טוב אז ככה

Lucid Star

New member
טוב אז ככה

ממ אין לי שום פירסנגים או קעקועים ואני רוצה לעשות סתם עגיל למעלה באוזן. אז כמה אנשים אמרו לי ש'הם שמעו' שזה נורא כואב ויכול לפגוע בכל מני דברים בתוך האוזן. אז יש פה למישהוא עגיל באוזן למעלה והוא יכול להגיד לי באמת אם זה כואב או לא? והכי עדיף אם יש פה מישהו שעשה בדיזנגוף סנטר ויכול לתת לי שם של מקום וכמה זה עולה.. ושאלה אחרונה אחרונה, נראה לכם יותר יפה לעשות כזה הכי למעלה או כזה איפה שכולם עושים קצת מעל האמצע של האוזן? (אם אפחד לא הבין לא משנה העיקר שתענו לי על השאלות הקודמות)?

AndreaCorr ©

New member
תשמעי

היה לי הליקס.. זה לא שזה כואב בשיא.. זה לא שהתחלתי לבכות.. אבל זה בהחלט כואב.. לא יכלתי לישון על האוזן ההיא.. ועכשיו אפילו שעברה איזה חצי שנה מאז שהורדתי אותו עדיין כואב לי שאני נוגעת במקום הזה. לחברה שלי האוזן התנפחה ונהייתה מוגלתית לגמרי מזה.. ואצלי למה הורדתי בעצם? אחרי איזה יותר מחודש (זה מספיק זמן) הורדתי את העגיל הרפואי, התכוננתי להכניס חישוק ו...בום. לא נכנס. כל החברות שלי ניסו לדחוף אותו לאוזן שלי ואין..לא הצליח!! כמו כן אומרים שזה נורא לא בריא ופוגע בשיווי משקל.. אפילו שהלכתי לעשות המחורר בעצמו אמר לי "את בטוחה שאת רוצה? זה סתם מקום בעייתי" לא יודעת בעניין דיזנגוף סנטר....מקווה שעזרתי..

resputin

New member
עשיתי באוזן עגיל שנחשב יותר כואב מז

ה, טראגוס. עכשיו, כל מי שעשה את זה אמר לי שיכאב לי ושטויות, ושאני לא אוכל לגעת באיזור.. ולא יודע, לא כאב לי כ"כ. שחררתי "אווץ'" כשהפירסר (בדיזינגוף סנטר, טרייבל טאטו- שאני אישית עשיתי שם גם בגבה וגם את הטראגוס, ומתכנן גם לעשות את הקעקוע) כשהמחט יצאה, אבל no biggy.. ישנתי על האיזור כבר מאותו הלילה. אממ.. בעקרון, האוזן היא מקום טיפה בעייתי לעשות בו עגילים, כי (לבעלי שיער קצר לפחות) היא חשופה, ופנויה למכות (כל פעם בשבועיים הראשונים שעניתי לטלפון, העגיל היה נדפק בשפורפרת שלו וזה היה לא הכי נעים כשהייתה לי אינפקציה) אבל זה לא כזה נוראי. לכי, או לטרייבל או לפסיכו (שגם בסנטר, ומקום פול מצויין) ותשאלי גם על סכנות. :)

אהההה...טרייבל...../images/Emo99.gif

המכון שלי
.. עשיתי בוא את 2 הפירסינגס שלי (לברט ולשון) ואני אוהבת את העבודה שם..ממשיכה אותם..לא יודעת לגבי מכונים אחרים...

למעלה