טוב אז ככה...

Krishi

New member
טוב אז ככה...

מי שזוכר לפני כמה שבועות התלוננתי פה שלמרות שקניתי חוטר וניקיתי הכל וכל זה עדיין יצא לי חרא טעם ואז גיליתי שזה בעצם בעיה בראש שגם בפנים הכל היה מלוכלך אבל בגלל שאני בחור עצלן ולא היה לי כח לנקות את כל החורים הקטנים האלה פשוט הלכתי וקניתי 2 ראשים חדשים (5 שקל כל אחד) שניהם פחות עמוקים מזה שהיה לי כדי שפחות טעם יילך לבזבוז.. אחד בעומק של חצי שעה עישון ככה.. השני בעומק של שעה לעישון ככה... בכל מקרה.. הם נורא יפים כאלה... אז החלטתי לפרסם.. זה הראש העמוק יותר:

Krishi

New member
ועכשיו לבעיה החדשה שלי...

אז קניתי... לשם שינוי מרגישים את הטעם עם הראשים החדשים האלה.. הבעיה היא שמשום מה כשאני שואף אני מרגיש כאילו יש איפשהו חור וזה לא שואף לי טוב!!! עכשיו זאת בעיה כי הנרגילה אותה נרגילה.. ובדקתי אותה שוב ליתר ביטחון הצינור בלי חורים.. לא שיניתי שום דבר מלבד הראש החדש ששמתי... אני מנסה להבין אולי זה משהו בראש החדש והכל נראה בסדר ואטום ובכל זאת אני מרגיש כאילו אני "לא מוציא 100% פוטנציאל מהגחל שלי" חחחחח מה זה יכול להיות??????

sgold666

New member
קודם כל תתחדש ../images/Emo13.gif

עכשיו יכול להיות שהראש לא אטום לגמרי עם הגוף תבדוק את זה חוץ מזה אם אתה מרגיש שאתה: "לא מוציא 100% פוטנציאל מהגחל שלי" אז זה יכול להיות מהסיבה ההיא או שהראש פחות טוב קמצת לפעעמים החומר, העומק של הראש יכולים להשפיע תנסה לשים יותר טבק מהרגיל, תפורר אותו יותר, תעשה יותר חורים ותלחץ תגחל על הנרגילה שאתה מפמפם תראה שהגחל אדום מהלמטה שלו. יכול להיות גם שהגחלים פחות טובים עוד אפשרות לפעמים קורה לי שבגחל השני שאני שם על הראש יוצא יותר עשן את כל מה שכתבתי שווה לבדוק

Krishi

New member
אז קודם כל... תודה רבה../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

אז ככה.... הראש אטום לגמרי לנרגילה... בדקתי את זה כמה פעמים.... ואני אף פעם לא מתקמצן על החומר.. מפורר וממלא את כל הראש... חורים אני עושה מלא.. הרבה חורים קטנים על כל הראש.. וכן.. אני רואה את האדום מלמטה כשאני שואף... אבל עם זאת אני מרגיש שאני גם שואף אויר רגיל... והגחלים גחלים טובים של סטאר שאני קונה בנאח'לה שופ בפ"ת (אני גם גר שם במקרה.. חחח) וגם אם אני מצמיד את הגחל זה לא עוזר... הקיצר נשמע מצב לא מציאותי אבל ככה זה.. ככה שאני עדיין בבעיה.. חח... בכל מקרה.. תודה רבה על העזרה (או על הניסיון לעזור לפחות.. חחח)

Krishi

New member
וגם זה קצת לא אפשרי...

היא עבדה מצויין עד שהחלפתי ת'ראש.. ואני בטוח שאם אני שם את הראש הישן ייצא טעם חרא אבל זה ישאב מצויין... בלעעע.. לא יודע מה לעשות כבר.. אולי פשוט לנקות את הראש הישן וזהו? חחחחח אם כבר.. איך לעשות את זה? שמעתי צריך לשים את זה באיזה נוזל חומצת לימון או מה שזה לא יהיה... אבל אם יש לך הסבר יותר יותר מקיף ואולי אפילו תמונות זה יהיה יותר טוב :)

sgold666

New member
לדעתי הכי פשוט זה סבון כלים ומים

חמים ואיזה משהו שאפשר לדחוף לחורים יש באתר אבוללה נרגילות הסברים שמתי פה פעם קישורים אבל לא זוכר איפה

nickey

New member
בטוח לשים את הראש במדיח?

כי יענו... במקום להסתבך עם הניקוי וכל זה, המדיח מנקה מהר... מה דעתכם?

lizard

New member
אפשרי, הבעיה היא שלראש יש חללים

שלא בטוח שזרם המים של המדיח יגיע אליהם. אני מנקה את הראש עם סבון ומטלית, ואחר כך דוחף את המטלית לפתח שמתלבש על גוף הנרגילה ועושה כמה סיבובים. תתפלא כמה ג'יפה יוצאת משם

בקשר לעשן

תעשה חורים לא על כל הראש אלא בגודל של הגחל במרכז תעשה הרבה חורים פיציים ו4-5 בגודל של קיסם מסביב תעשה עוד כמה חורים קטנים

למעלה