טוב אז כמכורה אמיתית

MissPop

New member
טוב אז כמכורה אמיתית

וכדוגמה להצפה סתמית לחלוטין ...
עשיתי חיפוש בפייסבוק (כן כן, גם שם אני מכורה) הצטרפתי ל-2 קבוצות ממש נחמדות: האחת, MCLEOD'S DAUGHTERS APPRECIATION SOCIETY והשנייה מוקדשת קבוצה שמוקדשת לריילי (אני מוחה שאין אחת לדייב או אלכס או ניק, תתביישו!), יש עוד אחת ממש חמודה שנקראת CALL ME DURING MCLEOD'S DAUGHTERS AND YOU'RE DEAD, שם נחמד לא? חוץ מזה, עשיתי חיפוש לראות אם מישהו מהשחקנים שם ו(סלחו על האיות הנוראי בשמות) מיקאלה באנאס(קייט), השחקנית שמחשחקת את רוז, סטיבי (אני לא מתכוונת לאיית את השם שלה בעברית) ובק לבל, הן כולן ברשימות אחת של השנייה.. נדמה לי שגם השחקנית שמשחקת את ג'סמין החדשה (אם קוראים לה סימון אז כן) וגם מרכוס. ועכשיו אחרי שהשכלתם.... אפשר להמשיך הלאה.

../images/Emo178.gif עזבי את זה למיקיאלה יש את פלטשר!!(בריק

ברשימת חברים שלה !! אני חושקת בו

MissPop

New member
האמת שחשבתי על זה ../images/Emo3.gif

אבל יש לי כ"כ הרבה קבוצות ברשימה שזה יראה כבר פאתט
3.gif> קבוצה 36153 target=_blank rel=nofollow>236153 target=_blank rel=nofollow>204833745 target=_blank rel=nofollow>1 קבוצה 36153 target=_blank rel=nofollow>2 קבוצה 3 בהצלחה! יש גם למעריצי ליסה צ'פל, ברידי קרטר/טס וסטיבי... אני לא יודעת מי זה בריק, לא ראיתי את העונות הראשונות

MissPop

New member
עכשיו נפל לי האסימון

שאנחנו מכירות מהפורום השני
קליטה איטית ובלונדינית. הוספתי אותך

GiRiLy

New member
מיילס (ניק) ב"קרוב רחוק"

כמה קטעים של מיילס מהסדרה "קרוב רחוק".

MissPop

New member
נו! אני מחכה ../images/Emo3.gif

תפתחי לי קבוצה על דייב!!!

בריק המקסים והנהדר!

שהיה מאהוב עד כלות בבקי, ובסופו של דבר זכה שגם היא תאהב אותו. ואז הוא היה צריך לנסוע במפתיע הביתה, וחזר לראות את בקי שלו ולהציע לה נישואים. רק מה, הוא נפל מהגשר ומת. ובקי לא ידעה, והיא חיכתה לו שיירד מהאוטובוס. והוא הוא לא בא, ובקי שלנו חיפשה אחריו כמו משוגעת בתחילת הפרקים של העונה השלישית, עד שהתבררה לה הסיבה המחרידה שבגללה היא לא תראה אותו יותר לעולם. באמת מזל שהגיע ג'ק.

למעלה