טוב אז ככה...

The Crusader

New member
טוב אז ככה...

אני מניח שהיום זה היום שלי... קיצר... אני עובד על תיק עבודה למארוול... כן כן אני יודע שיש לי שאיפות גבוהות נורא... אבל חשבתי what the heck... אולי יקבלו אותי למתמחה...חחחח (בטח *אומר בציניות*) בכל אופן צריך לעשות שלושה ומיקסים של שלוש עמודים אחד על דמות אחד על צוות ואחד על אנשים רגילים עושים דברים רגילים... אז הנה מה שסיימתי היום... וולברין... שלושה עמודים +כריכה... אני יודע שדדפול לא יצא משהו בכריכה... אבל אני אתקן בפעם אחרת...

ailag

New member
נהייתי עיוורת?

אני לא רואה תמונות. זו רק אני? גם לא כשאני לוחצת כדי לראות תמונה מוגדלת.

assaf222312

New member
זה טוב...

זה נחמד מאוד... אבל ממש לא ברמה של מאיירים במרבל! אתה צריך להשתפר וזה לוקח זמן... אין מה למהר...

The Crusader

New member
כאילו דה!

חחחחח ברור לי שאני לא מתקרב לכשרון של הזרת שלהם... אבל בגלל זה אני שולח את זה למשרת מתמחה יענו ללמוד ולהתאמן תחת הדרכתם עד להגעתי ביום מן הימים לרמת פנסילר רצוייה...

chatenoire

New member
נעלמה לי התגובה?

הצעתי הצעה בקשר לכריכה, ואני אשתדל לחזור עליה. במקום הריבוע, שחוסם את הפנים של דדפול, מסתיר חצי מוולברין ויוצר קומפוזיציה די סתמית ולא דינמית מספיק, בטח שלא בשביל תאור דו-קרב, חשוב על העימוד הבא: הכריכה כולה תהיה קלוז-אפ עצבני של דדפול (אולי תשאיר מקום ריק יותר למעלה בשביל הכותרת), ולקראת התחתית תציב פוזה קרבית של כל הגוף של וולברין בקטן. זה גם יראה מעניין (כדאי להתשמש בצבעים כהים ודרמטיים יותר) וגם ייצור תחושה של איום הדדי בין דדפול לוולבי, עם יתרון קודם קל לדדפול (זה מה שמרגישים מהקומפוזיציה, לא יודעת בקשר לעלילה) אבל נוכחות מרשימה ומגניבה של וולברין.

The Crusader

New member
מממ

אני מקווה שהבנתי נכון... יענו big scary face in the middle... ומתחת בקטן יותר וולברין כועס שמסתיר את הסנטר והפה?

למעלה