טוב אז ככה:

טוב אז ככה:

הדיוידי ממש אדיר אחת העריכות הטובות שראיתי,חבל שקיצצו שירים. ויש לי חידה אליכם:במידה שאסף היה בהופעה הזו,מי זיהה אותו?? אני רוצה את שם השיר+התנוחה שהוא מצולם בה. אסף-החידה היא גם בשבילך...(איפה א(ס)פי?????)

../images/Emo58.gif../images/Emo9.gif

מבחינה כרונולוגית אני בספק אם הייתי בהופעה הזו. אחת העובדות שמחזקות לי את התחושה הזו היא המסילה למצלמה שהיתה בין הבמה לשורה 1 באורקסטרה. אני אשמח לגלות שטעיתי ושתמונתי אכן שורבבה לשם (מצילומי השלמות או משהו דומה). האר את עיני. תנוחה?

יש בDVD...?

גם כתבות מלפני ההופעה ? כמו למשל ערוץ 10 ? שבה מככבים כמה מכוכבי הפורום ? כולל אותי עם מדים..שמנסה לא להתבלט..כדי שלא יהיה סרט רע והמפקדת שלי תתקשר אלי פתאום ותשאל אותי מה אני עושה בקיסריה....

אסף-99 אחוז שאתה מופיע בדי וי די

ולא בתמונות אלא כחלק מהקהל... תראה את הדיסק כמה פעמים וכשתמצא את עצמך תודיע לי.....

בלללעעע

New member
באיזה הופעות צילמו?....

יכול להיות שיראו גם אותי אם זה בהופעה של ה-16/9.......

לצערי התוספת של מאחורי הקלעים

די עלובה. קצרה ולא ממצה. הייתי מצפה ליותר דוקומנטציה וקטעים נדירים. אבל איכות ההופעה משובחת הן תמונה והן סאונד.

שגיא123

New member
הייתי מצפה להופעה מלאה...

ושבתוספות יהיו גם השירים עם פורטיס. אני לא אפסיק להתלונן על זה שההופעה לא מלאה עוד הרבההההה זמן....

Velma Kelly

New member
אסף!! נראה לי שראיתי אותך!!

יש מצב שלבשת חולצה אדומה? או עמדת ליד מישהו עם חולצה אדומה?

אין לי חולצות אדומות

לגבי לעמוד ליד מישהו עם חולצה אדומה - לא יודע. כשיסתיים ה"חידון", תפנו גם אותי אל הפריים המדובר שאוכל לחזות בפלא בעצמי...

תתמקד פשוט ב-2 שירים:

דני ואת באה לבקר-שם אתה עשוי למצוא את עצמך???זיהית???התקשר מייד לטלמסר 057-654543 ודבר עם סבטלנה-היא כבר תסביר לך. אחרי שתהיה בטוח שזה אתה(וטעיתי אתה לא עם חולצה אדומה אלא שחורה-מה לעשות,בגלל שאני עיוור צבעים אז אני לא טייס בצבא אלא דוור) תקפיץ את השירשור המדובר למעלה ובכך נסגור מעגל!

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gifאסי תחליט אם היית בהופעה הזו

זה יעזור. איפה בדיוק ראית אותו ובאיזו שורה בשיר
יש מצב שהם הכניסו קטעים מהופעות אחרות

Velma Kelly

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo8.gifמאוד יכול להיות כי..

במאחורי הבמה, לפני שהם עולים להופעה לא צריך להיות גאון בשביל לשים לב שהם לא עם אותם בגדים שהם היו לפני רגע..

MikeY fReAk

New member
../images/Emo79.gifוחוץ מזה

תארו לכם DVD עם טעויות במילים
בטח היו כמה שירים שג'ובלי לא טעה והם עשו מעין קובץ של שירים מכל ההופעות

שגיא123

New member
חוץ מהבגדים... פורטיס שם!!

אבל זה לא אומר כלום, כנראה רק את המאחורי הקלעים הם צילמו ביום אחר, את שאר ההופעה ב15.9

ben4ever

New member
את מאחורי הקלעיםהם צילמו בשני חלקים

החלק הראשון צילמו ביום ההופעה הראשונה, והשני צילמו ב15.9,שבו הם התכוננו רגע לפני ההופעה.... את פורטיס אפשר לראות גם בגלריית התמונות

למעלה