טוב אז ככה

טוב אז ככה

ידוע שעוברים עליי ימים קשים לא קל לי בכלל אפילו קשה מאד זרקתי היום את הכדורים שובבבבבבבבבבבבבבבבבבב אבל הפעם החלטתי לבד שזה משהו כאילו זה היה כמה שעות לשבת מולם אחר כך דיברתי עם סהריטה מנסה לחפש את עדי הישנה ואז פשוט קמתי וזרקתי עכשיו קצת מבולבלת כועסת קצת על עצמי אוףףףףף אבל התחלתי לקרוא ספר שזה כבר צעד קטן לעצמי אז מקווה לגמור את הספר ולהרגע קצת השבוע הלואי

פרוזק

New member
לא חבל על הכסף?

פעם הבאה במקום לקנות כדורים תרשמי לי צ`ק יהיה יותר טוב ואולי אני גם יצליח להגיע לפסיכולוגית שלי לעיתים יותר קרובות מה שיעזור אולי בטיפה לשיפור מצבי אבל עזבי כל הכבוד אחותי תמשיכי כך או יותר נכון אני מכווה שלא תקני שוב כדורים בשביל לזרוק אותם איזה ספר זה?

פרוזק

New member
ההה אז הוא אחלה סופר

ועדי בה לך לעשות סיור מורה נבוכים למישהי שלא ממש מבינה פה כמה דברים אבל עדיף באיי סי אם אפשר

ולסהרה הודעה חשובה H-)

אה את נעלמת ככה לאחרונה :( שלא תחשבי שאני מוותרת לך בדיוק כמו שאת לא מוותרת לי לא מוכנה שתעלמי לי ככה להרבה זמן :) למרות שהצוות גודל והם אחלה מלאכים כולכם אבל סהרה בחיית מה זו ההעלמות הזאת קשה לי בלעדייך אני חושבת שלפי השטויות שלי מתחילה קצת להתאזן חחחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני רצינית

מממממשהו כזה בערך

כל כך עצוב הלילה בארץ כה זרה קשה למצוא תמישהו לגלגל שיחה כל כך מפחיד הלילה הכוכבים נופלים אולי בדיוק כמונו השמים גם בוכים ופה מתחיל הגשם גם קר לי בלעדיו ואף אחד לא מחבק אותי ולא שואל אם קר לי

((((((((((((עדי))))))))))))

מקווה שתראי את החיבוק כשתתעוררי. תדעי שאני גאה בך אחותי, לעשות צעד כזה לזרוק לבד את הכדורים-זו לקיחת אחריות והתקדמות. אין כמוך את בדרך הנכונה, קריאת ספרים זו דרך נפלאה קצת לתת חופשה למחשבות. כ ל ה כ ב ו ד ל ך א ח ו ת י

עדידוש אני מצטרפת לכל מילה

סהרה הגדילה את המשפחה, צירפה לסהרים מלאכים חדשים, והיא מתמזערת עד שנצטרך מיקרוסקופים ומשרדי חוקרים כדי למצוא אותה. סהרה תני סימן חיים אם לא נפעל!!!!!!!!!!!!! (((((((((((((אוהבת אותך ציפור כחולה))))))))))

למעלה