסטים מחזיקים אותי מהידיים והרגלים ומחליטים שהם רוצים לשים אותי בתוך ההרלם אז כמובן שהתנגדתי והלכתי איתם מכות (אבל כמו שאתם מנחשים זה לא כ"כ הלך) ואז הם מתקרבים להרלם ומה אני רואה שיש בפנים? צמר פלדה (אולי אחד מהדברים שרק מלראות אותם יש לי צמרמורת רק המחשבה עכשיו עושה לי צמרמורת באצבעות!) אז התחלתי להגיד להם (בכל בכייני ביותר) דייי לא רק לא זה בבקשה הצילו (ולא בציניות) אז בקיצור בסוף בא איזה שמיניסט ואמר להם להפסיק אז באמת זה נורא מה שקורא לחמשישים בהנהגה שלנו ואני משערת שיש מקרים כאלו גם בהנהגות אחרות. אני עדיין חושבת שלא צריך למגר את האלימות שיש כלפי החמשושים כי אל תשכחו שאני מדברת בתור ערביסטית (אם אני בשבט היובל אני יובליסט אם אני בשבט דקר אני דקריסט ואם אני בשבט ערבה אני ערביסט) ואצלנו בשבט זה ממש לא ככה! וזהו כבר שחכתי מה רציתי להגיד (חחחח כמו הפרסומת של מסטיק) מה בעצם אני עושה פה מחר אני מתחילה קורס מד"א ואני צריכה לישון! לילה טוב לכולם תגיבו על ההודעה!!!

למעלה