טוב אז ככה...

smily2002

New member
טוב אז ככה...

הצלחתי להתחבר (אני מתחבר רק אצל אבא שלי) סוף סוף! מה קורה? מה קרה? מה יקרה?מה שלומכם? אם מישהו רוצה לעזור לי להחיות קצת את הפורום תעלו רעיונות ותתחילו כבר לדבר כאן?!
עמרי האגדי

tipid

New member
עומרי ברצון אעשה זאת שהמשך!

בכייף אבל ברור שעוד יצטרפו לעשות זאת ובכייף. ערב נים תמר.

skot

New member
כרגיל כל הרעיונות באים לי בשנתי...

אסור לי להיות פה עכשיו אבל אני אנסה. אני חושב... שדבר ראשון: צריך לנסות ולהביא לפה אנשים. דבר שני: אני אנסה למצוא תוכנות כדי לעשות את האתר יפה יותר ונוח יותר. דבר שלישי: צריך להשקיע מאמצים קלים ולהיות בפורום (אני אצל אמא שלי ומתחבר). דבר רביעי: תיהנו מהחיים, תבכו זה בסדר,תילחמו למען זכויותיכם והכי חשוב תיהיו חזקים!
עמרי האגדי

tipid

New member
עמרי תבורך!

העלתרעינות בהחלט חיוביים ואני מקווה שאמנם הם יתקבלו ויתבצעו ע"י המשתתפים בפורום. אני בכל אופן משתדלת ליישם זאת ואמשיך ככל שמזני ירשה לי . אז כמו שאמרת ראשית שנהיה חזקים ואני אוסיף גם בריאים ואז נכול לתרום ולהתראות בפורום באושר ובשמחה. שבת שלום ומבורך! תמר.

skot

New member
תודה!

תבורכי גם את, תמר!זה מגיע לך! אני מחפש ברשת תוכנות לשיפור האתר. אבל אניצריך לקבל רשות ממנהלת האתר, אז בינתיים שלכולכם יהיה שבת נהדרת! אם את מחליפים משמרות הורים אז שתצליחו לשמור על שפיות. ולפני ואחרי הכול תיהיו אמיצים, חזקים,אופטימיים וכמובן נחמדים! אני מחפש בינתיים תוכנות! שלכם באהבה-
עמרי האגדי

tipid

New member
עמרי חביבי!

שוב לא נותר לי אלא להלל ולשבח על רצונך הטוב ושירבו כמוך. ואני לא אומרת לך את זה בתור מחמאה כי אני לא נוהגת מטבעי לעשות זאת אם יש לי דבר מה לעשות אנ עושה זאת מיד ולא מחזיקה בבטן שמא יהיה לי כאב בטן כתוצאה מכך. שיהיה לך המשך שבת שלום ומבורך! תמר.

למעלה