טוב, אז ככה...

טוב, אז ככה...

ביגלל שאני רואה וקראתי כאן כמה דברים מהזמן שלא הייתי כאן,ראיתי שרובכם לא בידיוק מנסים להחיות את הפורום, או לימשוך אליו אנשים, אלה כל היום רק להיתבכיין כמה הוא משעמם ועוד כמה זמן הוא יקרוס,אנשים תחשבו על זה ,גם אם אנשים חדשים ניכנסים לכאן אתם אומרים להם שזה חרא פורום ולמה ניראה לכם שהם יחזרו?! אז חשבתי על רעיון לדיון חדש...לא משהו מיוחד אבל לפחות לא אחד מהדיונים המעצבנים האל שכל הזמן חוזרים עליהם...אז ככה: -מה הייתם רוצים לעשות בצופים כשתהיו מספיק אחריים "להועיל",וליתרום...? -ואם אתם רוצים להיות מדריכים,אז את איזה שיכבה אתם רוצים להדריך,ולמה? אבישג! נ"ב-אני יודעת שזה דיי דפוק אבל לפחות אפשר לנסות לשפר את הפורום...כי אף פעם זה לא הסוף...

noa_n

New member
אני דווקא חושבת שזה נחמד

זה בכלל לא רעיון פוק - להפך, זה יכול להיות מעניין, וכל הכבוד על הרצון לנסות ולשפר. אז אני עונה, אני עכשיו חמשושית - שנה הבאה אני הולכת להיות מדריכה ואני יכולה להדריך מד´ עד ז´, ואני לא רוצה להדריך ד´ כי הם קטנים כאלו ובאלגניסטים, ולא ז´ כי הם בגיל כזה שהם מתחילים לחשוב את עצמם, וכל הזמן לעצבן ולהרוס. ככה שאני רוצה להדריך או ה´ או ו´ - כניראה ו´ כי אני פשוט מכירה ואוהבת הרבה ילדים בשיכבה הזו.

אני...

מתה להדריך! זה החלום שלי לארגן פעולות לילדים בכתה (ד) אני מעדיפה את המתחילים

anat113

New member
אני ממש מחכה להיות מדריכה...

אני אדריך שנה הבאה, ואני רוצה להדריך ה´ או ו´ בגלל שאני לא חושבת זה יהיה חכם להיות בכיתה י´ ולהדריך ז´ או ח´ ההפרש גילאים קטן מידי. שנה שעברה כשהייתי בכיתה ח´ הייתה לי מדריכה בכיתה י´, היא היתה אחלה,
אבל בכל זאת אין הרגשה של הדרכה, זה יותר כמו חברות, אתם מבינים
ענת

לללאאאאא רעיון דפוק!!!

ואני דווקא מאוד גאה בך שאת מחייה את הפורום ... ובקשר לשאלותייך : לגבי השאלה הראשונה אני לא בטוחה שהבנתי אותה אבל אני בכל זאת יענה : אני חושבת שלהיות רשגדית\מדריכה\רכזת זה תורם לשבט :לתכנן,לעזור,לפעול,להשקיע את כל זמנך בצופים... לגבי השאלה השנייה אני הייתי רוצה להדריך כתות ז´ ומעלה , שהפעולות שאת צריכה להעביר לחניכים יותר רציניות ועיוניות (שלפי דעתי זה יותר חשוב) אבל במחשבה שניה חלק מהכיף זה לשחק ולהשתולל עם החניכים (מה שלא כ"כ יוצא עם כתות ח´ למשל..) אז אני חושבת שאני יהיה מורצה מכל שכבה שיצא לי להדריך... שלך
נטע

מה שהיתכוונתי להגיד.....

בשאלה הראשונה זה-מה את תיבחרי לעשות בצופים "כשתסיימי" להיות חניכה-מדריכה,מחסנאית,פעילה,רשגדית וכדומה......,כאילו, מה בא לך לעשות? אבישג-אנשים לא לאבד תיקווה אני מבטיחה שאני ינסה "לשקם" את הפורום! ,ושלא תעיזו אפילו לחשוב על זה שיסגרו אותו!

אהההה

אוקיי... זאת שאלה שאני צריכה לחשוב עלייה... מבטיחה תשובה בקרוב נטע

0% angel

New member
go שוגשוגית...

קודם כל אני חושבת שזה אחלה רעיון... ודבר שני בקשר לשאלות שלך... אז ככה... אני חושבת שגם עכשיו אני חמשוshit אני יכולה להועיל ולתרום לשבט שלי... אני לא חושבת שרק הראשגדים או המרגזים הבוגרים הם היחידים שמועילים.. בטח אתם כבר יודעים שאני מחסנאית אז אני באמת חושבת שאני תורמת לשבט שלי! אני בטוח אדריך אני חושבת שאני אדריך ז´... לא יודעת למה לא בגלל שאני אוהבת תילדים שמה כי זה ממש לא נכון אבל נראה לי שהדרכת ז´ היא הכי טובה.. וגם הכי קשה ותגובות לאלה שרשמו...השישיסטים לא יכולים להדריך ח´ רק השביעיסטים יכולים ועוד משהו שרציתי להגיד.. איך יש לכם ד´ לנו יש מ- כיתות ה´ עד י"ב... מלא מוזר.. חזק ואמץ -דניאל-

ניראה לי....

שאני יהיה מחסנאית.....עד כמה שזה נישמע דפוק (לא ליכעוס עלי...). כי,אני חושבת שאם עכשיו יש לי מלא לחץ בביצפר אז תחשבו עלי בעוד שנתיים...,כאילו,אני ממש ממש ממש רוצה להיות מדריכה ,כי זה ממש משמח ההרגשה שיש מלא ילדים שאוהבים אותך(במיקרה הטוב...),ושיש עליך איזה אחריות כלפי מישהו ומשהו......אבל בכל מיקרא...זה הולך להיות קשה... אבישג -כשקראתי את זה עוד פעם...ראיתי שאני ממש"צומי"!.וואו,כמה אני מתה על עצמי!

loli pop

New member
כל הכבוד דניאל...

דניאל יפה מאוד על הנאום.... סתם סתם את צודקת אם עוד לא זיהית מי אני אזתשאלי אותי בביה´ס...חחחחחח את בטוח יודעת.... טוב קפצתי לבקר... תהיה נכונה!

0% angel

New member
אורן עולה (על האוטובוס)

מה את צוחקת על הנאומים שלי את ורן החלטתם לרדת עליי עד הסוף הא? (סתם סתם צוחקת) איזה כיף סוף סוף יש לנו בנים בגדוד!!! (אור-עולה בבוקר לא נחשב בן) רק חבל ששבתאי פוחד ממני... מתי שהלכנו מכות בחדר מזרונים אין הוא מזה פחד ממני חיחיחייחי! סתם מה חבל זה טוב מלא טוב!!!! ייפה יהה -חזק ואמץ- -דניאל-

למעלה