טוב אז ככה...

טוב אז ככה...

מכוון שלא תהיה ישיבה נוספת מנהל הליגה יעלה להצבעה ע"פ שיקול דעתו נקודות מהותיות לשינוי,כרגע על הפרק מספר הליגות,ומינימום מרחק לנוסחה. אם למישהו יש נושא נוסף להעלות להצבעה שיפנה ישירות לאילן. עכשיו דברים מהותיים שהובהרו:חובה להיות נוכח במינימום 6 ליגות, 5 ליגות והמתחרה לא ינוקד כליל. לגבי האפשרות ש-2 או-3 גולשים ימוקמו במיקום זהה : "לוקחים" את הליגות שאותם מתחרים השתתפו אחד מול השני מסכמים וממקמים אותם. מתחרה שיחסיר ליגה אחת מוצדקת(עם אישורים בלבד) יוכל "לזרוק" רק ליגה אחת יחסיר 2 לא יוכל לזרוק כלום אותו דבר אם יחסיר 3 אני מקווה שבזה נגמר הדיון פה על הליגה. וליגה מספר 1 בתאריך:4\17

דן שוחט

New member
פורים שפיל

גיא , לא נכון ולא טוב. גם הפחות מקצועיים , כמוני מעונינים להיות מנוקדים גם אם לא הגיעו ל-6 ליגות. הסתכל בדירוג האמריקאי,מי שלא השתתף לא נוקד וזו בעיה שלו. תן לבוא ולהנות בלי חישובים כל כך ארוכי טווח. ענין נוסף , האם התשלום פר ליגה? קחו את הדברים יותר בקלות.

כן דן השנה תהיה אפשרות לשלם פר

ליגה. האמת לגבי הניקוד זה מה שולנסי אמר לי, אבל נראה לי שהכי נכוןזה שמתחרה שהחסיר 3 ליגות באישור ואמור להיות מנוקד בנפרד לא ינוקד בנפרד במידה ויצר לעצמו מצב שבו השתתף רק ב-5 ליגות(אולי בכלל זאת הייתה הכוונה). חגי כך את הדברים בפרופורציה ותתנקם במגרש...

דן שוחט

New member
מבנה נפשי

אין לי כוונה להקשות ומה שתחליטו אקבל. אבל המבנה הנפשי שלי לא בנוי לאישורים למיניהם (מבוגר מדי). אני גם לא רואה סיבה להתחשבות אם נעדרתי. אבל חבל להפסיד ניקוד סופי אם לא השתתף גולש ב-6 ליגות. כוון כזה עלול לדלל מס' משתתפים וחבל.

ג ל נ ט י

New member
דן, רוצים לראות אותך בליגה אבל

6 תחרויות זה המינימום הנדרש בשביל שמתחרה יראה שהוא מדורג באופן רציני. עדיין תוכל לבוא, להתחרות ו "לקבל ניקוד" אבל לא תוכל להיות מדורג (לפחות לא ב 3 מקומות הראשונים, שזה הכוונה העיקרית שלנו - למנוע מחטפים).

ג ל נ ט י

New member
כמובן ש

אם תבוא ל 6 ליגות בלבד (עזוב רגע את ענין האישורים), תחשב לך ליגה שביעית כ ניקוד 0. אני מניח שזה פיר מבחינתך (כי אחרי הכל לא באת...). בכל מקרה נשמח אם תבוא להתחרות, להארות לנו שגם אתה יכול ללמד חלק מאיתנו (לפחות אותי) ולסמן את הטרמיקות.

חגי זיו

New member
לא אתן יד להחלטות שמצעידות את הליגה

אחורה והמעט שאני יכול לעשות אחרי כל נסיונותי פה והעובדה שהועדה פעלה שלא כחק כנראה הוא פשוט לא להופיע והחלטתי בעניין סופית

למעלה