טוב, אז ככה

טוב, אז ככה

אני לא יודעת מה נשים רוצות, אני יודעת מה אני רוצה. אני רוצה הרבה דברים. אני רוצה להצליח מבחינה מקצועית, אני רוצה להצליח גם בלימודים, אני רוצה שהבית שלי תמיד יהיה נקי ומסודר (בלי שאני אצטרך לעשות את זה בעצמי) אני רוצה שהבעל שלי ידבר איתי, יצחיק אותי כמו שתמיד הוא עושה מאז שאני מכירה אותו, שיהיה לנו סקס טוב, אני רוצה שכל האנשים בסביבה שלי יהיו בריאים, לא יזיק לי גם אם פתאום גם יפלו עלי קצת שקלים ככה (לא אתנגד לדולרים) ככה, זה בגדול מה שאני רוצה. אבל אם לפרוט את זה ליום-יום, ואם להתרכז בעניינים שבינו לבינה – אני רוצה שיהיה אכפת לו מאיך שאני מרגישה אני רוצה שיהיה חשוב לו מה אני חושבת על כל מיני דברים אני רוצה שיילך איתי להצגה מדי פעם (ולא אכפת לי ללכת איתו לכדורגל) אני רוצה שנעשה סקס כמו לפני שנישאנו בכל מיני מקומות, שעות, סיטואציות אני רוצה שיכבד אותי ולא יחליט דברים בשבילי אני רוצה שתהיה לנו שפה משותפת ולא נפחד לדבר על כל דבר גם אם הוא כואב אני רוצה שהוא יידע מתי לדבר ומתי לשתוק איתי ורק לחבק אני רוצה להיות מסוגלת לספר לו כל דבר, לשתף אותו. אני רוצה שירקוד איתי אני רוצה שהוא יהיה מאושר אני רוצה שהוא יידע לבקש סליחה ושיידע לסלוח אני רוצה שנוכל להשלים אחרי מריבה בלי לשמור טינה למזלי הרב מצאתי לי בעל כזה, שאוהב אותי, שאני מאד אוהבת אותו. לא יודעת אם קל למצוא כזה גבר. אני מצאתי ואין לי ספק שיש עוד כמוהו. דבר אחד שגורם לי חלחלה תמיד, זה לשמוע משפטים כמו "כל הגברים נבלות" או "כל הנשים מטומטמות" יש המון אוצרות אנושיים בעולם, צריך רק קצת לחפש. לא למהר, סבלנות היא מפתח. וגם כשפוגשים מועמד/ת חדש/ה, לא לרוץ.. לא לבלוע.. אני מבינה שיש צרכים אבל אם רוצים למצוא אוצר, צריך לחפור, לסנן, למיין ולברור. אין מה לעשות. בהצלחה לכולם.

המורה, ברשותך, כמה נקודות שצרמו לי

אם יורשה לי להעיר מנסיוני... כל אשר את דורשת הוא טוב ויפה ובמיוחד אם מצאת כזה פרח שאוהב, מקשיב,מבקש סליחה, סולח, רוקד, שותק, מאזין, הולך להצגה..... לקנא בך ובו. רק מנסיוני, ברשותך, נקודה חשובה שלא ראיתי מהודעתך כל התיחסות. לידיעתך, מחקרים מראים שהסיבה המרכזית להתפוררות מערכות יחסים זה שאחד מבני הזוג צומח, מתפתח כאשר השני תקוע או לא עומד בקצב או לא מאפשר לראשון לצמוח. בסיטואציות כאלה רואים שאחד מבני הזוג תקוע ושואל "למה אתה לא מקשיב? למה אתה לא רוצה לרקוד כמו פעם? למה לא אכפת לן? למה הוא לא מדבר איתי? למה הוא כבר לא מצחיק? אני חושב שבמקום למצוא גבר שעונה על כל מה שכתבת, במקום להציע לנשים לחפש את ולחפור עם סבלנות..... דקה אחת לפני החופה תשאלו את עצמכן 1) האם זה הגבר שיאפשר לי לצמוח ולהתפתח לצידו? 2) האם זה גבר שמתפתח וצומח ויהיה לי נעים להיות בחברתו עוד 20 שנה? צמיחה נעימה המורה ל-"אני רוצה". דניאל

דווקא פה אין לי ויכוח איתך

אני לא מבינה למה בנית טינב כזו אלי, אבל שיהיה, זו הטינה שלך אתה תחליט אם לשמור אותה. אני אמרתי רק מה אני רוצה. אני חושבת שכל אחד צריך לדעת מה הוא רוצה בתוך קשר. אני יודעת גם מה הבעל שלי רוצה והאמן לי, אני אעשה כל דבר על מנת לעזור לו להתפתח ולצמוח. אין לנו ויכוח כאן. כדי שקשר יהיה בונה, הדדי, ממלא ולא מרוקן- צריך כל אחד מבני הזוג לדעת מה הוא רוצה מעצמו ומה הוא רוצה מחיי הזוגיות שלו, צריכה להיות תקשורת טובה (משום מה את זה לא ציינת) וכל אחד צריך מקום לצמוח לרוחב ולגובה (ואני לא מדברת על מימדים פיזיים)

למעלה