טוב.. אז ככה...

טוב.. אז ככה...

אני הגעתי למסקנה שעל בנות יותר קשה מלסמוך על בנים... הן פשוט עושות את מה שעושות יותר בשקט ובלי שנשים לב... נכון בנות שאם אתן פוגשות איזה אחד חמוד שנראה טוב אתן תיתנו לו טלפון אפילו שאתן יוצאות עם איזה אחד נגיד לפחות 3 חודש.. וברור לכן שהוא ירצה להיפגש איתכן.. ואולי זה יוביל למשהו.. מי השקרנית שתרשום שלא הייתה נותנת...

זכוכיות

New member
לא הייתי נותנת.

כבר התחילו איתי בחורים שנראו מדהים, אף פעם אף אחד לא קיבל את מספר הטלפון שלי. גם לא כשהייתי לבד.

זכוכיות

New member
זה פשוט ממש לא עושה לי את זה,

בחורים שמתחילים איתי ברחוב/ פאב/ תור בקופת החולים, אוטומטית אני חושבת בכיוונים של איך להוריד אותם ממני, ממש מוריד לי את החשק.

זכוכיות

New member
אני מעדיפה שלא יתחילו איתי :)

בין כה אני בחיים לא אצא עם בחור שפנה אלי סתם ככה, אני לא רואה שום סיבה. כל האקסים שלי היו ידידים טובים שלי קודם, אני אוהבת שזה צומח מאיפשהו, מהכרות של שנים... לא מסוגלת אחרת.

אתה טועה

אם אני נמצאת עם מישהו שלושה חודשים זה כי יש לי משהו אליו, למה שאחרים יעניינו אותי? טוב, בעצם אין לדעת...

מיטללל

New member
זהו שלא

אם אני אהיה עם מישהו 3 חודשים זה אומר שיש "משהו" ואם יש "משהו" לא תהיה לי סיבה לנסות מישהו עם מישהו אחר לא משנה כמה הוא חמוד שנראה טוב...

סתם נתקלת כנראה בבחורה הלא נכונה

אם הייתי במערכת יחסים מסוימת לא הייתי מביאה את המספר טלפון שלי כי כנראה שיש סיבה לזה שאני נמצאת במערכת היחסים הזו!

חחח זה לא שנתקלתי בבחורה...

פשוט הביאו לי כמה בנות את הטלפונים בזמן האחרון... כמובן שאחת כזאת בחיים אני לא ירצה לצאת איתה באופן רציני... פעם מזמן באמת נתקלתי בבחורה הלא הנכונה... אבל כנראה שיש הרבה כאלה..

אני השקרנית

אם אני יוצאת עם מישהו 3 חודשים (מה שלא קרה הרבה זמן) אז למה שאני אתן טל' למישהו אחר?

למעלה