טוב אז ככה

white raven

New member
טוב אז ככה

אנוכי יושב לי עם חברי משכבר הימים שמתלונן שהוא חסר בת זוג. שבוע קודם לכן יושב לי עם ידידה שיצאתי איתה פעם שמתלוננת שכבר אף אחד לא רוצה אותה... מקרים מעציבים של אנשים שנראים טוב עם ראש מגניב ובדידות מכרסמת... החלטתי לתת לחבר מספר של אותה בחורה שבטקט רב צרחה עליו בטלפון (הראש כבר לא כל כך מגניב) חבר לא לקח קשה מדי אבל הידידה הפכה עורה לנחש דו ראשי בגודל 5 מטר. מפה לשם מחלתי לה על התקף הפוסטמיות שהוציאה עלי אבל זו שיחתי האחרונה איתה (אין לך יותר מדי חשק לדבר עם מישהי שמתחילה ב100 דציבל) עכשיו שאני חושב על זה רציתי להציע לה לשבת על קונוס אבל בלמתי בעצמי... איך אתם הייתם מגיבים?

white raven

New member
טוב אז ככה

בהתחשב בזה שזה השם שלי בשש שנים אחרונות אני חושש שאתה המעתיקן ידידי היקר... ואם לא מאמין אז שאל את קובי אגב גם אני אוהב אותך קוב :)

Lanni

New member
חח עכשיו הבנתי למה את עושה לי "בלע"

כל הזמן

Lanni

New member
חח זה היה לרוני, לא לך. שיגעתם אותי

עם הכינויים האלה

WhiteRaven

New member
אני בדרך כלל כן.

סימפטית. פשוט בא לי לבכות שגנבו לי את הכינוי שאני מאז ומתמיד איתו.

white raven

New member
וכפי שכבר אמרתי

ה כ י נ ו י ל א נ ג נ ב ! ! ! אני גם קיים באייסי ככה... ובשני ספרי צללים שכתבתי... ובכן בואי נסגור שלא נריב יותר על זה כי אני כבר עייף ומחר יש צבא... ובחזרה אל הנושא המקורי תגובתכם לעניין מצער שכזה?

white raven

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo98.gifתודה

זה הדבר היפה ביותר שאמרו לי מאז תחילת קיומי נא לא לשכוח פסיכופת ומגלומן... אנשים אני חושב שסוף סוף החלה פה מלחמת מינים

Cobe1982

New member
את מוכנה בבקשה

ללכת לעבוד את אלוהייך במקום אחר ולעזוב את הצד האפל שלי בשקט? תודה.

Cobe1982

New member
רק בגלל שאמרת שאתה אוהב אותי...

כבר שמתי לב, האמת, שידידותך ארוכת הימים עם התפלצת היבוסיה אינה מיטיבה עמך. נכון, כשהייתם בני 17 העולם היה שונה, וגם אתם, אבל אתה התבגרת מאז, ואילו היא הזדקנה. זאת לא הפעם הראשונה שאני שומע תלונות בקשר אליה. עצתי לך: DITCH `DA BIATCHג€. אתה לא צריך ממנה טובות, בטח ובטח שלא כאבי ראש. ואל תדאג, את ידידנו רטקסס עוד נסדר עם איזו ילדה חמודה, שיהיה מרוצה.. יאללה, אוהב אותך, צד-אפל-שלי, לילה טוב! זהו.

למעלה