טוב, אז ככה

magenta73

New member
טוב, אז ככה

תוצאות הלם פורים. (גונדרי, להתפקד) אחד צעיר מידי וכן - נגמר לפני שהתחיל. אחד טיפש וחרמן וגם לא מבין רמזים. וגם לא מבין לא. לא מפסיק להתקשר. היום כבר לא עניתי. די כבר. השלישי, החמוד, היום נפגשנו. הסתבר שהוא הרבה יותר חמוד ממה שחשבתי. בנוסף הסתבר ש"איך זה שלא חטפו אותו", מסתכם ב- כן חטפו אותו, לשנתיים, ורק לפני שלושה שבועות הם נפרדו. באסה, הא? כלומר, "לפי הספר" אין מה להתקרב לבחור שרק יצא ממערכת יחסים של שנתיים, לא? ומצד שני, הוא מאוד נחמד ומאוד עדין ולא מנסה שום דבר ולא דוחף ודוחק לשום דבר... מצד שלישי, כול הדברים שלו עדיין אצלה בדירה... הממ....

הממ... אינדיד...

אבל מי יודע, אולי הוא מאלה שהתגברו עוד לפני הפרידה... מצד שני, לכל טראומה יש פוסט-טראומה... מצד שלישי, הדברים שלו עדיין אצלה בדירה...

dudusch

New member
לגבי ההוא העדין

בשביל שיהיה קשר מכל סוג שהוא צריך ששניים יובילו. לעיתים הוא מוביל, לעיתים היא מובילה. במקום לסגור אותו במגירה בלב ולהמשיך הלאה, ואולי לחשוב בעתיד שעשית טעות תשמרי אותו לידך, לא על תקן "חבר", כי נראה שהוא כן עשה לך משהו בלב. נראה לי שנפלת על מישהו טוב, שמודע לעצמו ולכן לא רץ הלאה ל"ריבאונד". השאלה היא האם את מוכנה להשקיע את הזמן בהמתנה ובהכוונה (של הקשר, בקצב ולכיוון שאליו את רוצה להגיע). כבר אמרו לך. לעיתים הקשר מסתיים לפני שנפרדים, וכשמגיעים לפרידה הכל כבר סגור ואטום. יכול להיות שיש עוד דברים שהוא צריך לעבד עבור עצמו, אבל הקטע של "לחזור לאקסית" מאחוריו. זה שהדברים שלו עוד אצלה לא אומר כלום. זה פרט טכני שניתן לסגור תוך יום בעזרת אח/ות / חבר. לאור החוויות שסיפרת פה על מפגשים ואנשים שעברת חבל יהיה אם לא תתני לזה צ'אנס. מה שכן, חשוב להיות קשובים לדברים שסביבך.

גונדרי

New member
לגבי הבחור הפרוד

במקומך לא הייתי מפסיד אותו.... רק לוקח אותו בקונטקסט הראוי.... לא מתאהב בטירוף, לא נסחף למרחקים ולא מאבד את הפאסון.... אי אפשר לדעת מה יצא מזה, מקסימום, גם אם לא יצא כלום,ואפילו אם הוא עוד יחזור לקודמת שלו, עדיין את יכולה לחוות שבוע של הדלקות וחרמנות (מה רע?). אני אומר- עדיף לחוות ולהפסיד מאשר לא לחוות בכלל.

אישון36

New member
אש קטנה

אבל אני חושב שאפשר להסתכן...למרות שברור מה היה בהמשך - זה ברור בגלל שהוא לא מנסה - היינו עדיין שם. עוד רמז ? הולכים להביא את הדברים. מה הייתי עושה ? אומר לו, תקשיב, אני מוכנה לסכן את ריגשותי....אבל.....אני רוצה שלפחות תנסה להחזיר את הדברים שלך ולראה לי שזו לא בגידה, אלא קשר. אישון. אש קטנה - שתשרוף.

magenta73

New member
הדברים שלו שם

עד שהוא ימצא דירה לגור בה בנתיים הוא אצל ההורים...

אישון36

New member
יום יומיים

שבןע שבןעיים..... חודש חודשיים....... או שנה שנתיים ? אישון. מימד הזמן.

magenta73

New member
לא יודעת

בכול מקרה, הוא לא התקשר בנתיים, משמע - יומיים לאחר הפגישה - משמע, זה כבר לא קשור לריבאונד כן או לא. זה הרבה יותר קשור לזה שזה ממש לא מזיז לי שהוא לא מתקשר...

גונדרי

New member
ולגבי תוצאות 'הלם פורים'

אני בדיוק חשבתי על זה שלפני כמה חודשים כתבתי כאן שחודש מרץ הוא חודש קריטי לקשרים וזוגיות... (לא מצאתי את הפוסט) כי זה החודש שבו מרגישים שהחורף כבר מאחורינו ואפשר לצאת, להשיל מעלינו קשרים ישנים ולהתחיל לחפש משהו חדש לאביב המתקרב. והנה, נאה דורש נאה מקיים. בכלל.... מי מבני\בנות הפורום מתחיל ממש בימים אלה משהו חדש? אני יודע שeרליל יוצאת עם הבחור מהטיסה. חזיה שחורה חוככת בדעתה עם לצאת עם החבר של הבוס. למג'נטה יש בחור בקנה. את שיר לא ראינו פה מאז פורים... (יש חדש?) עוד מישהו?

eרליל

New member
אני רוצה שהחורף יימשך כמה שיותר

המחשבה על הקיץ התל אביבי (אביב זו סתם פיקציה. הוא נמשך שלושה ימים) עושה לי חשק לברוח לפינלנד. הבחור מהטיסה שווה שווה שווה. אני דווקא צופה עתיד שכולל הרבה שהיה בבית עם המזגן

המ...................

הראשון פסול השני פסול לגבי השלישי - אם הוא מוצא חן בעינייך תמשיכי לצאת איתו לכי תדעי לאן זה התפתח דרלינג. תמיד יש הפתעות בחיים אל תחשבי יותר מדי (כמוני חחחחחחחחחחח) תזרמי

באז באז

New member
אז מה גננת

יכול להיות שהוא בעצם בלתי מושג? סתם, לא לשלוף ציפורניים, פשוט לקחת את זה מראש בפורפורציות(אני לא רומז שאת שמנה), אש קטנה כזו, כמו שאישון אמר.

Old Girl

New member
הי מג'נטה

את צודקת בכך שבחור שנפרד לפני שבועיים עלול להיות מוקש. גם המהירות שבה הוא מנסה להכיר בחורה חדשה עלולה להעיד על משהו לא פתור אצלו. עם זאת, לפעמים הפרידה בפועל נעשית אחרי שהקשר מוצה ומת מזמן - ואז האדם עשוי להיות פנוי וזמין לקשר אפילו יותר מהאדם שחווה פרידה כואבת לפני שנה.

magenta73

New member
לא יודעת, זה היה מוזר...

שאלתי למה הם נפרדו אז הוא אמר שהיא היתה גדולה ממנו ב-5 שנים, שזה קשור להכול. ועוד משהו לגבי זה שם אף פעם לא רבו, וכשהגיע הזמן לריב, זה כבר פשוט היה לעזוב וזהו כי שום דבר לא ישתנה... לא נראה לי בריא כ"כ... לא יודעת. בכול מקרה, הוא נחמד, לא יותר מזה, לא ממש עשה לי גיצים. אז כנראה שללכת "לאט" יתאים פה... האמת, כבר מזמן אף אחד לא עשה לי גיצים, מאז האנגלי, האמת... ככה שאני לא יודעת אם זה הם או אני.

למעלה