טוב אז ככה

dolphin m

New member
טוב אז ככה

אני לא יעיר לכם על זה שאתם פשוט עושים צחוק מהשואה כי על זה כבר כתבו פה. אני לא מתנגד לבדיחות על השואה אבל אתם עושים ממש שיגרה ואתם פריקים לגמרי. מעניין אותי לדעת אם האנשים שצוחקים על השואה בצורה כל כך זולה "עומדים" בכמה דברים: ביקרתם ביד ושם? למדתם היסטוריה בתיכון? הייתם בטיול בפולין? אתם מבינים מה המשמעות של להיות חלק מהעם היהודי? (פה אני בעצם שואל אם אתם יודעים כמה אסונות באו על העם שלנו) אם בכל זאת אתם מבינים את כל המשמעויות של השואה ועדיין אתם צוחקים על זה ככה בסיטונאות אתם שרוטים לגמרי.

neuron

New member
טוב אז ככה...

כמובן שביקרתי ביד ושם! מאיפה אתה חושב שאני שואב השראה??? ...אני בשמחה הייתי לומד היסטוריה בתיכון אם לא הייתי נפלט מהמערכת בכיתה ד'. כמובן שטיילתי בפולין! ארץ יפה. קצת אפורה ומיושנת אבל יש בה את הקסם שלה. אפילו עשיתי ביקור שורשים ...זאת אומרת עשיתי שם בזול טיפול שורש+ כתר. אני די התלהבתי מהמודעות של הפולנים לשמירת הסביבה ומיחזור- רופא השיניים הכין את הכתר שלי מכתר זהב שאביו הוריש לו. מסתבר שלאביו היו הרבה כיתרי זהב במחסן. לא שאלתי מאיפה הוא השיג אותם. ברור שאני מבין ת'משמעות של להיות חלק מהעם היהודי! זה אומר לחטוף אותה בכל מקום בעולם, לשלם ים במיסים אם אתה חי בארץ מבלי לקבל הרבה בחזרה, לעשות מילואים, ולהיות מוקף כל מיני פלצנים צדקנים שמבלבלים לך ת'מוח!

Dark Muse

New member
תראה בתור אחד שקורא מהצד

אני יכול להגיד לך שההומור זה הכלי היחידי נגד מקרה אכזרי וכואב כמו השואה... אפילו בשואה, אנשים שרדו בזכות ההומור. כיום כמובן זה יותר חריף אבל כל עוד זה בגדר הומור וסטירה אז לא צריך להתרגש (כמובן מי שמפריע לו ממש לא חייב לקרוא או להתייחס) ואני בטוח שכולם פה ביום השואה מתייחדים עם זכרם של הנרצחים.

M.Z

New member
טוב אז ככה

תחסוך לנו את ההערות כי אם זה קורה זה סימן שזה בדיוק כמו שזה נראה לך. אני צוחק על השואה והייתי ביד ושם, לפני עשרים שנה בערך, היסטוריה למדתי בתיכון אבל לפי הזמנים שהעלתי עד כה אתה מבין שהייתי ביד ושם בערך בזמן הבגרות בהיסטוריה. בפולין לא הייתי, אבל יצא לי לנוח קצת במזרח הרחוק, זה נחשב? להיות חלק מהעם היהודי אני יכול לספר לך על זה, בתוך עמי אני חי ותאמין לי שאני שונא לא מעט יהודים שחיים במדינה הזאת. כמה אסונות באו על העם שלנו, תאמין לי שאני יודע, ההיסטוריה היהודית רצופת אסונות מבלי חלילה לפגוע בזכר השואה או בחשיבותה, אבל אנחנו עם שחי מאסון לאסון, ועונת המלפפונים אצלנו נחשבת "פצצה" מתחת לבאסטה בשוק. אנחנו יודעים שאנחנו שרוטים ולכן הקמנו לנו פורום שמיועד לשרוטים שגם מודעים להיותם כאלו,אלו שלא יודעים מסתובבים עם כותונת בעלת שרוולים ארוכים שנקשרים מאחור.

fayd

New member
פינת המתחסד השבועית!

תעשה לי טובה היתי בכל המקומות האלו וזה באמת נותן השראה.... כל המשפחה מצד שבתא שלי מתה בשואה היא בעצמה כמעט מתה. אבל (וזה אבל גדול) סבתא שלי היא המקור שלי לכל בדיחות השואה שאי פעם שמעתי!@ היא צוחקת על זה כל הזמן.... אז עם אנשים שהיו בשואה צוחקים על זה למה לנו אסור?

murmur

New member
אני יודע כמה צרות באו על העם שלנו

אבל עוד לא הצלחתי למצוא בדיחות על האינקוויזציה, גירוש ספרד והעבדות במצריים.

M.Z

New member
הומור על העבדות במצרים?

מה אתה קופץ קדימה בזמן כל כך הרבה? אנחנו עדיין בונים את הבדיחות על מות שרה ועל הרג הבל, לאט לאט. חוץ מזה אתה יודע שהדתיים הרבה יותר חזקים בכוח שהם יכולים להפעיל מאשר ניצולי השואה, אנחנו מעדיפים לתקוף את החלשים ולא להתמודד עם החזקים, ככה אנחנו, כבר אמרתי היום "רדודים"?

למעלה